@paretowilfredo, içinde söyledi: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
Merhaba dostlar.
Geçtiğimiz haftadan beri farklı dost ve ahbaplarımla konuya dair istişare imkanim oldu. Tüm bilgileri derleyerek bir genel toparlama yapmakta fayda görüyorum.
- İlana Cumhurbaşkanlığı izni ile çıkıldı. Bu izin talep edilenden zaten azaltmaya gidilerek verildi ve süreç böyle başladı. O sebeple ilanın sayı azaltımı ya da artışına tabi olmasını beklemiyorum ve böyle bir şey de duymadim.
- İlanın ertelenmesi ya da ne karar verilecekse bunun uygulanması bambaşka şeylerle ilgili gördüğüm, gözlemlediğim kadarıyla. Bunlar sınava dair, sayıya dair vb. unsurlardan bağımsız şeyler. Dediğim gibi, köklü bir değişim konuşuluyor, bekleniyor. Sürecin askıya alınması da tamamrn bundan ileri gelmiş bir adım olacak şayet atılırsa.
Bazı tamamen subjektif yorumların sürece dair bilgi kirliliğine yol açtığını düşünüyorum. Örneğin taban puana dair, şahsi yorumların çıkarımların bilgi gibi dolaşması ya da telefondaki memur arkadaşların ucu açık cümlelerinin kişisel yoruma tabi olması gibi.
Elde bende bulunan somut gelişmeler bu şekilde dostlar. Bu hafta tablonun netleşeceği söylendi bize. Gecikmeden müspet ya da menfi bir duyuru yapılacak kısa süre içerisinde. Dilerim en hayırlı karara varılır.
Ne meslek miş beee. Gören de sayıştay denetçisi alıyorlar sanacak.
O değil de bunlar 50 kişilik izni bile zar zor alıyorsa gib sözü edilen yıl sonu guy alımına 250 kişilik falan izin anca alır.