Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@duha
siteden indirilen word dosyasının sürümü eski. benim pc o yüzden açmamış orijinal office yok. pdf çevirince açtı şimdi. sorun yaşayan varsa office sürümü ile akalı dostlar. -
arkadaşlar ben başvuruda bulunurken puanımı getirmedi ösym sisteminde sorun oluştu diyor böyle bir durumla karşılaşıp başvurabilen var mı?
-
@80üstamadnnmsz evet benim de başıma geldi. Ancak birkaç kez üst üste denedikten sonra düzeldi. Olmadı sistemden çıkıp yeniden giriş yaparsanız yine oluyor
-
Puan yılını değiştirin sonra duzelirse bu sefer başvuracağınız yılı tekrar seçiniz. Ben öyle yaptım
-
Tahminen kaçla kapatır ?
-
@don-pablo 91-92 arası diye düşünüyorum
-
Özgeçmiş el yazısı ile mi olacak ilanda yazmıyor sizler nasıl yüklediniz
-
@spesifik
pdf yükledim -
@o-bilgin teşekkür ederim
-
Arkadaşlar liste ne zaman aciklanir sizce
-
Arkadaşlar başvurum onaylandı mailime mesaj geldi ancak başvuru formu açılmıyor aynı sorunu yaşayan oldu mu
-
Bende de gönderilen mail açılmamıştı. Arayıp sordum başvurumda herhangi bir sıkıntı olmadığı söylendi
-
Sınav klasik usulde mi oluyor. İlanda sadece yazılı sınav yazıyor daha önceki yıllarda da test yapılmış bilgisi olan var mı
-
@spesifik, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Sınav klasik usulde mi oluyor. İlanda sadece yazılı sınav yazıyor daha önceki yıllarda da test yapılmış bilgisi olan var mı
İlanda “Yazılı sınav, sınav konuları itibarıyla klasik sınav şeklinde yapılacaktır.“ yazıyor.
-
Klasik sınav ama sınav tek gün, garip geldi bana
-
@walrasınanalizi ders seçtiğimiz için olabilir
-
Mühendislik alanında ders seçme de yoktu. Daha önce mühendislikten klasik bir sınava giren oldu mu hiç?
-
İlanda medeni hukuk için aile ve miras hariç denilmiş ama eşyadan da soru gelebilir mi yoksa kişiler ve başlangıç hükümlerine bakmak yeterli olur mu? Daha önce sınava giren birileri varsa yardımcı olabilir mi?
-
@hakimehanımm aile ve miras hariç demek genellikle eşyadan sorulacak demektir. Kişiler ve başlangıç da dahil tabi
-
@mantıkuttayyr teşekkür ederim