@as-soon-as ben burada bi hak yeme görmüyorum. Nasıl bir mantığa sahipsiniz anlamıyorum. O zaman benim en baştan olur da ikisini de kazanıp kimsenin hakkına girmeyeyim diye iki bankadan sadece birinin sınavına girmem gerekiyordu. Böyle saçma bir düşünce yapısı olabilir mi? Sonuçta ben şansımı artırmak için 2 bankanın da 3 bankanın da mülakatına gireceğim elbette. Ayrıca bu yedek liste boşuna mı hazırlanıyor. Ben tercihimi yaptıktan sonra bir yedek arkadaşımız yararlancak benim feragat ettiğim pozisyondan.
joker94 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@muddei-hususi bigilendirdiğiniz için teşekkürler. Uzman yrd mülakatları da müfettişlikten sonraki hafta yapılır umarım.
-
@burkbayrak Belli ki Ziraat hazırlığını önceden yapmış ve şimdi hazırladığı planını uyguluyor. Vakıfbank sınava son gün çalışan öğrenci gibi.
-
@beirutde tecil tarihinin hemen ertesi günü bakaya kalmış oluyor muyuz yoksa en yakın celp dönemi başladığında mı bakaya kalıyoruz? Bu konuda bilginiz var mı?
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@muddei-hususi inanın bunu ben de çok merak ediyorum. Sadece anadolu üni veya ziraat bankası için konuşmuyorum. ÖSYM de dahil bu kurumların test sınavlarını şuanki teknolojiyle bu kadar geç açıklamaları gerçekten çok ilginç.
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@muddei-hususi evet hocam söylediğiniz gibi olabilir. Ziraatte her pozisyon için başvurular ayrı alındı vakıfbanktakinin aksine. Ben de daha hızlı ilerleyeceğini düşünüyorum ve ümit ediyorum
-
@abcdefg hocam aralık ayında eğitime mi başladınız yoksa işe mi?
-
@kurwa hocam kullanıcı adınızı aman admin görmesin
-
@ehva sonuçların açıklanması ile işe başlama tarihleri arasındaki süre tahmin ettiğimden çok daha kısa. Diğer kamu kurumlarında olduğu gibi güvenlik soruşturması yapılmıyor mu? Bir de mülakattan kaç hafta sonra kazananlar açıklandı hatırlıyor musunuz?
-
Bence vakıfbankın sosyal medyadaki tüm hesaplarında son paylaştığı postlara yorum atalım. İK'yı sürekli arayıp mobbing uygulayalım. Belki o zaman biraz daha hızlı ilerler süreç.
joker94 tarafından gönderilen son iletiler
-
@ygmr o zaman yüksek ihtimalle komisyondaki kişiler günden güne değişiklik göstermiştir.
-
@financewithtuna ben de 3. Komisyondaydım. Birimiz yanlış saymış veya siz mülakattayken bir kişi lavaboya gitmiş olabilir
-
@stepbystep hocam benim bulunduğum komisyon ise tam tersine çoğunluğu olgun insanlardan oluşan gayet profesyonel görünen 8 kişilik bir jüriydi. Daha olgun yaştakiler soru sordu daha genç olanlar ise not aldı. Gerçek midir bilemiyorum ama bir kısmı üst düzey yöneticiymiş gibi hissettim.
-
@muddei-hususi olabilir hocam. Size daha erken haber gelebilir. Ama uzman yrd mulakatlari daha 1 ay önce bitti.
-
@muddei-hususi biraz önce ik yı aradım. Mulakatlardan sonraki 1.5 ay içinde açıklanacak dedi. Yani Bu haftaiçinde kesin açıklanacak gibi bir durum yokmuş ortada. Bekleyip göreceğiz...
-
@muddei-hususi aynen öyle hocam. Vakıfbankı kazanmam halinde birilerinin hakkını yiyeceğimin söylenmesi yakışıksız oldu. Belki de kazanamayacağım ve bir yerden feragat etmem gerekmeyecek, bakıp göreceğiz. Hepimiz hakkında hayırlısı neyse o olsun. İki bankaya da yerleşemeyen arkadaşlar da inşallah çok daha iyi fırsatlar yakalarlar.
-
@as-soon-as ben burada bi hak yeme görmüyorum. Nasıl bir mantığa sahipsiniz anlamıyorum. O zaman benim en baştan olur da ikisini de kazanıp kimsenin hakkına girmeyeyim diye iki bankadan sadece birinin sınavına girmem gerekiyordu. Böyle saçma bir düşünce yapısı olabilir mi? Sonuçta ben şansımı artırmak için 2 bankanın da 3 bankanın da mülakatına gireceğim elbette. Ayrıca bu yedek liste boşuna mı hazırlanıyor. Ben tercihimi yaptıktan sonra bir yedek arkadaşımız yararlancak benim feragat ettiğim pozisyondan.
-
@sign-in aynısını ters şekilde de düşünebilirsiniz. Eğer vakıfbanktan feragat edersem ziraat bankasındaki yedeklerin hakkını yemiş olucam bu sefer sizin düşünce yapınıza göre...
-
@economiccus hocam vakıfbank genel müdürlükte bir birime atarsa ziraat bankasından feragat edeceğim yüksek ihtimalle.
-
Selam arkadaşlar. Umarım vakıfbank önümüzdeki haftaiçi sonuçları açıklar ve biz de ziraat ve vakıfbank arasında bir tercih yaparız. İnşallah cumaya bırakmazlar. Pazartesi veya salı açıklanması herkes açısından daha iyi olur. Herkes tercihini yapmak için zamana sahip olabilir böylece.