Gerçekten sağlığı kötü olup, sağlık açısından sorun yaşayan kişilerin sınav ertelensin demelerine bişey demiyorum ama ertelensin diyenlerin yüzde 99 u ya sınava puanı yetmeyen,belki ilan seneye daha çok kişiyle gelir diyen kişiler,ya da ertelensin de ders çalışamamıştım 1-2 hafta daha ders çalışayım diyenler.Hiç boş yere kendimizi kandırmayalım. Kesinlikle ertelenmemeli, eğer öyle birşey yapacaklarsa da direkt açıklamalılar odaklanamıyoruz
kurwa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@city-of-justice Boşa uğraşma kardeşim vazgeçiremeyeceksin,mal müdürlüğünde mal olmaya razıyım çaresizliğimizi anlıyo musun?
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@biriibfli Peki ya egolarını tatmin edip listede olan çoğu ilgöç adayının ilgöçe girmeyip BDKK ya girecek olmasına ne denmeli? Sistem bozuk olduğu kadar bu insanlar da bozuk
-
87,76831 ile giremiyorum.Eger sınava zevk için başvurup da gitmeyecek olanlar varsa hakkımı helal etmiyorum.
-
RE: 10 Bin Polis Alımı İlanı
Alandan yüksek puan alan arkadaşlar ne yapmayı düşünüyor?Artık öyle bir hale geldik ki kendisini ülkesi için alanında hazırlayan kalifiye insanlar bile umudunu kesip ''Polis olayım da kurtulayım'' derdinde.
-
@onuktekin Emin ol 3-5 arası değil 100-200 kişilik bir güruh bu.Hatta bu işi görev edinmiş, yüksek puanlilari korumaya yönelik bir güruh da var.Puani 100 olup en düşük a grubu kadroya başvurup sınava girsin ağzımı açmam,ama bana kimse o 100 puanla başvuranların,veya sırf ego tatmini için başvuranların bahanesini anlatamaz,bu sayının az bir kişi olduğuna da inandıramaz.
-
RE: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@blueberry yazım ciddi anlamda ilkokul seviyesindeydi, sınavdan çıktıktan sonra kendime kızdım direkt elendim dedim. 87.5 vermişler çok şaşırdım
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@eomer Keşke herkes sizin gibi olsa.İngilizcesi sıfır olup yapamayacağını bile bile girip hak gaspedenler var.Diğer kurumlarda da size başarılar.
-
https:/ /www.akfonkitap.com/il-goc-uzman-yardimciligi-sinavina-hazirlik-ders-notu-pmu2918
https:/ /www.akfonkitap.com/il-goc-uzman-yardimciligi-ders-notlari-ve-sorulari-2018-guncel-mevzuatlari-dahildir-pmu2930
Bu 2 sinden hangisini almalıyız arkadaşlar?
-
@mrnobody aynen öyle kardeşim.Şuan o zihniyette birinin bana yazdığı mesaji paylaşmak istiyorum seninle.
Sınava girme ihtimalim çok düşük, yine de başvurdum. Puanım yüksek, ben başvurmasam belki sen katılabilecektin ama son sıradan. Şu an son sıradaki arkadaşın bence tek şansı mülakatta torpil yaptırmak. Şayet sen de katılsan tek şansın bu olacaktı. Bu yolla biraz da diğer yüksek puanlı arkadaşların hakkını korumuş torpili az da olsa engellemiş, açılan kadrolara hak edenlerin gelmesine bir nebze de olsa katkı sağlamış oluyorum. Hakkını helal etmeyebilirsin, zaten öyle bir hakkın olduğunu düşünmüyorum.
kurwa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
Daha önceki yıllarda mülakata girenler ve güncel olarak müfettiş yardımcılığı mülakatına girenler alan sorusu sorulup sorulmadığı hakkında yardımcı olabilir mi?
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@abcdefg ne kadar dil tazminatı verildiğini biliyor musunuz?
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Ziraat katılımda Antalya kazanan var mı arkadaşlar? Varsa netlerini paylaşabilir mi?
-
@devrikmudur Ben tüm barajı geçenlerden liste yapılsın derken il bazında söyledim bunu.Zaten öyle olacak.Mesela İstanbul 20 kişi alacak,80 kişi mülakata giriyor 20 asıl 20 yedek seçilebilir. Arkadas barajı geçemeyenlerden yedek liste olur mu diyince yazdım ben bunu. Hali hazırda o il için barajı geçenlerden oluşturulur zaten yedek liste. Barajı geçemeyip dışarda kalanlara ihtiyaç duymazlar diye düşünüyorum.
-
@adams bence mantıklı olan tüm barajı geçenlerden yedek liste oluşturmak.Kurumun elinde hazır barajı geçenler varken barajı geçemeyenlerden yedek liste oluşturması mantıksız.
-
@mühendisbeyin o zaman bu durum uzman yardımcılığını kazanan kişilerden mülâkatla çok az kişinin alınacağını mı gösteriyor?
-
Arkadaşlar internette sadece 2007 soruları olduğu için soruyorum,genel yetenek kısmında sanırım şekil ve mantık soruları yok,normal temel kavramlar ve Türkçe soruları var. Genel kültür ise dogrudan güncel konular olarak görünüyordu 2007 sınavında. Daha yakın senelerde girenler bu konuyla ilgili bilgi verebilir mi?
-
@kderviş hocam 10 dk süre verseler en az 35 doğru yapılırdı maliyeden.Şaşırtmalı cevap bile yoktu. Muhasebe ise 3-4 soru kpss tarzı,gerisi Allah'a kerim.
-
Muhasebe seçip maliye sorularına göz atıp kahrolanların sesiyim.