TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

KPSS A
    2020 defterdarlık uzman yardımcılığı alım
    507
    5997
    1042014
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • T
      tekinn08 Son düzenleyen:

Bi tahmininiz var mı açıklanmasına dair arkadaşlar ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • C
        colinmcrae @scofieldmustafa Son düzenleyen:

@scofieldmustafa benim girdiğim ilde 28 kişi mülakata çağrıldı kontrol ettim 7 kişi guyu kazanmış 1 kişi de hmuy'u kazandı. Yani şans 20'de 7.

• M
          maliyeci16 @kıvırcık Son düzenleyen:

@kıvırcık hocam mülakattan sonra listeler karşılaştırılmış olabilir diye düşünüyorum bende mülakatta değilde daha sonra

• K
            kpss.gm Son düzenleyen:

arkadaşlar duyum alan yok mu? guy dan hemen sonra acıklanacak denıyordu bilgisi olan varsa paylassın lutfen

sedatinho 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • sedatinho
              sedatinho @kpss.gm Son düzenleyen:

@kpss-gm pazartesi fisiltisi var.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • M
                mathilda @sedatinho Son düzenleyen:

Bir an önce açıklasın artık ya üzüleceksek de üzülelim . KPSS’ye de 1 ay kaldı şurada zaten . Guydan sonra heves meves kalmadı

sedatinho 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • sedatinho
                  sedatinho @mathilda Son düzenleyen:

@mathilda siz de guydan mi elendiniz. Puanlariniz nasildi

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • J
                    j.m.keynes 0 Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben anlatmak istediğimi tam anlatamadım galiba. Tamamen kendi görüşüm bi duyum falan değil süreçte gördüğüm izlenim sadece. Duy listelerini değiştirmeye gerek yok neden yok anlatayım veya duyun açıklanmadığını. Kurumlar eğer mükerrer listeye dikkat edecekse zaten guy mülakatları bitmeden edemezdi geçen hafta cuma mülakatlar bitti kurumlar kendi arasında konuşup duyu kazananları guya almamış olma ihtimalleri olabilir bunu da mülakatlar bitince yapabilirdi böylece duy listelerinde de oymaya yapmaya tekrar bürokrasi sarmalına girmesi önlendi. Yani duyu kazananı guydan elesinler tamam elesinler de sadece duya girenler ne olacak veya sadece guya girenler herkes her mülakata girmedi o yüzden ikisini bekleyenlere göre liste yapılsa duy bekleyenlerin hepsi guy olmustu. Bence liste istendi mülakatlar bitince duyu kazananlar elendi böylece mükerrerlik önlendi duy listelerin tekrar yapılmasına gerek kalmadı

M C M Y 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                    • M
                      merveogutcu Yasaklı @j.m.keynes 0 Son düzenleyen:

@j-m-keynes-0 hocam dediginiz mantıklı insallah öyle olmustur

• C
                        colinmcrae @j.m.keynes 0 Son düzenleyen:

@j-m-keynes-0 sadece duya girenler ne oldu peki ?

M J 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • M
                          maliyeci16 @j.m.keynes 0 Son düzenleyen:

@j-m-keynes-0 bende sizin gbi düşünüyorum hocam listelerde karşılaştırma yapıldı ne zamandır defterdarlık hazır guyda asiller listeden çıkarıldı açıklandı bu hafta defterdarlıkta açıklanır diye düşünüyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • M
                            maliyeci16 @colinmcrae Son düzenleyen:

@colinmcrae hocam onlar kazandıysa zaten değişen bişey olmaz duy listeleri değişmedi guy dan çıkarıldı bence

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • J
                              j.m.keynes 0 @colinmcrae Son düzenleyen:

@colinmcrae şöyle ki duy kendi içinde değerlendirme yaptı istediği personeli aldı bunlar benim aldığım personel dedi. Gib o listeye bakarak orda olanları almadı sürecin bu kadar hızlı olması da bence o yüzden cuma bitti mülakatlar haftaiçi mütalaaya yaptılar ve hızlıca süreci bitirdiler. Tekrardan duy listesinin yapılmasının önüne geçildi tabi bunlar sadece öngörü 🙂 duy için de çok beklenmez bence

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • J
                                j.m.keynes 0 @maliyeci16 Son düzenleyen:

@maliyeci16 ben de tam sizin gibi düşünüyorum 🙂 baştan liste yapmak tekrar onay imza derken uzun iş ama liste karşılaştırıp mükerrerliği önlemek daha kolay ama süreç uzadı o da bizi kötü etkiledi orası ayrı

• C
                                  colinmcrae @j.m.keynes 0 Son düzenleyen: colinmcrae

@j-m-keynes-0 hocam öngörünüz oldukça makul ama burada bir terslik yok mu ? Dediğiniz gibiyse neden duyun açıklanması için guy beklendi. zaten bu zamana kadar duy açıklanır, kazananlar guya alınmazdı. bu şekilde bana daha mantıklı geliyor. bir arkadaş belirtti yukarda bürokrasi, evrak işi falan hemen hallolacak işler.

sedatinho J 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • sedatinho
                                    sedatinho @colinmcrae Son düzenleyen:

@colinmcrae o zaman adam referansj kullanip baski yapacakti ben guy istiyorum, bu sefer guyu da kazanacakti. Simdi is oldu bitti geri donus yok

mrvguy 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • mrvguy
                                      mrvguy @sedatinho Son düzenleyen:

@sedatinho eger bi arkadas guy kazanip duya da girmisse hakkimi zerre helal etmiyorum.baska sebepler ararim. Ne zaman aciklanir duy PAZARTESI ACIKLANIR MI KI ONDAN YUZUMUZU GULSUN cunku ben birakiyorum artik.

• mrvguy
                                        mrvguy Son düzenleyen:

@paretowilfredo hocam pazartesi aciklanir mi ? Aylar gecti...

• J
                                          j.m.keynes 0 @colinmcrae Son düzenleyen:

@colinmcrae dostum kurumlar sizin dediğiniz gibi çalışmıyor ortak çalışma yürütülmüş mükerrerliğin önüne geçilmiş olabilir bi adayı duydan guya alıp bi adayı da guydan duya almış olabilirler ortak çalışma yürütülmüştür veya başka değişken olmuştur çok şey var ayrıca bürokrasi öyle oldu bitti gibi bi durum değil 🙂 benim dediğim sadece öngörü böyledir kesin demiyorum.

• Y
                                            Yakup cemil @j.m.keynes 0 Son düzenleyen: Yakup cemil

@j-m-keynes-0 arkadaşa katılıyorum. GUY DUY ortak bekleyen arkadaşlardan bazıları duyumlarını söyleyip hesabını kapatıp gitti. Bugün de listede isimlerini göremedim. Bugün de hocamizin dediği gibi önce DUY listesi hazırlandı daha sonra listeye göre GUY'da düzenleme yapıldı.
                                            Not: duyum değil tahmin

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 274
                                            • 275
                                            • 276
                                            • 277
                                            • 278
                                            • 299
                                            • 300
                                            • 276 / 300