.İnşaallah öncelikle hak eden arkadaşlarımıza sonra inşallah feraset, izan ve irfan sahibi kişilere bu meslek nasip olur.inşallah vicdan sahibi, hakkı gözetmesini bilen yalnızca hak için mücadele edebilecek yürekli insanlara nasip olur.Bir gün hesaba çekilebileceğini o an gelmeden bilen arkadaşlarımıza nasip olur.en azından Hz Ömerin adaletinin tozuyla hükmedebilecek kişilere nasip olur.
frieddmann
@frieddmann
frieddmann tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@RootofAllEvil o dedikleri erken ödeme indirimi. Mükellefin talebi ile indirim yapılmıyor. Uzlaşma sağlanıyor. Sonra mükellef ödeme yaparsa erken ödeme yaptı diye yüzde 25 ulaşılan tutarsa indirim yapılıyor. Mükellef ulaşılan tutar üzerinden 376 indirim talep edemez. Çok alakasız bağlantı yapmaya çalışıyorlar. Erken ödeme indiriminin 376 ile alakası yok
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@elitnur alan yada gk_gy fark etmez 80 doğrusu olan mülakatta.rahat olsun hiç sormasın olur mu diye. 79 neti olan alan ağırlıktaysa mülakata kalır. 78 altı neti olan direkten döner. Buraya sonuçlar açıklandığı zaman yazmazsınız bile demişti diye. Bu kadar net.
-
Bian önce açıklansada millet bi nefes alsa. Bekleyen için zor bu süreç. İptal olacak soru var mı ? İptal soruları 22 ocağa yetişir mi ? Standart sapma ne getirir . Kafada deki sorular
-
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar. -
@hakimikaymakam yani burdan idari alandan iyi yapmak sonucu çıkıyor. Tşkler
-
@mühlet buradaki çoğunluk kazanır inşallah
-
@1umut 2015i hatırlamıyorum ama 2016 da herkes sınavdan çıkınca çok kolay demişti.yine sorular tartışıldı milletin neti düşmeye başladı. 2016 borçlar idare ve idari yargı tarih türkçe medeni daha zordu
-
Geçen hafta akşam 7 gibi iş yerinden bi abla aradı beni dediki sınav soçları açıklanmış baktın mı bana haber ver dedi elim ayağım birbirine girdi.ösyminin sitesinden başka hiçbir yere girmedim face foruma falan.açıyorum siteyi idari yargı sonuçları diyo tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor.pcyi açtım ordan da açılmıyo kimseyide arayamıyorum şu kadar şuanla kapatmış dicek diye. 45 dk sonra bi arkadaşı aradım noldu ne geldi dedim. Ondan sonra açıklanmadığana inanıp foruma girmiştim. Çok kötü bir heyacandı paylaşmak istedim :)))
frieddmann tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 26-27 Kasım 2022 Adli ve İdari Hakimlik sınavı
@ceterissparibuss inşallah dediğin gibi olur hocam
-
@frieddmann forumun hiç tadı kalmamış diğer telegramda gruplarında buldum ama o eski hava yok. Kimse konuşmuyor tartışmıyor. Önceden buralar yıkılırdı
-
@ceterissparibuss öyle mi diyorsun. Ben biraz tedirginim. Geçen seneye göre vuk maliye iktisat daha zordu. İnşallah dediğin gibi olur
-
@ceterissparibuss idari 23 56 siz kaç yaptınız
-
@ceterissparibuss evet kalmamış. Telegramda hangi gruptalar
-
@ceterissparibuss başka yer mi var. Millet nerde konuşuyor
-
RE: 2020 İdari Yargı Hakimliği Mülakatları
@vi̇nni̇e-jones 171 sıralama hocam. Gk gy 2 ekstradan yanlış gelmiş onu anlayamadım. Senin nasıl tebrik ederim
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@aintmadatcha aynen öyle hocam. Gerçekçi olmak gerekirse sınav geçen seneye göre hemen hemen aynıydı. Tek etken pandami oldu. Kimse kabul etmek istemiyor ama tek nedeni bu. Hocam millet evde kaldı dışarısı yasak. Şimdi ben 2 saat çalışıp çıkıp dışarıda geziyordum ama pandemi olunca yapacak bir şey yok ev de kal ders çalış. Herkesin böyle oldu. Kimse demesin önceki sınavda da millet çalışıyordu falan. Yada kaymakamlık sayıştay böyle olmadı diye. Millrt kendisine zaman kaybettirecek ortamlardan zorunlu uzaklaştırıldı.
-
RE: 2020 İdari Yargı Hakimliği Mülakatları
@vi̇nni̇e-jones şükür. Hayırlısı bundan sonra