TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. lıvıngzeus
    L
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 83
    • En İyi 23
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

lıvıngzeus

@lıvıngzeus

33
    İtibar
    63
    Profil Görüntülemeleri
    83
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

lıvıngzeus Takip etme Takip Et

lıvıngzeus tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021

@terasus33 hocam bende feragat edeceğim mail mi attın yoksa dilekçe falan mı yolladın

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus
    • RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)

geçen sene 18 59 260.sıradaydı bu sene de 60 18 veya 19 bence kesin içeride olacak zaten herkesin yığılacağı aralık belli 78 79 80 arası yığılma olacak alanı 59 60 yapıp 79 doğruyu bulan rahat kazanır diye düşünüyorum...
      geçen sene 77 doğru alan ağırlıklı doğru ile 260. olunuyorsa bu sene max 79 doğru alan ağırlıklı yapan kazanır ..... kaç doğru artacak en fazla 2 olur

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus

bence kimseye bakmadan sadece geçen sene bu sınava girenler bu sene ile kıyaslasa sonuç zaten ortaya çıkıyor..geçen sene ben alanda 56 yaptım bu sene 60 gkgy de 22 geçen sene bu sene 19 çalışmam aynıydı hatta hmk hiç unutmamışım alanda 4 arttırdım gkgy de 3 azalttım... herkes bence geçen seneye göre alanı arttırıp gkgy de biraz düşürdü.
      herkesin + 4 veya + 3 yapacağını sanmıyorum alandan geçen seneye göre ortalama +2 olmuştur gk gy de -2 bu analiz sonucu (alan 58 59 60 gk gy 21 20 19 şeklinde olanlar 250 -300 bandında içerde olur) sapma olarakta alanda fazla yapanlar +1 puan alır yani 58 alan 20 gk gy 83 alıcaksa 59 alan 19 gk gy 84 alır...TAMAMEN KENDİ DÜŞÜNCEM BAŞKA GÖNDERİLERİ DÜŞÜNMEDEN

L
      lıvıngzeus

@frieddmann hocam sıralamam
      1-ikmaliye
      2-medeni
      3-vergi
      4-hmk şeklinde

L
      lıvıngzeus
    • RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

@sherlock dediğim bu işte benmde hocam kesin değil 5 yıl gidip gelen var kesin gözüyle bakıp insanları korkutmamak lazım herkes yaşadığı ili yazsın demek istanbul ankara 100 ile kapatacak demek herkes mülakata kalabileceğine inandığı yeri yazması lazım...zaman çok hızlı geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar tayini gelir iki sene Burger king e gitmese evden işe gitse kimse ölmez kafasının rahat olması her şey den önemli yeterki ilk adımı atabilelim

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus
    • RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları

Bitti arkadaşlar süreç sonlandı bu dakikadan sonra yazacaklarınızın hiçbir önemi yok.....Boşa sitem ederek kazananlara laf söyleyerek kaybetmenizin öfkesi azalmayacak sadece kendinizi yıpratacaksınız..Tekrar çalışmaya başlamaktan başka çare var mı ?Olmuyorsa vardır bir hayrı demeniz sizin için en hayırlısı ben 2017 de başladım bu sürece ilk senemde kötü bir kurumun dandik bir meseğinden elendim eğer elenmeseydim asla ders çalışmaz o meslekten emekli olurdum ama şuan iyi bir kurumda iyi bir mesleğe girmek nasip oldu..demem o ki bugün olmaması sizin ileride iyiki olmadı diyecek bir konumda olmanıza sebep olmuş olabilir...sabredip devam edin bilginizi birikiminizi arttırın en sonunda hepiniz atanacaksınız bu günlerse ilerde sigara yakacağınız ufak bir anı olarak kalacak

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus

@saitulukurt hocam o soruyu ben sınavda çözememiş 10 olarak sallamıştım ...sınava giren bir arkadaşım face de görmüş sorunun sağlamasını falanda yapmışlar ve doğru şık yok demişler arkadaş söylemişti bana kesin iptal olur falan diye ama ben sağlamasını falan görmedim arkadaşın yalancısıyım:)

