Çankaya Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@duha Sizin mülakat olur gibi hocam mesajınız bu sınava göre umut dolu
-
@jrlucas
hangi iletim hocam anlayamadım tam -
@duha "maliye iyiydi. muhasebe genel olarak iyiydi sadece 1 tane üslü sayı sorusu ile faktöriyel sorusunda biraz zorlandım salladım" bu iletinize istinaden yazmıştım hocam
-
@jrlucas
aynen aslında faktöriyel sorusunu yapabilsem daha umutlu olacaktım ama şimdi biraz sınırdayım.
muhasebede boş yere yevmiye kayıtları sormuşlar ne gerek var. onun yerine karışım probleminden sonra 2-3 tane köklü sayı, fonksiyon felan sor işimize bakalım. gerçek muhasebe budur ya. bize ne milletin alacağından vereceğinden.
umutluyuz bakalım hayırlısı olsun. -
@duha Hocam kusura bakmayın inanın daha yeni anladım sınavlardan dolayı kafa doluluğundan Bende diyorum bu işte bir terslik olmalı katılıyorum size
-
Sınav sonuçları açıklanmış. Çoğu kişi ingilizce yüzünden listeye girememiş.
-
mülakatlar ne zaman olacak acaba bilgisi olan var mı?
-
Silinmiştir
-
Mülakat listesi açıklanmış. 4 ağustos
-
Başka bir yeri kazandığı için mülakata girmeyecek olan var mı?
-
@onuktekin Mülakata katılmayacak arkadaşlar var mı ?
-
@jrlucas Ve mülakat için nasıl bir çalışma yapıyorsunuz özel olarak bakılmasını tavsiye edeceğiniz bir konu var mıdır ?
-
@jrlucas Hazine maliye müf. yard. olan iki kişi var onlar katılmaz bence. Geriye kalanlardan da ses yok. Telegram grubunda da az kişi var. Bakalım çarşamba belli olacak artık.
-
Kurumu arayan oldu mu ? İlana göre mülakat sonuçlarının bugün açıklanması gerekiyordu.
-
Asiller açıklandı ama ayrılacağı söylenen yedekler ayrılmadı. Açıklanan liste de adil görünmüyor. Yüzümüze güle güle uğurladılar. Bu işin cidden partisi falan yok. Herkes işine geldiğince adil.
-
@onuktekin ürkütücü o zaman.Orta Doğu ülkesiyiz dedikleri gerçekmiş.Şeffaflık kartı açanlar da böyle yaparsa
-
@onuktekin Liste sonundaki adam 90 küsür mülakat puanı ile kazandı bizde yazılıyı 4.lükle kazandık diye sevindik..
-
@onuktekin 2 kelimeyi bir araya getiremeyen kişi kazanmış...Zaten bekleme salonunda anlamıştım kazanacağını. Yazık!!!
-
Listelere bakıyorum bakıyorum inanmakta güçlük çekiyorum mülakat puanı 94.55 olan da var 90.10 da 96.45 de.
Milimetrik ayar yapılmış gibi. -
Bu sınavlara girebilmek için dünya masraf yapıyoruz, kazanamasak da adil davranılmayı hak ediyoruz. Cimer' e yazalım bakalım bir umut....