@kemankeşş2 biraz önce aradım. Mülakat sonucları ne zaman açıklanacak bilgi alabilir miyim dedim kesin bir tarih yok dedi. Listeler kesinleşti bakanlığa gönderildi tarzında bir duyum var doğru mu dedim bilgi veremem biz bilmeyiz burası personel dairesi dedi. Peki Gökçe bey bayramdan önce açıklanacak dedi doğru mu dedim böyle bi bilginiz varsa gökçe beyin makamını arasaydınız o zaman dedi tamam dedim
asımus tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@kalemcanavarı hocam bana mı dediniz bilmiyorum ama açıklama yapma gereği hissettim. Benim ilanı değiştirme gibi bir çabam yok ben her türlü basvururum gelirse gelir gelmezse de nasip. Zaten ilan belirsiz bir de ihtimalleri dusununce cok kişinin hakkı yenecek arkadaşın da dediği gibi şehir dışında olan birisi her hafta sonu gelebilecek mi su dönemde mesela ki cok gördük başvurup gitmeyenleri o şekilde nicelerinin hakkı yendi. Ha size de hak veriyorum zaten ben de ilk 100 de olsaydım sevinirdim ne güzel tek ilanda 3 tane hakkım olacak der hepsine başvururdum denerdim o konuda bi şey demiyorum ama adaletli olan bu değil sanki arkadasın da dediği gibi 600 kişilik bir sıralama yapılsa ya da 2 tanesine başvuru hakkı olsa daha çok kişi nasiplenir hoş olabilir. Kurumu aradım bilgi almak için yetkili kişiler esnek çalışma saatlerinden dolayı kurumda yokmuş. Hayırlısı olsun hepimiz için.
-
@Elnogate unutulmak değil Hocam da ne kadar erken olsa o kadar iyidir zaten yeterince bekledik en azından önümüze bakabilmemiz için sesimizi duyurmamız gerektiğini düşünüyorum. 17 gün geçti. Mesela Sanayi bakanlığı Mülakatı bizden 1 hafta sonra oldu ve bittikten 3 gün sonra açıklandı. TMSF 5 gün sonra. Zaten pandemi süresince bekledik bir de bizim il tercihimiz olacak öyle de bekleyeceğiz sonra hemen başlayacağımızı da düşünmüyorum e böyle olunca da ne kadar erken o kadar iyidir kafasındayım o yüzden De bir şekilde ses duyurmak lazım sahsen ben bugün yaklaşık 10 tane tweet attım gerekli etiketlemeleri yaparak ve genel müdüre mesaj attım bu şekilde her gün yapacağım en azından birisinin aklına düşsek yeter
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Biraz önce aradım kurumu yarım saate açıklanır dedi görüştüğüm kişi
-
Hocam geçenki alımın mülakatına giren 3 arkadaşımla ve şu an çalışan bir arkadaşımla konuştum. Anayasa idare bir de hangi bölüm mezunuysan ona çalış diğerlerine bakma bosuna dediler. Bölüm bazlı soru soruyorlarmış (iktisat mezunu arkadaşıma fizyokratları sormuşlar). Bir de Güncel olayları soruyorlarmış. Eski sorulara baktığımda da çok güncele denk geldim. 2 gün önce kgk mülakatına giren bir arkadaşıma kaç kişi öldü virüsten diye sormuşlar bize virüsle ilgili kesin soracaklarını düşünüyorum işimiz hep yabancılarla olacak çünkü. Ya da virüsün ekonomiye etkilerini iktisat mezunu olanlara sorabilirler. Kanun olarak da 6458 i ezberlememi söylediler. Ha bir de CV ye yazacaklarına dikkat et oradan üstüne gelebilirler dediler.