L
      lıvıngzeus
    • RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

eski guy tercihi gibi benm arkadaşım 91 ile bingöl falan yazıcak ailesi orda olduğu için tamamen şans yani nerenin kaçla kapatacağı 88 ile edirneye atanan tanıyorum o yüzden tahminlerin tutma olasılığı çok çok düşük yüksek puanlı olup forumda olmayan onlarca kişi var 4 kişi çağıracağı için tamamen şans

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus

@saitulukurt hocam ondan sonra değişti zaten ders bazlı gelmeye başladı geçen sene 83.60 gibi kapadı sertkan hocaya dediğimde o kadar artması imkansız falan demişti sonra netleri öğrenince sapma sistemi farklılaşmış demişti..

L
      lıvıngzeus
    • RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@scofieldmustafa hocam 78 puanı vardı kritikti yani tercihi o yüzden telaşlandı

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus

lıvıngzeus tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları

Bitti arkadaşlar süreç sonlandı bu dakikadan sonra yazacaklarınızın hiçbir önemi yok.....Boşa sitem ederek kazananlara laf söyleyerek kaybetmenizin öfkesi azalmayacak sadece kendinizi yıpratacaksınız..Tekrar çalışmaya başlamaktan başka çare var mı ?Olmuyorsa vardır bir hayrı demeniz sizin için en hayırlısı ben 2017 de başladım bu sürece ilk senemde kötü bir kurumun dandik bir meseğinden elendim eğer elenmeseydim asla ders çalışmaz o meslekten emekli olurdum ama şuan iyi bir kurumda iyi bir mesleğe girmek nasip oldu..demem o ki bugün olmaması sizin ileride iyiki olmadı diyecek bir konumda olmanıza sebep olmuş olabilir...sabredip devam edin bilginizi birikiminizi arttırın en sonunda hepiniz atanacaksınız bu günlerse ilerde sigara yakacağınız ufak bir anı olarak kalacak

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus
    • RE: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021

@terasus33 hocam bende feragat edeceğim mail mi attın yoksa dilekçe falan mı yolladın

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus
    • RE: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

@guymağduru 1 kişi hocam öğleden sonra varmıydı

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus
    • RE: İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Öğleden sonra kaç kişi gelmedi bilen var mı

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus

@lıvıngzeus ayrıca buradaki insanlar belli bilgi düzeyine sahip kimse ben veya başkası şu ili yazın dedi diye asla yazmaz puan açıklayarak spekülasyonlar bu dediğimin dışında ama korkutma olabiliyor ama belli illere karşı oluyor bu bölge düzeyi kimse etkilenmez

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus

@mrvguy yazdıklarımı en başından okusanız zaten benm giidp doğu kesin yazın demediğimi anlarsınız ..ben doğu yüksek kapatır orada yaşayamazsınız şu kafe şu restoran yok diyenlere karşı yazdım...ayrıca doğunun batıya göre daha düşük kapatacağı (bence) kesin istisna olur mu tabiki olacak ama örnğ 20 ile varsa en fazla 3 ü 87 üstü olur

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus

@beyaz-fil siz benm yazdıklarımı okumamışsınız ben doğuyu kötüleyenler ve yüksek kapatacak diyenlere anti tez olarak yazdım yoksa gidin doğu yazın diye kendi kendime yazmadım

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus

@beyaz-fil benm yazdıklarım zaten benm puan olarak rakibim değil batıda yazsalar benm için risk yok

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus

@beyaz-fil daha karar vermedim hocam karadeniz veya doğu yazabilirim ki kosgebde doğu yazdım guy da kesin olduğu için batı yazdım

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus

@sherlock dediğim bu işte benmde hocam kesin değil 5 yıl gidip gelen var kesin gözüyle bakıp insanları korkutmamak lazım herkes yaşadığı ili yazsın demek istanbul ankara 100 ile kapatacak demek herkes mülakata kalabileceğine inandığı yeri yazması lazım...zaman çok hızlı geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar tayini gelir iki sene Burger king e gitmese evden işe gitse kimse ölmez kafasının rahat olması her şey den önemli yeterki ilk adımı atabilelim

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lıvıngzeus