TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. ehva
    E
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 84
    • En İyi 24
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 1

ehva

@ehva

Hazine ve Maliye Bakanlığı

35
    İtibar
    56
    Profil Görüntülemeleri
    84
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ehva Takip etme Takip Et
    Hazine ve Maliye Bakanlığı

ehva tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Bugün mülakata giren arkadaşlar, sonuçlar ne zaman açıklanır diye sorabildiniz mi ?

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva
    • RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Arkadaşlar polemik oluşturmak için söylemiyorum ama listeye girenlerin hepsi Türkiye'nin ilk 300'ünde yer alan arkadaşlar. Yani alan bilgisi noktasında kendini kanıtlamış olanlar. Bence listenin böyle olmasında bir adaletsizlik yok. Tabii ki sözüm mülakat esnasında referans olaylarının dışında. Bu düşünceyi de listeye 0,1 puanla giremeyen bir kardeşiniz olarak söylüyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva
    • RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021

@zeynepb-1095 Merhaba hocam, uzman yardımcılığını kazandığınız tebliğ edildikten sonra 1 hafta içerisinde istenen belgeleri atandığınız müdürlüğe/şubeye teslim etmeniz gerekiyor. Teslimden sonra size bir kaç gün içerisinde kabul edilip iş başı yapmanızla ilgili bilgi veriyorlar ve işe başlıyorsunuz. Dönemin yoğunluğuna göre 1 ay içerisinde 2 etaptan oluşan temel uzmanlık eğitimine çağrılıyorsunuz. Bu eğitim Genel Müdürlükte oluyor. 2 etaptan oluştuğu için ilki 2 hafta ikincisi 2 hafta şeklinde sürüyor ancak dönemin yoğunluğuna göre iki eğitim arasında uzun zaman aralığı da olabiliyor. Bu şekilde bir süreç kazanan arkadaşları bekliyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva
    • RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@marsiyal Şu soruyu sormadan önce biraz empati yapsan keşke, patronun gözünün içine baka baka liste bugün açıklanır mı diye soramadım kusura bakma.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva

Ben dayanamadım İnsan Kaynaklarını aradım ama açmıyorlar 😄

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva

@joker94 Çok zor farkındayım hocam ama emin olun hayırlısı olsun demekten ileriye gidemiyoruz 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva
    • RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı

@Amiree Merhaba hocam, ben hem 4T hemde Alican hocanın denemelerini çözdüm hukuk kısmında soru tekrarı var 5-6 tane ve sınav formatı olarak da %70 denebilir, İktisat kısmı bence gereksiz kasıntı sınav formatıyla uyumu %35 ancak diyebilirim, maliye ve muhasebesi de sınav formatına nispeten daha uygun denebilir. Ama GKGY olarak tam sınav formatında neredeyse böyle de bir tezatlık var 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva
    • RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı

@mami1616 Çıkmış sorularla kıyasladığımızda gerçekten dediğiniz gibi hocam, son demler artık zaten 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva
    • RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Sanırım yüksek kapatacak iller arasında İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin gibi görünüyor. Üstadların tahminleri nedir acaba 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva

@mkilic Durumu bu şekilde üstünüze almanızla ilgilenmiyorum farkındaysanız ne isim kullandım ne de işaret eden bir belirteç. Bahssettiğiniz şeylere ben de katılıyorum aynı taraftayız. Sadece belli sosyal ağlarda insanlara mobing uygulayarak algı yaratmaya çalışanlar var ve bunlar bu savlarıyla listede yer alıyor. Benim karşı olduğum şey bu. Başarılar.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva

ehva tarafından gönderilen son iletiler

@enesdgn Bizim zamanımızda sadece devlet hastanesi yazıyordu da hocam ondan sordum, hayırlı olsun 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva

@enesdgn hocam tam teşekküllü devlet hastanesi olması gerekmiyor muydu ?

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva
    • RE: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

@colebusthe10 Dernek alımı derken İçişleri Bakanlığı Dernek Denetçiliği'yle alakalı bir şey mi söylendi dün hocam ?

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva

@jwinnfield bilemiyorum hocam maalesef

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva

@muddei-hususi atandı bilgisi tebliğ edildikten sonra bir hafta içerisinde belge teslimi istenir. Teslim ettikten sonra da (eğer ki bir eksiklik yoksa) 4-5 gün içinde iş başı yaptırılır.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva

@paretowilfredo Üstad İçişleri Bakanlığı Dernek Denetçiliğiyle ilgili bir duyum yok mu 😞

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva

@paretowilfredo Üstad günaydın, yukarıda soruldu mu bilmiyorum ama İçişleri Bakanlığı'nın özellikle Dernek Denetçiliği özelinde personel alım planlaması var mıdır ?

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva

@joker94 Çok zor farkındayım hocam ama emin olun hayırlısı olsun demekten ileriye gidemiyoruz 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva

@joker94 Hocam pandemi döneminde en yoğun çalışanlardan biri İK birimi oldu. Yani yanlış anlaşılmasın ben de sürecin zorluğunu ve bıktırıcılığını biliyorum ama en azından pandemi dönemi için biraz daha sabırlı olmayı tavsiye edebilirim maalesef 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva

@melikeozdemirs Uzman yardımcılığı atamaları hep farklı müdürlüklere yapıldığından dolayı diğeri seçmenizde sakınca olacağını düşünmüyorum hocam. Tarihler konusunda da durumla insan kaynakları ilgilendiği için bilgi sahibi değilim maalesef.

KPSS A içinde yayımlandı
      E
      ehva