TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. SonerY
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 2
    • İleti 79
    • En İyi 20
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

SonerY

@SonerY

53
    İtibar
    503
    Profil Görüntülemeleri
    79
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

SonerY Takip etme Takip Et

SonerY tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

@LioN, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

Şu hale bak yav avuç içi kadar kadro geldi 2 gündür 18 19 20 muhabbeti tartışmalar şunlar bunlar. Yav bırakın artık cidden. 18 li kardeşim sana diyorum lanet gelsin de önünde 4 ay var otur kpss ye nolur nolmaz diye çalış. 19 lu kardeşim senlik bir durum yok teknik olarak çalışmalarına devam et. Misal vmy klasik olursayi düşün ona göre yön çiz. 20 li kardeşim sende daha bir motive otur kpss ne çalış olurda girersen bu sınava kaymaklı ekmek kadayıfı der yersin. Ama burda birbirimizi yemeye zaman harcamayalim. Emin olun millet başladı çatır çutur çalışmaya. Kütüphaneler kapalı açık olsaydı çok net gorurdunuz.

sizce de 2018'de girenlerin 2 yıldan fazla bi süre bekleyip 2020'de girenlerin sonuç açıklanma tarihinden itibaren bir ay sonra sınava girmesi tuhaf bi durum oluşturmuyor mu? Bu insanlar beklediyse belli bir süre kusura bakmasınlar 2020'de girenler de beklemeli biraz

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY
    • RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

@emrediyebiri bence daha çok sen yds puanın olduğu için komplekse girmişsin.

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY
    • RE: 2018 Guy Alımı

bu sözde kurumiçi sınavlarla uzman yapılmış Allahın düz memurları ne sanıyo kendilerini ? istiyorlar ki çözdükleri bi b grubu dersleriyle direk bakan falan olayım.Neyin kafasıdır bu ? Hayır Kpss-A grubuyla atananlar neden birlikte hareket etmezler bunlara karşı bunu da anlamak mümkün değil. Senden daha çok ders çözerek,çalışarak girmeye çalışıyorum/giriyorum niye bu kadar zoruna gidiyor senin önünde olmam ?

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY

sınav başvurusu 2020 sınavından önce yapılacaktır.Böylelikle 2018 puanı yanmaz

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY
    • RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

İŞ BU reyizi de ekleyin bence 😄

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY
    • RE: Kaybedenler Kulübü

@varol valla okusaydık okusaydık yine ama öğretmenlik okusaydık.En çok ona yanıyorum.Senede bilmem kaç bin atama ohhhh huzur kokuyor adı bile

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY
    • RE: 2018 Guy Alımı

@duymhuyguy bu vekil neyin derdinde ? Sürekli bi sözde kurumiçi uzmanlık sevdası !!! zaten bu kurumiçi uzmanlık saçmalığını hep aynı vekiller dile getiriyor.madem o kadar istiyorlar uzman olmak bassın gitsin herkes gibi KPSS-A'ya çalışsınlar !! dışarda bu kadar adam aç,işsiz dolanıyor

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY

itiraz edecek arkadaşlar lütfen "ortalama vergi yükü-subjektif vergi yükü" sorusunu unutmasın 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY

@İbbfli19 bi de 3 iletide bir 90 yaptım da geriye dönüp bilmem kaç yanlış yaptım.Anladık 90 yaptın anladık en birinci sensin.Bu kadar kasma bence artık

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY

hayat boyunca içinde bulunacağım yegane kulüp bu olacak sanırım 🙂 ilginç bi şekilde artık daha az acı çekiyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY

SonerY tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu

arkadaşlar belki de ertelenir 2020 kpss sınavı.Onun ertelendigi ve Guy sınavının aynı tarıhte yapıldıgını varsayarsak 2018'liler girer.Ben hala Soru-cevap kısmının özensiz bi şekilde hazırlandığını düsünüyorum.Yani kpss sınav başvurusu 45 gün önce yapılacaksa biz başvurabiliriz 2020'liler değil.

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY

Arkadaşlar peki sağlık açısından olur da kpss ertelenirse bu bahsedilen ilanlar da ertelenir mi?

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY
    • RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

@emrediyebiri bence daha çok sen yds puanın olduğu için komplekse girmişsin.

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY

Bence bu soru ve cevapların yer aldığı tabloyu hazırlayan kişinin bile süreçten haberi yok. Sınav başvurusunun sınavdan en az 45 gün önce yapılması falan. İlerleyen günlerde düzeltilmesini umuyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY

@LioN, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

Şu hale bak yav avuç içi kadar kadro geldi 2 gündür 18 19 20 muhabbeti tartışmalar şunlar bunlar. Yav bırakın artık cidden. 18 li kardeşim sana diyorum lanet gelsin de önünde 4 ay var otur kpss ye nolur nolmaz diye çalış. 19 lu kardeşim senlik bir durum yok teknik olarak çalışmalarına devam et. Misal vmy klasik olursayi düşün ona göre yön çiz. 20 li kardeşim sende daha bir motive otur kpss ne çalış olurda girersen bu sınava kaymaklı ekmek kadayıfı der yersin. Ama burda birbirimizi yemeye zaman harcamayalim. Emin olun millet başladı çatır çutur çalışmaya. Kütüphaneler kapalı açık olsaydı çok net gorurdunuz.

sizce de 2018'de girenlerin 2 yıldan fazla bi süre bekleyip 2020'de girenlerin sonuç açıklanma tarihinden itibaren bir ay sonra sınava girmesi tuhaf bi durum oluşturmuyor mu? Bu insanlar beklediyse belli bir süre kusura bakmasınlar 2020'de girenler de beklemeli biraz

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY

arkadaşlar sakin olun 2020 sınavı da ertelenir bu gidişle.Yani 2018 puanı olanlar her türlü başvuru yapabilecektir

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY

sınav başvurusu 2020 sınavından önce yapılacaktır.Böylelikle 2018 puanı yanmaz

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY

@varol ahahaha ben de öğretmenlik okusaydım teknolojide sınıf atlar eğitimi okullarda öğretmenlere gerek kalmayacak şekilde yaparlar diye düşünüyordum :D:D

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY

@varol valla okusaydık okusaydık yine ama öğretmenlik okusaydık.En çok ona yanıyorum.Senede bilmem kaç bin atama ohhhh huzur kokuyor adı bile

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY

@varol nasıl düştük biz bu hallere.Kader utansın 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      S
      SonerY