@muddei-hususi duyumlardan yeterince hayal kırıklığına uğradık bence. Tabi herkesin kendi fikri ama sessizce dua edip beklemekten başka mantıklı bir seçenek yok çünkü hiç kimse bir halt bilmiyor. Duyumcu, kuyumcu babalara gerek olduğunu sanmıyorum.
financewithtuna
@financewithtuna
financewithtuna tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
-
@jwinnfield ben hep Vakıfbank'ı Ziraat'in önüne koyardım ama şu süreçte gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Bu kadar yavaş ve belirsiz ilerleyen bir kurum çok azdır. Ne alacakları personel sayısı belli ne kimi müfettiş yard, uzman yard, memur yapacakları belli. Kervan yolda düzülür hesabı bir sistem belirlemişler ilerliyorlar. Mülakatta komisyondan bi kadın bana sadece İstanbul şehrini yazmışsınız dedi. Ben de şaşırdım. Sınav ilanında görev yeri İstanbul olarak planlanmaktadır yazıyordu o yüzden değiştirmedim dedim. Ya kadının bundan haberi yoktu ya da banka ilana bile gereken özeni göstermemişti. Şunun şurasında birkaç ay içinde turistler gidecek yine vaka maka zırvalayıp kapatacaklar her yeri. Adam gibi kazananlar eğitimini alsa görevine başlayıp birazcık da olsa görev yerinde çalışsa ya.. Ama bunları kim niye düşünsün ki. İşsizler ordusu olarak çoğumuzda sinir bozukluğu, kaygı bozukluğu her şey oluştu zaten. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@jwinnfield ben de umutluyum. 1,5 ay dediler 1,5 ay oldu. Ziraati kazananlar bugün eğitime başladı. Bu hafta değilse ne zaman artık.
-
@sign-in -masada mıyız?
+bizim olmadığımız masa yok. -
@jwinnfield geçen gittim yeminle aynısını yaşadım. Noldu bi istanbula gittin geldin sonuç bekliyordun dedi berber hahahaha
-
@ygmr bunlar heralde ziraat bankasına gidenleri de bekleyip kalanlardan alım yapacak. Aslında tek umudu vakıfbank olan bizler için iyi olur.
-
İK yı arayıp bilgi alabileceğinizi de zannetmeyin. Sınav sonuçları ne zaman açıklanır diye arıyorlardı önümüzdeki hafta açıklanır bilgisini almıştı bi arkadaş, bir gün sonra sınav açıklandı kısacası onların bi halt bildikleri yok öylesine telefona bakıyorlar.
-
duyumcu babalar başladı gene telegramdakiler de hiçbir halt bilmiyor arkadaşlar. Telegramda çok özel bilgilerin paylaşıldığını ve sizin bundan geç haberiniz olduğunu veya eksik olduğunuzu düşünmeyin. Muhteşem bilgilerin verildiği telegram gruplarına göre geçen cuma bu iş bitmişti. Bomboş beklentilere giriyorsunuz yine. Sadece gülüyorum artık bu paylaşımlara. DUYUMCU BABALAAAAAAAAR OFFF TELEGRAAAAMMM AMAN YARABBİ İÇERİDE ADAMLARI VAAAAARRR.
-
Çok fazla alım olsa da bari mağduriyet asgari düzeyde olsa. Temmuz ayından beri bekleye bekleye bir şeyleri erteleye erteleye gelinen son noktada büyük bir üzüntü de yaşayabiliriz çoğumuz için geçerli bu durum. Ne zaman açıklanırsa açıklansın artık çoğu kişinin hayatından 2-3 ay gitmiş oldu.
financewithtuna tarafından gönderilen son iletiler
-
@hamit Hamit Hocam zaten 3 ayda bir ek maaş yatıyor sanıyorsam. Yani 12 ay çalışıp 16 aylık maaş kazanılıyor. Dediğiniz gibi ortalaması 6 bin TL ye ulaşıyor olması lazım. Prim, dil tazminatını hesaba katmadan.
-
@burkbayrak İstanbul için ayrı tazminat olduğunu söylüyorlardı. İstanbul ve diğer şehirler aynı olmaz merak etmeyin. Dil tazminatı da güzel oluyormuş.
-
perşembe toplantıları sonucu aksiyon bekleyen tayfa vardı noldu onlar ?
-
Çok fazla alım olsa da bari mağduriyet asgari düzeyde olsa. Temmuz ayından beri bekleye bekleye bir şeyleri erteleye erteleye gelinen son noktada büyük bir üzüntü de yaşayabiliriz çoğumuz için geçerli bu durum. Ne zaman açıklanırsa açıklansın artık çoğu kişinin hayatından 2-3 ay gitmiş oldu.
-
@nurayse aynen size katkı olsun diye hatırlatayım. Bir önceki Vakıfbank sınavı sadece Ankara'da olmuştu. Sadece Müf yard ve iç kont sınavıydı o yüzden barajları da yüksekti uzman yard'a göre. Ancak bu sınav sürecinde müf yard kazanamayanlardan bazılarına ihtiyaç kadar uzman yard teklifi yapıldı.
-
@fikretsmsk fikret başkan gene nefret toplamaya başladın. Bırak artık bu düşünceyi. Silkelen kendine gel. Uzman yard almayı bırak memur alımı bile yapacaklar. Ama memur alıcaz diye bir ilan yapmadılar mesela. O yüzden derin derin nefes al ve pozitif düşünceleri çağır.
-
@jwinnfield geçen gittim yeminle aynısını yaşadım. Noldu bi istanbula gittin geldin sonuç bekliyordun dedi berber hahahaha
-
@muddei-hususi en azından bu olayı kutsal bir iş gibi söylemiyorsun senlik bi durum yok bence. Kaşıntısı olanlar çok önemli bir iş yapıyormuş gibi kendilerini görenler, biri şaka yapınca elit bir tabaka olduğu için zoruna gidenler. Lordlar kamarası gergin.
-
arkadaşlar lütfen mülakata ilk 10 dan giren arkadaşları germeyelim. 1 aydır iddiacı gibi tutturmaya çalışıyorlar. Bu hafta olmadı ne yani önümüzdeki hafta var.. Adamlar olayın içinde. Neden güvenmeyip de insanlara laf ediyorsunuz. Yarın bir gün iş arkadaşı olursanız bu tipleri tanırsınız hemen. Bir ay boyunca uzman olmak için önümüzdeki perşembe toplanacaklarmış diyerek gelirler yanınıza (hemen uzaklaşın). Çok özel, muhteşem bir iş yapıyorlar. Avam gibi gelip burada laf ediyorsunuz sizi gidi 60 ile mülakata kalanlar sizi. Bu kutsal bilgi verme görevini yapanlara saygılı olalım.