Arkadaşlar kurumda kıyafet değiştirebilme imkanı sağlaniyor mu acaba
mkilic tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@zenginmemur ÖSYM yi sıkıştırmamız gerekiyorsa ÖSYM yi Bakanlığı sıkıştırmamız gerekiyorsa bakanlığı sıkıştıralım arkadaşlar en azından takvimi olsun.Vmy gibi belirsizlikte kalmasın veya toz olup uçmasın, bence üstüne gitmemiz gerekiyor
-
RE: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@feyzullaharik son alımın erken açıklanması beklentimizi de arttırdı inşallah açıklanır tatile girmeden
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ehva Beni de gözlemle kardeşim ben de İstanbul söyle böyle diyenlerdenim.Sen herkesin çok fazla seçme şansı olduğunu mu düşünüyorsun; herkes buraya ayıla bayıla başvurmuş mu zannediyorsun? Bu belirsizlikte gelen ilanlara mecburiyetten başvuruluyor.İnsanlarin başvurulariyla uğraşmayı bırakınız artık eğer varsa derdiniz insanları istemeden de başvuru yapmaya zorlayan şartlarla olsun
-
Sakarya yazanlar var mı varsa puanlarını da yazabilir mi
-
RE: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@yelloww ben de yaşadım ertesi gün tekrar denediğimde sıkıntısız bir şekilde başvuru yapabildim
mkilic tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
@zenginmemur ÖSYM yi sıkıştırmamız gerekiyorsa ÖSYM yi Bakanlığı sıkıştırmamız gerekiyorsa bakanlığı sıkıştıralım arkadaşlar en azından takvimi olsun.Vmy gibi belirsizlikte kalmasın veya toz olup uçmasın, bence üstüne gitmemiz gerekiyor
-
Arkadaşlar kurumda kıyafet değiştirebilme imkanı sağlaniyor mu acaba
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@06kaya06 bana geldi geçen haftakiyle aynı okulda olacak sınav
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@merveogutcu bu bilgiyi nereden aldınız acaba
-
@economist34 siyasal bilgiler fakültesi mezunlarına da gönderilmiş olabilir hocam, zaten size gönderilmediyse problem yoktur
-
@blcmert kardeşim ben 94.7 ile 20yim ama ankete bakarsak değilim 95 üstünün çoğu yerleşti o da cabası
-
Bu kadar 95 üstü alan kişi yoktu yeni turediler galiba
-
RE: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@walrasınanalizi ders seçtiğimiz için olabilir