Merhabalar maliye mezunuyum, 4. Komisyonda mülakata girdim. Benim de sohbet havasında geçti bankacılıkla ilgili ne biliyorum diye sordular sadece, mesela kredi bölümünde çalışanlar ne yapar, operasyonda olanlar ne iş yapar gibi, şube mi istersin genel müdürlük mü gibi sorular geldi. 4 tane sevimli hanimefendiydi, sizlere de başarılar dilerim
zeynepb.1095
@zeynepb.1095
zeynepb.1095 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@ehva teşekkür ederim cevaplarınız için hocam
-
yıllarca ders çalışıp, sınav kazanıp mülakat geçip bir yerlere gelmeye çalışan insanların bırakın da bir tercih hakkı olsun artık..
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@gkcpr bana da soruları gönderebilir mısın rica etsem, zeynepberber1095@gmail.com. çok teşekkür ederim.
-
@ehva hocam hazır siz yazmışken şunu da sormak isterim, uzmanlar için "İstanbul planlanmaktadır" yazıyordu ilanda, başka bir il olma ihtimali var mıdır
-
Ziraat mülakat tarihi yollamış uzmanlar dahil
zeynepb.1095 tarafından gönderilen son iletiler
-
@bumbumtis ziraati kazananlar 2 ağustos eğitime başlayacaklardı, sözleşme ne zaman imzalarlar acaba
-
yıllarca ders çalışıp, sınav kazanıp mülakat geçip bir yerlere gelmeye çalışan insanların bırakın da bir tercih hakkı olsun artık..
-
@zeynepb-1095 ama uzman yardımcıları da 2 agistosta başlayabilmesi için mülakat sonuçlarının 10 gün önceden açıklanması gerekir diye düşünüyorum
-
@sign-in ziraat bankasında müfettişlerle uzmanlar 2 ağustosta Ankara'da eğitime tabi tutulacaktı, belki vakıfta da aynıdır
-
@petecastiglione 2019 erken açıklanmış ama o sadece müfettiş alımıydı zaten az kişidir yine yani
-
@tceliktas bayramdan sonraya kaldık bu net
-
@jwinnfield birine komisyon üyelerinden biri 1, 1.5 ay sürer demiş ya hani, rahat bayramdan sonrayı bulur zaten
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@tugceozdmr gece bile açıklandığı olmuş biri yazmıştı ben de onun yazdığını söylüyorum