.
mutlakbutlan
@mutlakbutlan
mutlakbutlan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
Kazananlara hayırlı olsun, burası da olmadı ben bu işi anlamadım gitti. Mülakat iyi geçiyor olmuyor, kötü geçiyor olmuyor. Pes etsem olmuyor devam etsem elim kağıda kaleme gitmiyor tekrar. Sonumuz hayrolsun
-
Şehir dışından geleceklere iyi haber:
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı tarafından 13 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30’da yapılması planlanan Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Sınavı, mevcut COVID-19 pandemisi sebebiyle yapılan düzenlemeler sonucunda 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavının (2020-KPSS Lisans Alan Bilgisi) 13 Eylül 2020 tarihinde saat 10:15’te gerçekleştirilecek olmasından dolayı, 19 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30’da yapılması kararlaştırılmıştır. -
Mülakat tarihleri açıklandı.
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Çok fena dayak yedik anca kendime gelebiliyorum
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@gpale, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
2 kişi alınacak 40 kişi çağırılıyor asdasdasd ben adayların yerinde olsam 40 kişi toplanır teke tek açılırdık kvkk bahçesinde sona kalan 2 kişi mülakata girer geçerdi hiç uğraşmazdık sınavla falanla
O kadar doğru ki geçen seneki mülakatı hatırladıkça veya başkalarına anlattıkça gülme geliyor, sınava girecekler aralarında mülakata katılacakları o piti piti yapıp seçseler daha iyi.. Kurum boşuna uğraşıyor kağıt kürek işleriyle
-
RE: TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR
Bugün aradım, gayet nazik bir sesten "biz de bekliyoruz açıklanmasını, ıııı net bir tarih veremiyoruz ama yakındır" cevabını aldım. Fakat gelen sesten sanki tarih biliniyor ve söylemek zorunda olunmadığı için söylenmediği izlenimini aldım.
-
RE: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@sedatinho, içinde söyledi: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@sedatinho duzeltme: "aaa bunlarin sinavi var ayni gun canim benim hakkini yemeyim farkli gune alayim" mi diyecek
Tam da böyle demiş olabilirler
https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2020/11/20201111-4-2.pdf
mutlakbutlan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
Çarşamba gününün akşamında doğuya bakın
-
@dumspirospero Evet girmiştim, mülakatta elendim
-
@gpale, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
2 kişi alınacak 40 kişi çağırılıyor asdasdasd ben adayların yerinde olsam 40 kişi toplanır teke tek açılırdık kvkk bahçesinde sona kalan 2 kişi mülakata girer geçerdi hiç uğraşmazdık sınavla falanla
O kadar doğru ki geçen seneki mülakatı hatırladıkça veya başkalarına anlattıkça gülme geliyor, sınava girecekler aralarında mülakata katılacakları o piti piti yapıp seçseler daha iyi.. Kurum boşuna uğraşıyor kağıt kürek işleriyle
-
RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
@genclerbirlikli Tamam tavrınız buysa moderatörler olarak sizlere saygı duyuyorum. Fakat bu forumda benim de eleştirdiğim ve mülakat sorularını beğenmediğim kurumlar oldu ve bunları tek tek dile getirdim. Keşke zamanında onları da silseydiniz ve biz de tavrınızın sadece kendi kurumunuzu korumak değil de tarafsız bir şekilde "boş karalamalara" karşı olduğunuzu anlayabilseydik.
Dipnot: Benim hakkımda düşüncelerinizi de engellemek için sınava girmediğimi belirtmek isterim.
Ayrıca sizden ricam bu iletim de dâhil geçmişteki tüm iletilerimi silmenizdir. Teşekkürler
-
RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
Ekeblad forumdan ayrılıyor ve üzerine yazdığı son iletiler bir eleştiri olmasına rağmen siliniyor. Neye dayanarak silindi bu iletiler?
-
@beirutde Evet hocam içine girince iş değişiyor ismine bakarak kendimce yorumladım aslında
-
https://ms.hmb.gov.tr/uploads/2021/03/500-MUY-LISTE.pdf
Açıklanan listenin ismine bakarsak sanki bir ipucu var hocam ama nasıl planlandı acaba ben de merak ediyorum.
-
RE: Milli Güvenlik Kurulu MGK Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
40 günde bir liste nasıl açıklanmıyor? Kuruma gittiğimde o kadar düzenli ve sırayla belgeler teslim alınmıştı ki buna dayanarak ben sürecin çok hızlı gelişeceğini düşünmüştüm. Şaşırttı
-
RE: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020