TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

KPSS A
    göç uzman yardımcılığı alım i̇lanı
    466
    6309
    544319
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Quesnay
      Quesnay Son düzenleyen:

7 günlük bir itiraz süreci var galiba ilan metninde okumuştum. Mail ile sınav sonucu itiraz dilekçesi istenip doldurulabilir.

" Laissez Faire, Laissez Passer"

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • A
        Ayhan ışık Son düzenleyen:

85 doğrum vardı,84 doğru geldi.1 doğru sorum iptal edilmiş.Yani her şey beklediğim gibi geldi.

Budur cihanda en beğendiğim meslek; sözün odun olsun hakikat olsun tek

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • B
          bybredd Son düzenleyen:

5 senedir şu süreçten bıktım . Mülakata kal elen . Saçma salak bir sınav yüzünden sorun iptal olsun elen . Yani allah bizi ne ile sınıyor gerçekten bıktık ya . İşe girsek deneyim istiyorlar ne yapalım arkadaş biz .

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
          • S
            sermayeakimi Son düzenleyen:

84 doğru bekliyordum. 84 doğru gelmiş. 3 iptal olan sorumun 3 üde yanlıştı 86,60 olarak hesaplanmış yani herşey beklediğim gibi oldu ne eksik ne fazla

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • C
              curateıpsum Son düzenleyen:

86 doğrum vardı. 3 iptal edilen soru ve 1 cevabı değişen soruyla birlikte 82 doğru 15 yanlış 84.54 puanla mülakata girmeye hak kazanamadım. Bu saatten sonra bir şey değişmez biliyorum ama başta yanlış soru hazırlayanlara hakkımı helal etmiyorum.

• eomer
                eomer Son düzenleyen:

84 doğru bekliyordum beklediğim gibi geldi. Doğru yaptığım bir soru iptal yanlış yaptığım bir sorunun şıkkı değişti doğru kabul edildi.Sonuç olarak mülakata kaldım ama oluşan bu süreç yüzünden mülakatın şeffaf yapılacağı konusunda umutlarım azaldı.

Atçanyurt'tan selam getirdim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • O
                  orwell @swezy Son düzenleyen:

@swezy aynı sorun bende de var

• S
                    sdtk Son düzenleyen:

Arkadaşlar itiraz için bir yol gösterebilir misiniz? Hesaplamalarda hata yapıldığını düşünüyorum

• Baelish
                      Baelish @nairu Son düzenleyen:

@nairu Bende itilaflı sorular hariç hesaplamıştım. 1 soru eksik kalıyor yine de. Herhalde kontrol ederken yanlış hesapladım, emin değilim ama 1 soru olduğu için önemsemiyorum. Sizin 3 soru ise tekrardan bakın, olmazsa itiraz edin hocam.

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

• S
                        sermayeakimi Son düzenleyen:

Mülakata kalan arkadaşlara başarılar dilerim . Kazanamayan arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın guy ilanı yakındır . Vardır bir hayır çalışmalarınızı azaltmayın . Belki de guyu kazanacaksınız . Hayatın sonu değil . Umarım herşey istediğimiz gibi olur. Emek veren herkesin bir gün karşılığını alması dileğiyle .. 🙏🏻

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • O
                          orwell Son düzenleyen:

İtiraz edecek arkadaşlar için tekrar grup kurarak dayanışma sağlanabilir. İptal edilen cevabı değişen sorular eklenmemiş bana da.

O S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • O
                            orwell @orwell Son düzenleyen:

@orwell soruların iptaline olduğu gibi bunda da bir haksızlık varsa bu da düzelecektir.

• S
                              sdtk @orwell Son düzenleyen:

@orwell aynı sorun bende de var hocam 2 doğrum eksik. Ben yanlış hatırlıyorum diyorum ama mümkün değil böyle birşey

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • G
                                gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Sonuçlar herkese hayırlı uğurlu olsun mülakattayım ama hiç bir şey bitmiş değil yeni bir başlık yakında açılır ve yardımlaşmalarımız başlar forumdaşlar herkesin hakkında hayırlısı ..

• M
                                  merasim34 Son düzenleyen:

Kaymakamlık yüksek kapatacak dediler linç ettiler
                                  İl göç yüksek kapatacak dediler linç ettiler
                                  Bekleyen Bilgi birikimi yüksek baya büyük kitle var
                                  2019 KPSS puanıyla yerleşen kaç kişi var ki Mart geldi.toplasan 300 kişi yoktur.

Kürşad’ın Gür Sesiyle
                                  İndik Tanrı Dağından

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                  • M
                                    marshalerner Son düzenleyen:

Yüksek kapatacağını hepimiz biliyorduk sorun bu değil . Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Mülakatta inşallah hakeden kazanır diyeceğim ama bu ülkede mümkün değil.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • A
                                      adanali01 BTK @marshalerner Son düzenleyen:

@marshalerner adamlar aybu den daha iyi biliyor 85 le kapatacağını Demekki 2010 'daki gibi sorularda çalınsa haberimiz olmucak yani hak adalet yok

• K
                                        kpss1819 Son düzenleyen:

ben de 83 doğru bekliyordum. stagflasyon sorusunun şıkkının değiştirileceğini düşünmemiştim o yüzden onu doğru saymıştım. bir soru da öyle yanlış geldi. 81 doğru 83.5 puanla mülakata kalamadım. her şeyde vardır bir hayır ne diyelim. dua edelim de guy ilanı çok bekletmesin bizi.

• E
                                          economicus Son düzenleyen:

3 iptal yanlışlarımdan gitmiş, ama stagflasyon sorusunu b yaptığım halde doğrum artmamış. Artsa da 84.54 olacak. Ben de mülakata kalamadım. Listedeki arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım hak eden kazanır. Listeye ucundan giremeyen bütün arkadaşlarıma da kendimle birlikte sabır diliyorum. Artık takatim de umudum da kalmadı iyi bir şey olacağına dair. Her şey yine başa döndü. YİNE. Ama biz o klişeyi söylemekten geri durmayalım. Hayırlısı böyleymiş. Son olarak Allah belanı versin aybü

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                          • M
                                            mathilda @sermayeakimi Son düzenleyen:

@sermayeakimi benim de aynı gelmiş fazlalık ya da eksiklik yok

• 1
                                            • 2
                                            • 307
                                            • 308
                                            • 309
                                            • 310
                                            • 311
                                            • 315
                                            • 316
                                            • 309 / 316
                                            • İlk ileti