@redcrossbjk Sn. Gökçe Ok bayram öncesi derken inşallah ramazan bayramını kastetmemiştir
sincap13 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
mülakat sürecinde komisyon tarafından soruların paylaşılması bana biraz saçma geliyor. hepimiz aynı yarıştayız. belki aynı bölümden olan kişilere aynı sorular denk gelecek. belki sizden önce mülakata giren kişi o soruyu bilemeyecek ve o kişi bu soruyu size ilettiği için siz +1le başlayacaksınız. zaten adaletsizliklerle uğraştığımız yetmiyormuş gibi ateşe bir odun da bu şekilde mi atalım? bence pek hakkaniyetli durmuyor. (tabi herkesin düşüncesi aynı olacak değil )
-
organize olmaya çalışsak bu kadar twit atılmazdı. hazır etkileşimler sürüyorken az çok demeden 1-2 twit atın arkadaşlar
-
RE: İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
@yakupcemil81 Ben kasımda batı akdenizdeki birliğe başvurmuştum ve mülakata kalmıştım. Mülakat listesi hazır olduktan sonra 1 ay içinde hem mülakatlar yapıldı hem de sonuçlar açıklandı.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@asımus 84 de bende var hocam
-
güya etkinlik yapılacaktı katılan yok. daha çok bekleriz biz böyle
-
@Alles-Klar bana komisyon, bizim sizin bilginizi ölçmekten çok kalabalık karşısında konuşabiliyor musunuz, sizi zorladığımızda nasıl tepki veriyorsunuz bunu ölçmeye çalışıyoruz demişti. eğer gerçekten böyle düşünüyorlarsa doğal olarak yanlış cevapların pek fazla önemi olmaz.
sincap13 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@alametifarika bana gelmez de size gelir herhalde hocam. Yanlış hatırlamıyorsam 94 ile başvuran biri de vardı Tekirdağ'a. Bu saatten sonra hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
-
@redcrossbjk Sn. Gökçe Ok bayram öncesi derken inşallah ramazan bayramını kastetmemiştir
-
organize olmaya çalışsak bu kadar twit atılmazdı. hazır etkileşimler sürüyorken az çok demeden 1-2 twit atın arkadaşlar
-
@gencbiraday Afgan olsaydım daha da kolay cevaplayabilirdim ama buna da şükür
-
@Alles-Klar YİMERdeki dilleri sordular. Peştucayı söylediğime pişman oldum. Afgan olsaydım bu kadar soru gelmezdi Afganistan'dan muhtemelen ama elimden geldiğince cevapladım. Hayırlısı artık
-
Bölümüm iktisat ve bana sorulan sorular şu şekildeydi:
-Kartal nasıl bir hayvan?
-Jaguar nasıl bir hayvan?
-Hangi kanunla kurulduk ve kanunun numarası?
-Göç idaresi mobil uygulamasını inceledin mi?
-YİMER hakkında bilgi
-Afganistan'ın yerini tarif edebilir misin?
-Afganistan'ın resmi dilleri nelerdir?
-Afganistan'daki problemler neler?
-Afganistan'dan bir dağ ismi söyleyebilir misin?
-Sovyetlerin Afganistan'da trafik lambasına astığı kişi?
-Ülkemizde üst düzey görevlerde bulunmuş Afgan dostumuz kim?
-Afganistan'ın olduğu coğrafyada bulunan dünyanın yedi harikasından hangisi var? -
@sdtk Ben de kestiremedim hocam. Çünkü çevremde kpss bataklığına saplanmış olan arkadaşlarımla konuştuğumda onlar bile şaşırdı bu sorulara Bakalım hayırlısı neyse o olsun. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok artık.
-
@Elnogate Hocam valla bence de öyle olmalı ama sanırım öyle değil. Çünkü öyle bir kriter olsa benim BDDK Murakıplık, Sayıştay mülakatı da dahil olmak üzere 7-8 mülakat gören arkadaşım neredeyse soruların hepsini bilmesine rağmen hep elendi mülakatlarda. Nasıl bir kriterleri var hiç tahmin bile edilmiyor
-
Evet mülakat sırasında söylediler çünkü mülakatım çok garip başladı. Kartal nasıl bir hayvan, jaguar nasıl bir hayvan falan diye başladılar. Hiç böyle bir mülakat başlangıcı tahmin etmiyordum. Dalga geçiyorlar sandım biraz afalladım ondan sonra söylediler.