@ozlem_ arkadaşlar ertelemeyle alakalı herhangi bir şey söylenmedi. Sınav 60 soru 30 dakika.
bitmeyenyds
@bitmeyenyds
bitmeyenyds tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar perşembe günü mülakata gireceğim ben de. Ben de öğlene doğru mülakat nasıl geçti, neler oldu bir bir yazacağım. Az daha sabredin dostlarım :))
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
- Olarak şimdi başvurumu yaptım
-
RE: KORONALI GÜNLERE ŞİİR BIRAKALIM
@jamiryoo
Buyrun o zamaaan'Bir başka ülkeye, bir başka denize giderim', dedin
'bundan daha iyi bir başka şehir bulunur elbet.
Her çabam kaderin olumsuz bir yargısıyla karşı karşıya;
-bir ceset gibi- gömülü kalbim.
Aklım daha ne kadar kalacak bu çorak ülkede?
Yüzümü nereye çevirsem, nereye baksam,
kara yıkıntılarını görüyorum ömrümün,
boşuna bunca yıl tükettiğim bu ülkede.
'Yeni bir ülke bulamazsın, başka bir deniz bulamazsın.
Bu şehir arkandan gelecektir.
Sen gene aynı sokaklarda dolaşacaksın,
aynı mahallede kocayacaksın;
aynı evlerde kır düşecek saçlarına.
Dönüp dolaşıp bu şehre geleceksin sonunda.
Başka bir şey umma-
Ömrünü nasıl tükettiysen burada, bu köşecikte,
öyle tükettin demektir bütün yeryüzünü de. -
RE: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@keynes5 son 2.5 saatte başvuru olmadıysa öyle görünüyor
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@Marcuspowa artık unuttuklarını düşünmeye başladım :))
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@sermayeakimi kimsenin şeffaflık sorguladığı yok zaten. Sadece süreç fazla uzadı her cuma kitleniyoruz siteye. Gerginlik var bu yüzden. Herhangi bir sayı verilmesi bile insanı tedirgin ediyor. Anlayacağınızı tahmin ediyorum
bitmeyenyds tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Ayrıca kurumun şubelerine bakıp hangisi ne iş yapar diye bi göz atın. Ithalat ihracat rakamlarına da mutlaka göz atın.
-
Geçen sene ben çok zorlanmıştım umarım size faydalı olur yazacaklarım mülakat genel olarak sohbet havasında geçiyor arkadaşlar. En önemli mesele kalıcı olacağınıza inandırmak oluyor. İngilizce mülakat bölümü oluyor. Kendinizi tanıtıyorsunuz çok zor değil yani. Bir de önünüzde birden fazla İngilizce yazı oluyor. Bunlardan rastgele birini seçtirip sesli okuyup çevirisini yapmanızı istiyorlar. Ha bir de önünüzde soru kaseleri oluyor ordan soru sectiriyorlar bölümünüze göre. Ama bana seçtirmemişlerdi. Herkese bol şanslar
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
- Olarak şimdi başvurumu yaptım
-
RE: İTKİB Mülakatları
@maliyecikpss süreci tamamlanmamış bir birlik başvurun varsa diğerine başvuramazsın. birlikler arasında bunu teyit ediyorlar. geçen sene ankara 83 gibi bir şeyle kapatmıştı.
-
RE: İTKİB Mülakatları
@hsd1103 oaib mülakatı yaklaşık 25 dakika sürmüştü. İngilizce mülakat kısmı da vardı. Üstüne makale okutup çeviri de yaptırmışlardı. Onun dışında sohbet havasında geçiyor.
-
Şimdi görev yeri Ankara mı İstanbul mu Ankara'ysa olmadı diye üzüleceğim çünkü :)) kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Arkadaşlar perşembe günü mülakata gireceğim ben de. Ben de öğlene doğru mülakat nasıl geçti, neler oldu bir bir yazacağım. Az daha sabredin dostlarım :))
-
2 sene sonra başlığı tekrar hortlattığım için kusura bakmayın öncelikle daha önce ihracatçı birliği mülakatına giren arkadaşlar yardımcı olabilir mi? mülakat nasıldı, ingilizce konuşuldu mu, neler soruldu? şimdiden çok teşekkür ederim
-
RE: Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@mutlakbutlan bugün 13.30 gibi gittim 295.yim