Ege İhracatçı Birlikleri Personel İlanı 2021
-
"Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Genel Sekreterliğine Uzman Yardımcısı ve İdari Memur kadroları için aşağıda belirtilen kriterler çerçevesinde sözlü sınavla 5 (Beş) personel alınacaktır"
Son başvuru 28 Haziran 2021.Merhaba, pek çok sitede bu ilanın paylaşılmadığını fark ettim. Başvurmak isteyen arkadaşlar için link
-
Uzman Yrd. için sadece ÇEKO ve UA Ticaret mezunları başvurabiliyormuş. İdari Memur içinse Kamu Yönetimi.
Bu bölümlerden mezun arkadaşlar kaçırmasın bu ilanı. İzmir'in göbeğinde mis gibi kurum.
-
Daha önce ilk sıradan mülakatına girip elenmiştim 2 kişi alıcaklardı biri kurumda proje bazlı çalışan personellerden diğeri de en düşük kpss puanına sahip zatı muhteremden seçildi. Kamu denetçiliği kurumuna başvurdum ancak kurum mülakat ortamında alınan görüntü ve ses kaydını kamu denetçiliği kurumuna göndermedi mülakatlar sohbet havasında geçiyor liyakat aramayın ama yinede başvurun belki insafa gelmişlerdir. Bu arada kamu denetçiliği kurumu kısmen ret kısmen kabul kararı verdi kurum 1 ay içinde sözlü sınavı tekrar değerlendirecekti ama onu yapmadı başarılar dilerim umarım liyakat liyakata dikkat edip yetkinliği olan arkadaşlar kazanır.
-
@rmznrbn çabanızı takdir ederim. Klasik Tr gerçekleri
-
@afasgafas ege ihracatçı birlikleri değil ege torpil birliği aman torpiliniz olmadan başvurmayın boşa yol masrafı
Kurumda herkes birbirinin tanıdıgıdır
Ahbap çavuş ilişkisi vardır
Geçen yıl son sıradaki kız bi arkadaşı almışlardı
Liyakat sıfır torpil kurumudur