Amin maalouf, Ortadogu insanını şöyle tanımlamış:
"Her şeye üzülen ama hicbir şeyle ilgilenmeyen insanlar."
Yakup cemil
@Yakup cemil
Yakup cemil tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
RE: Galatasaray'ın Lobi Gücü
Son 2 maça kadar galatasaray dogranıyordu. Hakemler 2 maçta doğru kararlar verdiler diye yok lobi gücü yok fatih terimden korkuyorlar vs vs.
Dünkü maçta her ikisi de penaltıdır demeyenin de futbol aklımdan şüphe ederim. El insaf.. -
"La tahef innallahe meàna "( korkma Allah bizimle beraberdir)
Hz. MUHAMMED (SAV)
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
Dostlar maliye bakanlığında büyük üstadları ankara'ya çağırmışlar. Sınav komisyonlari olusturulmaya başlanılmış. Kpss öncesi bir sınav ilanı olacak ama vergi müfettişliği mi yoksa mhuy mu bilmiyorum.
-
"Kadınlar insandır, erkekler insanoğlu... "
Neşet Ertaş
#ÖzgecanAslan -
RE: 2019 VMY Duyum var mı?
Dostlarım her söyledigimiz doğru olmalı fakat her doğruyu demek doğru değildir.. garip insan dostumuza benim itimadım var. Kendisi de güven veren duyumlarda bulundu ki bizim duyumumuzla örtüşüyor.
Zaten iibf'linin iibfliden başka dostu olmadığını mukerreren öğrendik..
Sizlerden ricam buradaki uhuvvet ve dostlugumuzu muhafaza edelim. Vesselam. -
"Zamanı var.
Aminler boşa değil."İsmet Özel
-
Ben bu çağdan nefret ettim, etimle kemiğimle nefret ettim.."
-Zarifoğlu
-
5/55. (Elçiler İbrahim’e:) “Sana gerçeği müjdeliyoruz. Umutsuzlardan olma” dediler. 56. İbrahim: “Rabbinin rahmetinden sapıklar dışında kim ümidini keser ki?” dedi.
Kur'an'ı Kerim/ayet meali
Yakup cemil tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@amiree yanlış olan şık mülkiyet hakkıydı.
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
İnsan haklarindaki Mülkiyet olan şık 1628 tarihli haklar dilekçesinde var. 1689 tarihli Haklar bildirgesinde ise göremedim.
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@paretowilfredo üstad 4 yıllık forum hayatimda ilk kez bir mülakatım başarılı oldu Mezun olduk üstad
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@j-m-keynes-0 arkadaşa katılıyorum. GUY DUY ortak bekleyen arkadaşlardan bazıları duyumlarını söyleyip hesabını kapatıp gitti. Bugün de listede isimlerini göremedim. Bugün de hocamizin dediği gibi önce DUY listesi hazırlandı daha sonra listeye göre GUY'da düzenleme yapıldı.
Not: duyum değil tahmin -
RE: İlbank
Merhaba arkadaşlar pazartesi günü mülakata girdim. Mülâkat komisyonu gayet nahif hoş insanlar. Yönetim personeli alt kattaki mülakat salonunda mülakata giriyor. Komisyon 7 8 kişi. Sorular zarf çekme usulü ile oluyor. 1 soru genel kültür 2 soru ise alandan geliyor. Bölüm ayrımi sorular için geçerli değil. Hukukçu da kamucu da iktisat mezunu da aynı zarflardan çekiyor. Başarılar dilerim dostlarım
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@ayseymen SGK başkanı kurum denetmen sayısının 2800lerden 5000e çıkarmak gibi bir hedeflerinin olduğunu açıkladı kısa vadede. Bu bağlamda zaten 50 sayisi komik bir sayı.
Ilk duyumlarda kurumun 400+ bir denetmen planlaması vardı Sonra işin içine başka şeyler girdi sayı birden kesilip 50 kişilik ilan geldi.
Ayrıca yazılı sınav kurum kültürüyle uygun olmayan bir metod yıllarca sözlü sınav ile çağıran sgk aniden yazılı sınava yöneldi bu herkes için mağduriyet oluşturdu.
Bir de DUY GUY gibi sınavlar açıklanınca ciddi bir kitle başvuru yapmayacaktır. -
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
Yapılması gereken en güzel şey oldu. Bu ilan revize edilip büyük bir sayı ile gelecektir.
-
RE: İlbank
Defterdarlığın açıklanacağı yok biz de başvurumuzu bugün yaptık.
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Biz de şükür mülakat listesindeyiz. Hakkimiza hayırlısı olsun
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Velhasıl yordu bizi GSB.. @paretowilfredo üstad sizin bir bilginiz var mı?