@emre01 galiba bu gece açıklayacaklar. yazılı sonuçlarını açıkladıkları gibi. Böyle olursa önümüzdeki hafta başı da duy açıklanır.
colinmcrae tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
@sokrates12 Bir vergi müfettişine sordum uzun zamandır alım yapılmadı bu sefer 175 kişilik kadroyu doldururlar dedi.
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Eğer vmy sınavına kadar açıklanırsa vmy listesinin yarısı azalacak gibi.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@marshalerner Şu an manipülasyon yaptığını biliyorsun demi? Yazdığına kendin bile inanmıyorsun burada kalkmış algı kasıyorsun.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@marshalerner Hangi kurum bu zamana kadar bazı istisnalar hariç 90 bandında kapatmış ki burada böyle yazıp insanların moralini bozuyorsun. Yazdığının kime yararı var. Önceden bir il 82 ile kapattıysa şimdi en kötü 85 olur ki çoğu kişi çok kolay hatalar yaptı bu sınavda. Sana tavsiye önceki yılların sınavlarını bir araştır istersen Sonra burada 90 olur diye atmazsın. tutarlı yazarsın
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@j-m-keynes-0 hocam öngörünüz oldukça makul ama burada bir terslik yok mu ? Dediğiniz gibiyse neden duyun açıklanması için guy beklendi. zaten bu zamana kadar duy açıklanır, kazananlar guya alınmazdı. bu şekilde bana daha mantıklı geliyor. bir arkadaş belirtti yukarda bürokrasi, evrak işi falan hemen hallolacak işler.
-
@crazy-lawyer989 Mayısta olacaksa bu aralar duyuru gelmeli o zaman.
-
@duha Ayrıca maalesef listedeki çoğu kişi sınava girmeyecek.
-
Anlamadığım şey şu; mesela iki listede aynı kişilerin olmaması için guy ve duy aynı anda açıklanacaksa her iki yeri de kazanan hangi işte başlayacak? Bunun yedeklere yansıması nasıl olacak. Hangi listenin yedekleri değerlendirilecek. çok karmaşık.
-
Ben açılış kaydını yaptım. Sınav sonrası dışarıda konuşurken bir vergi müfettişi ile sohbet ettik bu açılış kaydı olayını da sorduk yapılması gerekir yapmadıysanız 4-5 puan kırarlar dedi. Bilginiz olsun.
colinmcrae tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
3 grup başkanlığının çalışma yerleri Ankara'da mı ? Şayet kazanırsak yerimiz Ankara mı olacak?
-
@maliyeüstadı Süreç çok yavaş ilerliyor. Neden böyle oldu anlamış değilim. Umarım bugün yarın açıklanır.
-
Söylediklerine göre puan yardımı yapma durumu kaç kişinin barajı geçip geçmediğine göre değişirmiş. Eğer hedeflenen sayı barajı geçemez ise yardım ediliyormuş. Ama bu da 1-2 puan civarı. Bilginize...
-
@j-m-keynes-0 hocam öngörünüz oldukça makul ama burada bir terslik yok mu ? Dediğiniz gibiyse neden duyun açıklanması için guy beklendi. zaten bu zamana kadar duy açıklanır, kazananlar guya alınmazdı. bu şekilde bana daha mantıklı geliyor. bir arkadaş belirtti yukarda bürokrasi, evrak işi falan hemen hallolacak işler.
-
@j-m-keynes-0 sadece duya girenler ne oldu peki ?
-
@scofieldmustafa benim girdiğim ilde 28 kişi mülakata çağrıldı kontrol ettim 7 kişi guyu kazanmış 1 kişi de hmuy'u kazandı. Yani şans 20'de 7.
-
@j-m-keynes-0 benim duy listesinde 20 kişi guy mülakatına girdi 10 kişi guy olmuş. bense guya girmedim sadece duyu bekliyorum. bugün yarın açıklanır. bakalım ne olacak.
-
@j-m-keynes-0, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Tamamiyle şahşi fikrim herhangi bi duyum değil duyu kazananları guydan elediler.
hocam böyle olsa duyu bekletmezlerdi bence.