Arkadaşlar duyarlılığınız için teşekkür ederim. En geç salı gününe kadar dilekçe örneklerini göndermeniz bizim faydamıza olacaktır. Tekrar teşekkürler.
blcmert tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kazananları tebrik ediyorum hayırlı olsun inşallah. KOSGEB için en geç salı gününe kadar feragat dilekçenizi e posta ile iletirseniz bizim yararımıza olacaktır. Duyarlılığınız için teşekkür ederim.
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kazanan arkadaşlardan rica ediyorum. Ufak bir puanla listeye giremedim. KOSGEB için mülakata gitmeyecekseniz kütfen feragat edin.
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Mülakata giriş belgeniz ile gitmeniz yeterli özgeçmişi götürmenize gerek yok. Mülakat yaklaşık 15 dk sürüyor. Komisyon 5 kişiden oluşuyor. Genellikle komisyon başkanı konuşuyor. Kendinizi tanıttıktan sonra 1 genel kültür 3 mesleki yani alan konularından soru çekiyorsunuz. 4 tane fanus var. Önce gk seçip cevaplayıp sonra diğer soruları çekip cevaplıyorsunuz. Çektiğiniz sorulardan başka sorular türetilebiliyor. Komisyon ne çok gergin ne çok neşeli ama içerde rahat hissediyorsunuz. Sıranızı kaçırmayın en sona kalabilirsiniz.
-
RE: BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Sınava girecekler listesi açıklanmış. 89,56 ile kapamış.
-
RE: Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Hatırladığım spesifik sorulardan biri maliyeden: kamu borç stokunun sermaye piyasaları üzerine etkisini ülkelerin gelişmişlik düzeylerine göre ayrı ayrı açıklayınız.
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@colebusthe10 belgeyi de göndermek gerekiyor. Ancak kısıtlamadan dolayı kargo gönderirken çok zorlandım. Ptt sistemi sıkıntıydı ve merkez şubeler hariç kapatacaklarını söylediler. Aras kargo kurumlara kargo almadığını söyledi. Ben de mng den gönderdim. 25 lira ücret aldılar.
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@ozcanis galiba 13 veya 14 sayfaydı. Defterin arkasında 1 yaprak 2 sayfa olacak şekilde “müsvedde içindir” kağıdı vardı. Kağıt dediysem karton gibiydi. Müsvedde için onu kullanmak gerekiyordu herhalde ancak ben hiç kullanmadım. Sadece muhasebe de 1 tane a4 alıp ona t cetveli için kullanmıştım. Bir de arkadaşımızın dediği gibi doldurmak imkansız. Doldursanız bile ekstra defter veriyorlar.
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@duha evet hocam haklısınız. Bizim de nasibimiz vardır bir yerlerde
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@lualua ibb müfettiş sınavı 120. Adayın puanı 87.7 di. 160 kişilik sınavın 90 altına düşeceğini düşünüyorum açıkçası
blcmert tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Mülakat listesi açıklanmış. 4 ağustos
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@estergon-kalesi teşekkürler hocam. bir arkadaşım için sormuştum. cevabınız için sağ olun
-
@estergon-kalesi öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. gerçekten bilmediğimden dolayı soruyorum sizce neden denetmenlik ?
-
sizce ticaret denetmenliği mi yoksa guy mu ?
-
10 tane problem sormuşlar. Matematik yapabilsem zaten b den atanırım
-
@duha tamamdır hocam çok teşekkür ederim sağ olun .
-
Servis belediyenin önünden mi kalkacak ? İnternetten adresin yerini tam bulamadım. Biliyor musunuz ?
-
@adalet Hocam geçmiş olsun. ne kadar sürüyor mülakat ?
-
@onuktekin istisnasız. Hem yazılı da var hem sözlü de var hem de mülakat kazanan listelerde var. Bu sınavları takip etmek ve başvurmak için ayrı çaba gerekir. Tebrik ediyorum arkadaşımızı. Kendisi İBB müfettişliği ilanından ve kazanmasından itibaren her listede var. Maşallah.
-
Geçen senelerde kağıtlar kurumda hazırmış sadece imzalamış adaylar. Ancak şimdi de aynı durum geçerli mi bilmiyorum