@colebusthe10 Keşke ilk 50 kişi alınacak dense merkezi atama olsa ohhh ne güzel olur. En azından 90 alıp elenen olmaz. SGK mevzuatını 90 üzeri alan adam zaten yalayıp yutmuş oluyor.
Adam Smith 0
@Adam Smith 0
Adam Smith 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
Arkadaşlar lütfen tepki göstermeyin bana ama lütfen 90 üzeri puanı olan başvurmayacağım muhasebe iktisat yapamam demesin sınava girsin en azından eşit şartlarda bir sınav olsun benim gibi düşünen eminim çok arkadaş vardır. P40 dan 90 üzeri alan birçok arkadaş SGK için uğraştı ve p48 puan türü en fazla 80 dir. Bu ilanda değişiklik yapamayacaksak eğer eşit şartlarda bir sınav olmasını sağlayabiliriz. Düşüncemi rica ediyorum kötü algılamayın başvuru yapın ama sınava gitmeyin demiyorum sakın algı yaratmayın. Başvurun ve sınava girin yüksek puanı olan bütün arkadaşlar şansını denesin.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@kpsslik herkes çalışıyor galiba ya. Bir ben odaklanamadım hala :(((
-
@lion Hocam bugün sınav hizmetlerini aradınız mı acaba. Hep birlik bir telefon etkinliği gibi birşey yapsak sessiz kalmasak bu sessizlik hiç normal değil. Etkinliklere çoğu kişi katılmadı ama lütfen telefonla bari arayalım arkadaşlar sessiz kalmayalım ilan geldikten sonra yapacak birşey kalmayacak ne olur çaba gösterelim birlik olalım.
-
@ztrkrdvn size katılıyorum hocam en azından bu alımda sınav olmamalı
-
@LioN hocam resmi gazetede yayınlanma ihtimali var mı sizce. İdari izinde herkes ama bununla bir ilgisi olmaz sanırım resmi gazetenin. Resmi gazeteye gitti dedikodularına istaneden soruyorum
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@hasbayburtlu hocam bu arkadaşa boşuna cevap vermeyin hiç gerek yok.
-
Herkes ümidini kesti ve şansa bıraktı galiba. Yoksa biraz önemseyen kişiler buraya takılıyor
-
@deen girdiğiniz şehire göre değişir bu hocam. Eğer diğer rakipler kendilerini daha iyi hitap etmemişlerse kazanma şansınız var
Adam Smith 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
@deen girdiğiniz şehire göre değişir bu hocam. Eğer diğer rakipler kendilerini daha iyi hitap etmemişlerse kazanma şansınız var
-
RE: İTKİB 2021 ALIM İLANI
Arkadaşlar idari memur maaşı hakkında bilginiz var mı?
-
@ayhan-ışık Zaten çalıştıkça sonu gelmiyor resmen derya deniz yani her yerden bir bilgi çıkıyor
-
@yelloww Aynen ben de öyleyim hocam
-
Herkes ümidini kesti ve şansa bıraktı galiba. Yoksa biraz önemseyen kişiler buraya takılıyor
-
RE: 22 Kasım 2020 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığı Sınavı
@gulnaz bitti galiba hocam. Ne zaman açıklanır acaba
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@yakup-cemil baraj düşer mi acaba hocam