Ben foruma yeni üye oldum ama millet nereyi aradı diyene kadar kendin arasaydın hocam o kadar zor bisey değil
baykuş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Bende son sozumu söyleyeyim gerçekten çok uzadı son olarak her kontenjan ilanda belirtilen bölümlerin hakkı ve on eleme sınavında 70 üstü asgari şart ki (bunu ilk alımda gördük) bunu sağlayan ve eğer alinacak kontenjan sayısı kadar kişi bile mülakata kalmadiysa bi alanda asgari şart sağlandığından 2. Sınavı bi sıralama sınavı olarak düşünüp 3 katı kadar kişiyi mülakata almalilar.
-
Saçma değil hocam geçen senede yeterli sayi saglanamadiginda size gore saçma bi uygulama oldu ve direk mülakata alındıysada şimdi de ilk sınavda baraj geçildiği için iknci sınavı sadece sıralama olarak kullanıp 3 katı kadar adayi mülakata alabilirler bilgi işlemde iktisatçı mi calistiracaklar
-
O konuyu çok uzatmayacağım siz öyle bi durum olursa dava açabilirsiniz hocam benim asıl vurgulamak istediğim nokta kontenjanlara başka bölümden kaydırma hususu adil değil 10 kişilik iletişim fakültesi kontenjanında 2 kişi mülakata kalacak ve hiçbiri alınmayacak baska bolumlerden kaydırılacak ve siz bunu adalet üzerinden tartışacaksınız asıl yazdıklarımın ana fikri buydu
-
Ben bu durumu sözlü olarak irtibat numarasından arayarak ilettim yönetmelik acısından bi sıkıntı yoksa sınav kurulu bunu değerlendirir dediler onun için benzer durumda olan alanlar bu talebini iletebilir yönetmelik musade etmiyorsada bu durum yönetmeliğe aykırı denir bizde gönül rahatlığıyla otururuz o zaman ama yönetmelik musade ediyorsa ki geçen dönem örneği var talep etmekten bisey kaybetmeyiz
-
Akıl verme değil hocam estağfurullah sadece bi farkındalık yaratmak gerekiyor ben şu an bi kamu kurumundayım sen talep etmedigin sürece hicbir kurum en makul opsiyonu düşünmez kaba bi şekilde yönetmeliği uygular geçer.Eger sunduğum seçeneği uygulamaya yonetmeklik musade etmiyorsada öyle bi cevap alırsın yapacak bisey yok dersin
-
Her bölümün kontenjanını dolduracak şekilde mülakata çağırmalı bence.Bunun içinde bi çok yöntem uygulanabilir Örneğin kontenjanı bile dolduramayan bölümler için
1)Kendı bölümleri içinde bağıl değerlendirme yapılabilir.puan hesaplanırken
2)Puanlar belirli bir taban puandan başlatılabilir
ve bunun gibi bir sürü çözüm var.
Bu forumdan sürekli yazıp başkalarının kadrolarını işgal edip kendi şansımı nasıl daha çok artırırım diye hesap yapan arkadaşlarda çok ayıp ediyor bi de ağızlarından hak hukuk adalet lafı hiç düşmüyor -
Mühendisin alan sınavı yilllardir görmediği piyasayada da karşısına çıkmayan ayrica başka bi lisans bölumünün(Elektronikçiler için ozellikle) alan sınavıydı ayrıca kpss arefesinde
Iktisatcilarin ise kpss nedeniyle zaten hazırlandığı birçok kurumda girdiği standart bi alan sınavı
Bunların ikisini bi torbada değerlendirelim diyorsun sen ha...
ve ayrıca bu mesajın ardından hemen senin yazmanda manidar herkes kendini çok iyi tanıyor demek ki...
Vallahi biraz sessiz kal artık hocam çok antipatik olmaya başladın -
Bi de artık bi süre hiçkimseye cevap verme artık lütfen her sayfanın yarısında senin ismin var
baykuş tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
Bi de kac kisi almışlar biliyormusunuz elektrik elektroniğe
-
@kpssab Teşekkürler hocam sizde mi elektrik elektronik mühendisisiniz
-
Hangi bölümlerden kontenjanlar dolmadı bunu öğrenebilecek var mı arkadaşlar?
-
@muheem Mülakatım guzel gecmisti hocam komisyonda çok sıcaktı çıkarken 3 4 defa teşekkür ettiler ama kısmet değilmiş kazananları tebrik ediyorum.bu arada 5 gün içinde yazili olarak itiraz etme hakkınız var sonuçlara çok bisey değişmez ama yinede kullanın hakkınızı ben edicem şahsen genelde eem nin kadroları dolmuyor listeler yayınlanmadı göremiyorum ama muhtemelen buradada dolmamiştir
-
@muheem evet izin ve tahsislerdi hocam başarısız mi yazıyor sizde yoksa yemek mi
-
Başarısız yaziyor bende elektrik elektronik muhendisliginden kazanan var mı arkadaslar
-
@sbf11 Doğrudur hocam üst kurullara zaten rastgele adam almazlar
-
Mulakat öncesi Sosyal medya hesabı isteyen bi kurum ilk defa duydum eğer güvenlik soruşturması içinse güvenlik soruşturması kalkmamışmıydı