arkadaslar hakan celıgı tanıyorum kendısıne ulasmaya calısıyorum bızım durumu sorması ıcın canlı yayın olmasa da ınsallah sordurcam...
edit1: kanaldan ulastım soracak..
arkadaslar hakan celıgı tanıyorum kendısıne ulasmaya calısıyorum bızım durumu sorması ıcın canlı yayın olmasa da ınsallah sordurcam...
edit1: kanaldan ulastım soracak..
kendisi bna hangı kurum dedı bende sgk denetmen yardımcılıgı dedım, tamam dedı. ben kanalda calıstıgım donemdede sıyası ya da burokrasıden konuk oldugunda sorular onceden netlestırılmıs oluyodu. ayrıca calısanlarda rahatlıkla kontak kurabılıyor o yuzden kanaldakı tanıdıklarımada haber verdım gorduklerınde onlarda soracak inşallah
bunun izahını yapacak insanoğlu var mı ya ? 20 bın kadro ıcın 3 katı vs. cagırdılar.. mulakat bıttı 4.gun sonucları acıkladılar... dıger taraftan 1200 kısı (kı bence bin'in altında) mulakata gırıyor 80 gunde devrı alem yapacagı yerde 80 ı devırıp hala sonuc dılenıyor.. meslekte kı stres yogunlugunu yönetmenin sımulasyonu mudur nedır bu ..?
baska bır bakıs acısı : 60 70 puanlı adam 4 gune sonuca ulasıyor
diğer tarafta 90 ustu puanlı önce kadro acılsın dıye yalvarıyor sonra 3 ay görev almak için...
burda biz mi değersiz oluyoruz öğretmen mi ?
bı hareketlılık yok degıl mı en son gorusmem de nısan sonu mayıs bası acıklanacagı soylendı oyle olcak galıba ne ders calısabılıyorum ne uyuyabılıyorum araftayım acıklansada en azından oldu olmadı elımde net bıse olsa..
Arkadaslar ulasmaya calisiyom az sabir
onu bılmem de meslege gırmeden emeklı olmasak bari
inşallah beklediğimiz cevabı alırız...
Yoruldum ... Daha Ne Kadar Dayanacağız Olric ?
-Sabrımız Ve Gücümüz Bitene Kadar Efendimiz ...
arkadaşlar herkese hayırlı sahurlar..bır akadrolu olarak meseleye acıklık getıreyım salı yanı bu aksam olacak monografi dersı ıle carsamba aksam olacak dersın ıcerıgı aynıdır katılamayan arkadaslar ıcın carsamba aksam canlı yayın yapılacaktır bılgınıze...
@misiko Tekirdağ kaç ile kapatmış bakabildin mi?
Arkadaşlar "İSKİ iş başvuru" olarak aratmama rağmen başvuru sayfasına ulaşamadım. Sadece ben mi bu sorunla karşılaşıyorum?
@misiko benim bildiğim benden yüksek bir kişi var 94 puandı galiba.. Sizin var mı bildiğiniz?
@misiko 92. 5 ile tekirdağ
Dernekleri de kazanıp Derneklerden feragat edecek arkadaş var mı acaba?
@sincap13 91.6 da bende var bakalım nasip olacak mı mülakat
@lıvıngzeus 94 ile Tekirdağ yazdım samimi olarak söylüyorum geleceğinden şüpheliyim ️