Geçen sınav kol gibiydi ben buna girmeyeceğim
afasgafas tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@destroyerb11 bu işte yurtdışına atanmak çok ihtimal dahilinde değil. zaten dış ticaret olarak belirtilmedi ilanda yani iç birimlere verebilirler. dış birimde yer alsanız bile ancak 5-10 sene sonra görevlendirmeleriniz olabilir
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@janpi hocam bence tek seferde 500 kişi alım açan bir kurum bir numara olamaz. kaldı ki bir numarayı da açmak lazım her uzman ve yardımcıları devlette aynı parayı alıyor. öncelik hep KİT olmalı. eğer 657 li olacaksanız da dışişleri idealdir. hazine ve maliyeden konuştuğum çoğu insan çok evrak işleri ile uğraşmaktan çok bıkkınlardı.
-
RE: Mülakat
@köykorucusu ydsli kadrolar mıydı bunlar? Yds torpilin önünü biraz kesiyor
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@emrediyebiri elenme vs değil zaten iyi bir yerde çalışıyorum devlette yurtdışına gidip gelmeli. her uzman yrd 7.500 lira veriyor yani ha ora ha bura zaten iş öğrenmeyeceksiniz. Yds olan adayların da belki tamamına yakını konuşamıyor lisanı. Ticaret bk dış ticqreti için giridm sadece
-
Dışişleri dışındaki her bakanlık tırıvırı. Yok ticaret bilmemneymiş de hazine iyiymiş de sanki hazinede define buluyorlar. Adamlar yurtdışında euro alıyor ve her giderini devlet karşılıyor
afasgafas tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İş Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021
Eğer toefl şartından vazgeçmiyorlarsa demek ki sabancı koç gibi yerlerdeki insanları istiyorlar ama ona rağmen 1600liralık sınav bu ve verecekleri para 3-5 yukarı aşağı merkez uzmanlıklarıyla aynı
-
RE: MİT KARİYER TOPLANTISI
@mucahitozdogan Mücahit bak bu kurumun en öne çıkan özelliği belirsizlik. Yani blogu okudum bu adamlar için senin ne kadar acı ve sıkıntı çektiğin önemli değil orada çalışan referanslı referanssız hepsi memur ve memur söyleneni yapar, olaya duygusal hava katılmamalı.
Kurum zaten kapalı kutu yani dışarıdan iletişime geçme şansı da yok bak burada o kadar yazacağına bir referans bulmaya çabalasaydın milletvekili falan şu an daha seri giderdi süreçlerin evet torpil etik değil ama napalım.
Ayrıca ekşi sözlükte olsun burada olsun olayı anlatırken evet kurumun düzensiz ve belirsizliğini vurgularken kendi duygusal hayat hikayeni koyman asıl noktayı saptırdı ve seni müşkül duruma soktu herkesin karşısında ve ilgi isteyen narsist bir insan konumuna girdin.
Yani bence bu dosyayı kapa ve kendine de ki tatsız bir süreçti her şey geride kaldı ne yapalım kaderimizde yokmuş de ve geç. -
RE: MİT KARİYER TOPLANTISI
@as-soon-as marmara ve istanbul mu qadasdfg dalga mı geçiyorsunuz 2015li zamanlada optik forma selamun aleyküm yazan istanbul ya da marmarada iibf okuyordu
-
RE: İlbank
arkadaşlar kitlerde tayin hakkı nasıldır genel olarak bu konuda bilgili biri iletişime geçerse sevinirim.
-
@emrediyebiri elenme vs değil zaten iyi bir yerde çalışıyorum devlette yurtdışına gidip gelmeli. her uzman yrd 7.500 lira veriyor yani ha ora ha bura zaten iş öğrenmeyeceksiniz. Yds olan adayların da belki tamamına yakını konuşamıyor lisanı. Ticaret bk dış ticqreti için giridm sadece
-
Dışişleri dışındaki her bakanlık tırıvırı. Yok ticaret bilmemneymiş de hazine iyiymiş de sanki hazinede define buluyorlar. Adamlar yurtdışında euro alıyor ve her giderini devlet karşılıyor
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
Geçen sınav kol gibiydi ben buna girmeyeceğim
-
RE: Ege İhracatçı Birlikleri Personel İlanı 2021
@rmznrbn çabanızı takdir ederim. Klasik Tr gerçekleri