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar birine başvuru yapan diğerine de yapacak sınav tarihlerinden anladığımız kadarıyla. Bir kişiye 3 tane şans vermektense 3 farklı kişiye birer şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ilk 100 de olanlar hepsine başvuracak ve kafadan 200 kişinin hakkı yenecek, ilk 200 de olan da diğerine başvuracak oradan da 100 kişinin hakkı yenecek.. en azından tekine başvuru olsa veya Halkbank gibi tercih sıralaması yapılsa herkesin şansı olur. Şahsen 89altına düşeceğine inanmıyorum. 89puanla 280lerde sıralamam var sadece 300 kişiliğe başvurabileceğim ve geçen seneden 15-20 kişi başvurduğu an giremiyorum en basiti. Ki işi olup yine de başvuracak olanları söylemiyorum bile. Başvurular başlamadan bu konuya bir çözüm getirilmesi adına bakanlığı aramamız gerektiğini düşünüyorum. Ben arayacağım.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@su28a hocam rahat olun kendinizi simdiden kasmanız kendi zararınıza. duy 5. mülakatım olacak ilk mülakatım hariç hepsinde cok rahattım. kanun numarası verdiğim mülakat bile oldu ancak sonuc ortada. komisyondakiler bile sordukları sorular hakkında pek bilgi sahibi olmuyorlar genelde zaten. eksiksiz cevaplamış bile olsanız pek önemli değil. ben alana calısır gibi calısacagım güncel gelişmeleri takip edeceğim meslekle ilgili araştırma yapacagım o kadar. ekstra hiçbir kaynak almadım su güne kadar gerek de yok bence. anayasa ve idareye hakim olun her girdiğim mülakatta soru geldi bir de genelde kendi alanınızdan ve özgeçmişten soruyorlar. giyim kuşam içerideki davranıslarınız kendinize olan güveniniz önemli. heyecanınızı yenemediğiniz sürece zaten bildiğiniz seyleri de düzgünce ifade edemezsiniz. benim ilk mülakatım öyleydi şahsen elenmeyi hak etmiştim mülakata kadar bu konuda kendinizi yatıştırmaya calısın. abartılacak bir durum inanın yok alt tarafı içeride 10-15 dakika geçireceğiz. nasipte varsa olur zaten. simdiden başarılar
-
Ben bugün Ankara için 1. Komisyonda mülakata girdim arkadaşlar. Komisyon çok sıcak ve güler yüzlü insanlardan olusuyor. 15 dakika sürdü mülakatım nerdeyse 10 dakikası sohbet ettik. Memleketimden ve oranın yemeklerinden, şu an ikamet ettiğim ilçeden, cvye yazdığım yetenekler kısmından sorular sordular sohbet havasında ilerledi. Daha sonra 2 muhasebe sorusu geldi kaydı yaptırmadılar sözel olarak ifade etmemi istediler. 1 ceza, 3 maliye ve 2 tane de güncel ekonomik kavramlardan endekslerden, su an ülkede kaç olduğundan soru geldi. Cevapları kısa olan sorulardı. Sonucunu beklediğim sınav, gireceğim mülakat olup olmadığını sordular var dedim o zaman sen bizi bırakır gidersin dediler ben de ne yalan söyleyeyim bırakırım dedim Ankara için 16.00/18.00 arası girenlerden 3 kişi gelmemişti ama sanırım gelmeyen daha fazla çünkü komisyon niye gelmiyor bu insanlar bi kurumun sınav sonucu mu açıklandı diye bana sordular. Herkes için hayırlısı olsun başarılar dilerim
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Sayfada soru iptalleri veya kaçla kapatır muhabbeti geçmesin artık ya. Herkes kendisinin yanlıs yaptığı soruya iptal olsun diyor herkes kendisinin listeye gireceği şekilde kaçla kapatacağını söylüyor gerçekten ben okurken yoruldum kaç gündür. Şu saatten sonra istediğiniz kadar konusun ne faydası var Aralık’ta hepimiz göreceğiz kaçla kapattığını, hangi soruların iptal olduğunu. Bir soluklanın..
