TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. sermayeakimi
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 62
    • En İyi 10
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

sermayeakimi

@sermayeakimi

17
    İtibar
    51
    Profil Görüntülemeleri
    62
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

sermayeakimi Takip etme Takip Et

sermayeakimi tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI

@NeverLetGo aslında ingilizcesi olmayanlar başvurmasa 80 i bile görebilir. Neden ingilizcesi olmayan başvurup hak yiyor anlamıyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi
    • RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları

Ben de geçen hafta girdim bölümün iktisat referansım yok. kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum fakat bir şeyleri söylemek istiyorum geçenki kırkbeş kişilik alımda çoğu kişinin referansla girdiği haberini aldım. Ve bu beni çok üzdü. İlk mülakat deneyimimdi. Yaklaşık 5 dk sürdü. Zaten geç başlamıştı. Hakkı olan kazansın istiyorum sadece . Referansı olanın değil.

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi

Ben de geldim ilk mülakatım olacak . 🙏🏻 Arkadaşlar ptt ile gönderecek olan var mı ben İstanbul’ da oturuyorum . Benim gibi olan var mı ?

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi
    • RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019

@MartinLuther 50 kişi diye duyum aldım

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi
    • RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019

@bitmeyenyds bende de aynı durum var . Her cuma soğuk terler döküyoruz. Hep beraber bekliyoruz. Kurum aranmış zaten haftaya inşallah açıklarlar . Bu sınavın altındaki yorumlar diğerlerine göre nispeten nezih hep de öyle kalsın 💓

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi
    • RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Mülakata kalan arkadaşlara başarılar dilerim . Kazanamayan arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın guy ilanı yakındır . Vardır bir hayır çalışmalarınızı azaltmayın . Belki de guyu kazanacaksınız . Hayatın sonu değil . Umarım herşey istediğimiz gibi olur. Emek veren herkesin bir gün karşılığını alması dileğiyle .. 🙏🏻

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi
    • RE: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Arkadaşlar benim gibi fotoğraf yüklerken sıkıntı yaşayan var mı ? Paintten boyutları ayarladım ama sürekli kabul etmiyor. Yardımcı olabilir misiniz lütfenn ?

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi

Yüksek hızlı tren seferleri haftaya açılacak. Bu da olumlu bir haber . Umarım tez vakit mülakatımız olur 🙏🏻

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi
    • RE: GUY İstanbul

Ben tweet attım. Lütfen herkes Gib’i tagleyerek sınavın istanbulda olmasını talep etsin..

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi
    • RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021

Arkadaşlar Genel Yetenek için ne önerirsiniz? Ben türkçe göremedim sımav konularında. Bankanın mantıksal problemleri de saçma oluyor. En sonki halkbank sınavında hatalı sorular vardı. Nasıl çalışmak lazım. Alanım ve ingilizcem iyi ama genel yetenek korkutuyor beni

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi

sermayeakimi tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

Silinmiştir

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi
    • RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021

Arkadaşlar Genel Yetenek için ne önerirsiniz? Ben türkçe göremedim sımav konularında. Bankanın mantıksal problemleri de saçma oluyor. En sonki halkbank sınavında hatalı sorular vardı. Nasıl çalışmak lazım. Alanım ve ingilizcem iyi ama genel yetenek korkutuyor beni

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi

Ben tweet attım. Lütfen herkes Gib’i tagleyerek sınavın istanbulda olmasını talep etsin..

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi

@melisss offf .. bari istanbul ankara yapsalar ya .. bu koronada salgında çok saçma şey !! Sesimizi duyuralım desem kimse yanaşmaz. 1250 kişinin Ankara’da ne işi var yaa

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi

@rumelili arkadaşlar her halukarda yazılı sınav ankarada yapılcak dimi ben istanbul için giricem de

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi
    • RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Ben de kendimce bir strateji belirledim hukuk ve iktisada tekrar bakıyorum birazcıkta maliye bakacağım . İngilizceden de yarısını yapabilirim ama Geçen seneki saçma soruları gördükten sonra genel yetenekTen korkmaya başladım.

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi

Ben de geçen hafta girdim bölümün iktisat referansım yok. kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum fakat bir şeyleri söylemek istiyorum geçenki kırkbeş kişilik alımda çoğu kişinin referansla girdiği haberini aldım. Ve bu beni çok üzdü. İlk mülakat deneyimimdi. Yaklaşık 5 dk sürdü. Zaten geç başlamıştı. Hakkı olan kazansın istiyorum sadece . Referansı olanın değil.

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi
    • RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@bizedemilololo çok teşekkür ederim gerçekten bilgileriniz için 😊

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi

@albertcamus teşekkürler 😊

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi

@bizedemilololo merhaba , Öncelikle bilgilendirmeleriniz için çok çok teşekkürler.. Referans zorunlu mu ? Genel kanı hep bu yönde Bizlere moral olması açısından soruyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      sermayeakimi