İktisat sıkıntılıydı bence, hukukta dikkatsizlikten kolay sorulara düşüldü.Facebook gruba bakmayın özellikle grupta bir şahıs en uç en ekstrem şeyleri mülakat için paylaşıyor kasıtlı mi yapıyor bilmem artık...800 kişi de büyük alım.. Dilerim kimsenin canı sınav heyecanı yüzünden mülakatı ucundan kaçırırıp yanmaz emek veren herkes mülakat görür.
marshalerner
@marshalerner
marshalerner tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@SonerY Hocam o an insanın bazen basireti bağlanıyor gerçekten mesela uluslararası ilişkilerden olan iki arkadaşım Kardak krizine it dalaşı yapmış sınav anı psikolojisi ile :))
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bu akşam saat 20:00 da SGK denetçi yard. sonuçlarının açıklanması için etkinlik düzenlenecektir.Olası Guy ilanı öncesi açıklanması herkesin yararına olacak.Katılımlarınızı bekliyoruz -
Düşünsenize 3000 GUY geldiğini hayal kuralım biraz...
-
@roses Ben de halk egemenliğimi yanlış yaptım sorunun içinde cevabı olmasına rağmen, siyasi partilerin denetimine sınav heyecanı TBBM yaptım:)) Bu tarz şeyler çoğu kişi de var arkadaşlar en iyi adamın bile heyecan, stres ve o an soruyu yanlış algılamak gibi sebeplerden zaten kafadan ortalama 10 yanlışı çıkar.
-
Dershane hocam söyle söyledi aynen yazıyorum:
En kötü ihtimale göre;
90 üstü 50 kişi, 87-90 120 kişi, 85-87 150 kişi, 83-85 180 kişi, 80-83 200 kişi kalan 100 kişi 80 altı kaçta duracak bilemezmiş. Yani en kötü 80 dedi.85 ile kapatır diyenlere aldanmayın. Allah isteyen herkese mülakat görmeyi nasip etsin umalım ki -
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@selin-96 Moral bozmak istemiyorum çünkü süreç gerçekten çok sıkıntılı şahsi fikrim İzmir’in Guy tarihinin rekorunu kıracağı yönünde (90 ve üstü) . Diğer illerin 83-93 arasında olacagini düşünüyorum. Allah herkesin emeğinin karşılığı versin sonuçları heyecanla bekliyoruz
-
Gönül isterdi ki mevzuat kısmı biraz daha seçici en azından iki üç soruyu diğerkanunlardan sorsaydı yine muhtelife çalışanları ayırt eden cinsten sorular soruldaydı..Neyse diyelim maksimum 79-80 kapatacak bence de
-
Twitter etkinliği yapmalıyız mümkün olduğunca bu aralar durdu etkinlikler özellikle eli kulağındaysa tam sırası bastırmamız lazım
-
Guy ilanı iyice yakınlaştı arkadaşlar ama önce SGK yı getirmemiz lazım Cumartesi bir etkinlik yapalım sadece SGK için uygun mudur
marshalerner tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Sözleşmeli olunca geçici meslek mi oluyor tam olarak dezavantajı nedir?
-
@bastikler hocam becayiş tam olarak nedir
-
@colinmcrae insallah dediğiniz gibi olur ben il göçte çok üzülmüştüm çünkü
-
@colinmcrae ss al yazdığımı algı niye yapayım olmuş bitmiş şey için üç sene birikme var farkındaysan
-
@selin-96 Moral bozmak istemiyorum çünkü süreç gerçekten çok sıkıntılı şahsi fikrim İzmir’in Guy tarihinin rekorunu kıracağı yönünde (90 ve üstü) . Diğer illerin 83-93 arasında olacagini düşünüyorum. Allah herkesin emeğinin karşılığı versin sonuçları heyecanla bekliyoruz
-
@selin-96 Genel olarak çoğu kişi iyi yapmış gibi görünüyor illere göre değişiklik gösterecek ama genel kanı önceki yıllara göre bir tik yüksek kapatacağı yönünde
-
Ardahan’a girenlerden ses seda yok hiç kaçla kapatır sizce Ardahan
-
Yüksek kapatacağını hepimiz biliyorduk sorun bu değil . Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Mülakatta inşallah hakeden kazanır diyeceğim ama bu ülkede mümkün değil.
-
İndirilen listeyi atar mısınız