İnstagramda kullanıcı adı comertterdem olan avukat Kurumiçine dava açıyor ve hepimizden vekalet bekliyor. Her idare mahkemesinde ayrı dava ve her davada 10 ar dilekçe olması halinde şansımız daha yüksekmiş. Bir idare mahkemesi kararı iptal etmezse diğeri iptal eder bu yüzden şansımızı arttırmamız lazım. Yaş iptali için dava açan avukat Erdem bey inşallah hakkımızı kurumiçi konusunda da savunacak. İnstagramda dava süreci hakkında çok bilgilendirici bir video paylaştı mutlaka izleyin.
Spesifik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@muddei-hususi uzman yardımcılığı süresi geçirilmeden uzman olunamaz maddesine aykırı. Açıkça hukuka aykırılık var yani. Ayrıca anayasanın eşitlik ilkesine de karşı bir karar. Aynı kadroya atanıyorsak aynı yoldan geçmeliyiz
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
HM müfettiş yardımcılığında 15 kişi için yds istememiş uzman yardımcısı 500 kişi için de istemeyeceğini düşünebiliriz.
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Personel genel müdürlüğünü aradım. Atamalar kura ile yapılıyormuş ve ilk iki yıl yer değiştirme talebi yapılamıyormuş. Maliyeden 94 puan ile başvurmayacağım. Belirli bir ile mecbur olanlar dikkate almalı.
-
Mülakata kadar duy açıklanırsa başka kurumlar da açıklanırsa önümüzden bir çok aday çekilmiş olacak. Haziranda olmasını bu kadar beklememize rağmen olumlu karşılıyorum.
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@mathilda ben kullandım çok beğendim çok açıklayıcı bir kitap hocam
-
@paretowilfredo ankarada yaşıyorum ancak başka yere gitmem mümkün değil çok istediğim bir meslek. Teşekkür ederim
-
@mahlas hocam telegram grubunda vekalet için liste yapılıyor WhatsApp grupları da varmış. Tek bir yerden hareket edilse daha etkili olur
-
@mahlas grubun adını arama kısmına yazınca çıkıyor. Kurumiçi Haksızlıktır ve a grubu kurum sınavları grupları
-
RE: İlbank
@estergon-kalesi mülakatta alan bilgisi olmayacak şeklinde anladım açıklamayı. Mesleki bilgi düzeyi ve banka hakkında bilgi düzeyi isteniyor
Spesifik tarafından gönderilen son iletiler
-
@duha bölüm puanıyla alım yapıyorlar bence herkesin kendi bölümünden gelebilir
-
@estergon-kalesi mülakatta alan bilgisi olmayacak şeklinde anladım açıklamayı. Mesleki bilgi düzeyi ve banka hakkında bilgi düzeyi isteniyor
-
Yönetim personeli meslek tanımını yapabilecek olan var mı ne iş yapar görevleri nelerdir bilgi edinemedim
-
@adam-smith-0 meslek tanıtımı vs hiçbir bilgiye ulaşamadım. Bölge müdürlüğü şartları daha mı iyi o yüzden mi böyle düşünüyorsunuz
-
@adam-smith-0 93.8 ikisi de gelir diye düşünüyorum ancak hangisi daha avantajlı olur. Özel sektör banka tecrübem yok bölge müdürlüğünde şansım daha yüksek olur gibi
-
Genel müdürlük ve Ankara bölge müdürlüğü arasında kaldım.26 ve 2 kişi kotaları ancak bölge müdürlüğünde mülakatta daha çok şansım olur gibi geliyor nedense
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Hocam puan türleri arasında 43 mü 47 mi var iki farklı bilgi okudum
-
@duha teşekkür ederim. Eşim özel sektörde çalışıyor Ankara dışına gidemem bu yüzden. Vergi müfettişi arkadaşım aile durumundan yıllardır ayrı yerlerde kalanlar var demişti umarım dediğiniz gibidir
-
Görev yerleri eğitim sürecinde mi belli oluyor yoksa eğitim bitiminde mi bilgisi olan var mı? Eş durumunu ikametgahı dikkate alırlar mı acaba
-
Mülakata kadar duy açıklanırsa başka kurumlar da açıklanırsa önümüzden bir çok aday çekilmiş olacak. Haziranda olmasını bu kadar beklememize rağmen olumlu karşılıyorum.