2019 sınavı 45 kişilik alımda 71le kapatmış. 2020 sınavı ne kadar kolay olursa olsun 200 kişilik alımda 10 puan birden zıplayarak 81-82 yi görmez diye düşünüyorum. 2+1 nedir diye de sormadı bu adamlar sonuçta. Ben de 78 diyorum
roses tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
İnşallah 80in altına düşer ya. Hatta tam 800. kişi bile keşke 78 filan olsa otomatik tüm 78leri mülakata dahil edecek, daha çok insan sevinmiş olur. Hepimiz için hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar bu 2019 un mulakat sonuçları bizim sınav sonuçlarından önce açıklansa da ne değişecek ki,2019u kazanan kişiler bizim sınava da girmişse her türlü sonuç listesinde yer almayacak mı zaten
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Bissuru konuluk ama 50 soruluk değişik bir sınav bizi bekliyor arkadaşlar yarın için herkese başarılar
-
@extraordinary ne saçma bi soruydu o ya. Ben de öyle yaptım ama bireyin sınırsız özgürlük hakkı vardır şıkkı ile çok arada kaldım
-
Ya twitter gibi bi mecrada her turlu insanın sayfasına düşen ankete göre mi karar veriyoruz yani. Millet öylesine basıyor seçeneklerden birine. Merkez göç için de yapmışlar 400 kişi girmedi mi bu sınava 450 oy görünüyor, kaldı ki sınava giren herkes o anketi gördü ve oy kullandı öyle mi..saçmalık. Önüne gelen basmış yani. Sonuç açıklanınca göreceğiz artık kafayı bulandırmaya değmez
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@mbguy Öyle olan varsa gün yüzü görmesinler bu kadar net diyorum.
-
İkiz açık sorusu a şıkkı mıydı? Sadece isaretledigim şıkkı hatırlıyorum da
-
Harbiden 80 üstü nedir ya. Cidden burasi çalışan çabalayan bir forum burda çoğunun yüksek zaten de milletin öyle değil ve herkes çalışarak girmedi
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
Yazıklar olsun diyecek söz yok...
roses tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2021 ÇALIŞMA UZMAN YARDIMCISI İLANI
@birdlyys Yds istediği gruplar var istemediği gruplar var. Yönetmelikte de bakanlık öğrenim dallarına ve dil gruplarına göre ayrı ayrı kont. belirleyebilir denmiş. Yönetmelikte başvuru şekli de eski usulde yazılmış misalen, fakat başvuruyu tamamen online şekilde hallettik artık tüm kurumların yaptığı gibi
-
RE: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@muzgor hangisi modern değildir diyordu
-
@johansgk Değişim fonksiyonu değil miydi o
-
Arkadaşlar müfettişlik ya da uzman yardımcılığında da Muhasebe soruyor muydu sgk? Soruyorsa usulü nasıl bilen var mı hesap mı soruluyor genelde yoksa sözel sorular mı
-
Sanırım okullarda girilmiyor sgk nın kendi binalarında gireceğiz
-
@gölge07 Telegram grubunda arayanlara erteleme mi olacak yoksa normal 3 temmuzda mı olacak o belli değil bekliyoruz demişler. Erteleme durumunda da 2019 puanları yanmayacakmış.
-
RE: 2020 KPSS Sonrası Beklediğimiz Alımlar İlanlar ve Kurum Sınavları
Arkadaşlar konudan bağımsız ama kpss çekoda işsizlik sigortası kanunu ve iş sağlığı güvenliği kanunu soruluyor mu acaba?
-
Şaka gibi gerçekten aciklasalar da artık millet yoluna baksa