2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Çıkmış sorulara nasıl ulaşabiliriz acaba
-
İşletme Yönetimi ve Fİnans Denetimi
-
@Aslan-Reyiz sağol hocam da atmasamiydin acep kendimi notum yok diye kandiracaktim
Şaka tabii sağol tekrardan -
@aroma dhmi yi de çıkıyomuş yeni haberim oldu artık yarın onlara kolay gelsin
-
@Aslan-Reyiz dhmi ye dair bilgim yok haftaya bize de gerekecek ama hangi birine yetiseceğim bilmiyorum !
-
@Aslan-Reyiz hocam dhmi test bence bir tane olur ya da en fazla iki soru . Onda da inşallah atıp tuttururuz
-
arkadaşlar elimde ferhat yıldızın konu anlatımı var arkasında 5 adet monografi var bunlar kolay mı zor mu ? sınav seviyesinde önerebileceğiniz çıkmış monografi sorularını içeren bir kitap varmıdır ?
-
@Willsmithh ilhan kılıcın kitabı hocam maliye müfettiş soruları dahi var
-
@hanniball teşekkürler hocam bugün ilk defa Monografi çözdüm amma karışık Monografi olmadan klasik sınav kazanamayız gerade
-
@Willsmithh hocam diger derslere nasil calısiyosunuz klasik anlamda hukuk ve maliye için özellikle?
-
@zenginmemur hocam ben test usulüne göre çalışıyorum sadece tanım veya çıkabilecek veya çıkmış olan spesifik yerleri yazıyorum örnek bütçe açığı ve maliye politikası veya idari işlemin unsurlar gibi açıkçası bu sınava tecrübe için gireceğim çok umutlu değilim
-
@Willsmithh basarilar hocam ama bu klasik sinav ucu acik bir sey neye göre puan veriyorlar nasil oluyo hicbir sey belli değil
-
@hanniball mali tablolar analizi konularından burada da soru gelebilir. Bu konulari iceriyor. Yasin cobanın ince bir kitabi vardi diye hatırlıyorum. Oradan bakabilirsiniz konulara. Son 5 gun ama kitap 100 sayfa yoktur.
-
Arkadaşlar tms tfrs bunlara Bi göz atın derim klasik olscağı için tms nin maddelerinden birini sorup kısaca açıklamamız ı isteyebilir
-
@ankara0648 tfrs nedir hocam
-
@Willsmithh finansal raporlama diye geçiyor kgk sitesinden daha detaylı inceleyebilirsiniz
-
Arkadaşlar işletme ekonomisi finans ı vs nerden bakıyorsunuz
-
@ankara0648 bakmıyoruz hocam allaha emanet
-
Arkadaslar fikrim olmadığı için soruyorum . İşletme mezunları bilir belki . İşletme finansmanı ve finansal yönetim aynı konuları kapsar mı ?
-
Sınavın yapılacağı yere yakın misafirhane var mı bildiğiniz?