Yarın mülakat süreci başlıyor herkese başarılar ve hayırlısı olmasını dilerim.Giren arkadaşlar sürecin nasıl isledigi kac soru vb bilgileri paylasirsa sevinirim
lualua tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanıKPSS A içinde yayımlandı
@underwood hocam öncelikle geçmiş olsun.Kırklareliler olarak biz de bu karıştırmadan muzdaribiz bir türlü kurtulamıyoruz
kaç puanla yaptiniz tercihi özelden de olsa yazarsanız sevinirim
lualua tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
@ehva ibb'nin o kadar erken miydi ya açıklanması:) iyi yine beklemek için bir sebepmiş.Bu hafta açıklansa ona da razıyım ben
-
RE: BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021KPSS A içinde yayımlandı
@asımus yine puan türleri bu şekilde p3 ve p48 miydi o senelerde de
-
@asımus yine puan türleri bu şekilde p3 ve p48 miydi o senelerde de
-
kaç puana kadar düşer sizce arkadaşlar
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanıKPSS A içinde yayımlandı
her gün birileri yazıyor listeler hazır bu gün yarın açıklanacakmış ama ortada bir şey yok:)
-
Yarın mülakat süreci başlıyor herkese başarılar ve hayırlısı olmasını dilerim.Giren arkadaşlar sürecin nasıl isledigi kac soru vb bilgileri paylasirsa sevinirim
-
@kullanıcıadı-0 hocam ben de bir tanesi şans eseri duruyor:) e devlette gözükmüyorsa boş bırakmanın pek sorun olacaganı sanmıyorum
-
@kullanıcıadı-0 aynen hocam ben de oyle düşünüyordum.Sağ olasın
-
@kullanıcıadı-0 el yazısıyla yazıp pdf olarak taratsak olur mu acaba ? Ben de pc den foto isini düzgün ayarlayamiyorum
-
Arkadaşlar özgeçmiş el yazısıyla mı doldurulacak acaba yoksa bilgisayar üzerinden mi bilgisi olan var mı