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Kop sorusunun doğru cevabını biliyordum sınavda soruyu görünce bunda bir hata var dedim 10 dakikamı ayırdım daha sonra soruyu sormuslarsa vardır bi cevabı deyip ilk haline göre düşündüm ve soruyu doğru yaptım. Aynı şekilde rant sorusunu da çözdüm bulduğum cevapla sorulan soru uyuşmuyordu ama yine yakın gelen cevabı işaretledim ve doğru yaptım. Bu iki doğrumla beraber 70.75 netim vardı hesaplarıma göre. Şimdi bu iki soru iptal olmuşsa ve denilenlere göre 69.5 net ile kapamışsa soruyorum size benim hakkım yenmedi mi? Herkesin ağzında bi iptal olsun lafı. Sorular hakkında en ufak fikri olmayıp da boş bırakan 2 net arttırıp da mülakata kalacak ama benim doğrusunu bildiğim halde 2 netim azalacak ve mülakata kalamayacağım. Adalet bunun neresinde..
asımus tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
Geçen ki ilanda dış ticarete 53, gümrüğe 90 ve iç ticarete 130 kişi gelmemişti. Umarım bu sefer başvuran herkes sınava gider. Eğer gitmeyecekseniz lütfen hakka girmeyin. Ben geçen sene 89 puanla sadece iç ticarete girebilmiştim. Atandığım için bu süreci bıraktım girmeyeceğim. İnşallah emek veren hak eden herkese nasip olur. Başarılar
-
@elnogate ben de ilk defa sınavda denk gelmiştim bir arkadas görevliyi cagırıp bunlar kalktı güncel değil demişti ne biliyorsanız yazın dediler.
-
@m-ali-44 yeniden değerleme vardı hocam valla fazla hatırlamıyorum zaten geçememiştim yazılıyı. geçen ki ilanın baslıgına bakarsanız bir fikir oluşur kafanızda. sorular yazılmıştı.
-
@gölge07 evet. enflasyon farkı gibi güncel olmayan kayıtlarda vardı geçen ki sınavda.
-
Ben bugün Ankara için 1. Komisyonda mülakata girdim arkadaşlar. Komisyon çok sıcak ve güler yüzlü insanlardan olusuyor. 15 dakika sürdü mülakatım nerdeyse 10 dakikası sohbet ettik. Memleketimden ve oranın yemeklerinden, şu an ikamet ettiğim ilçeden, cvye yazdığım yetenekler kısmından sorular sordular sohbet havasında ilerledi. Daha sonra 2 muhasebe sorusu geldi kaydı yaptırmadılar sözel olarak ifade etmemi istediler. 1 ceza, 3 maliye ve 2 tane de güncel ekonomik kavramlardan endekslerden, su an ülkede kaç olduğundan soru geldi. Cevapları kısa olan sorulardı. Sonucunu beklediğim sınav, gireceğim mülakat olup olmadığını sordular var dedim o zaman sen bizi bırakır gidersin dediler ben de ne yalan söyleyeyim bırakırım dedim Ankara için 16.00/18.00 arası girenlerden 3 kişi gelmemişti ama sanırım gelmeyen daha fazla çünkü komisyon niye gelmiyor bu insanlar bi kurumun sınav sonucu mu açıklandı diye bana sordular. Herkes için hayırlısı olsun başarılar dilerim
-
@guyduy24 sizi yetkili kişiye aktarıyorum @kartalyürekli
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@bahtsizbedevi06 çok gecmıs olsun hocam insallah bir an önce iyileşirsiniz ve Sınava bir şekilde girebilirsiniz
-
@duha hayır hocam kesin değil iki mülakatı da hazine yapacağı için aynı komisyon olabileceğini söyledi bir arkadas bi de mülakat yerleri de aynı genel müdürlükmüş sanırım ama net bilgim yok bu konuda