@sarsilmaz2 82 puanla bursa yazıp sınava giremeyen insanlar oldu. Bu kadar keskin tavır sergilemeyin. 1500 kötü bir rakam değil fakat 2000 daha iyi bir rakam. Tek il seçimini unutmadan yorumlar yapılmalı.
Tükendikagrubu
Yasaklı
Tükendikagrubu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
İçini dökme başlığına belkı alakasız olucak ama yazmak istedim. Babamı çok özledim ya. İnsan iliklerine kadar birini özler ya hani öyle özledim...
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@dguycu şimdi burada bu sürecin içinde olan insanlar az çok tahmin ediyor zaten yeni ilan için diyorum. Kpss sonrası gelir diye. Biz öncesi gelmesi hususunda diretiyoruz etkinlik VS yaparak. Siz abartıp Nisan mayıs ayında gelecek yazmışsınız. Kötü birşey yazmıcam. Kararlıyım bu konuda. Bizimle dalga mı geçiyorsunuz?? 2020 Nisan mayıs ayına kadar bu ülkede her an her şey değişir. Dünden bugüne nasıl kı herşey değişiyorsa yarına da herşey değişir. Asla moralimi bozmuyorum bu yazdıklarınıza. Şu anda madem kimse bişey bilmiyorsa ilanın ne zaman geleceğini nerden bilsinler
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
@kalendermeşreb bu başlıklara her baktığımda bız neden 2018 sınavına gırdık dıyorum. O kadar stresı bosuna cektık gecen sene. 2019 kpss den sonra gelen 20-30 kısılık ılanlar kimi mutlu eder? Guy bıle gelmemısken. Cok umutluydum bu ılandan ama yazık oldu gercekten. Yoksa görülmemesi imkansız, bu kadar etkınlıgın..
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Kim hesabını soracak bu beklemelerin. Hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam mı edeceğiz.. Sanmam.. Al senin olsun iyi olan şeyler. Bize ne kalıcak. Sabır mı.! Ya o da bitmişse.? O zaman dur, dinle kendini, birşeylerin değiştiğini gördün, görmeye de devam ediceksin...
-
@hasan2 burası whatsapp mı? Parca parca yazıyorsunuz her yazdıgınızı. Tek seferde yazarsanız size de kolay olur biz de bildirim geldıkce her yazdıgınıza bakıyoruz da, ne bildirim gelmıs dıye. Biraz daha dikkatli kullanırsak bu platformu daha güzel olabilir.
-
@eomer son 2.5 ay kaldı. Kpss' den once ne yaparsak yapıcaz artık. Bu kadar zor ve sıkıcı bir dönem var mı bılmıyorum. Giderek umudum da kalmadı benım. Mulakat sonucu bekleyen arkadasların sonucları kısa sürede acıklanmalı kı bizim bekledıgımız ılanlar gelsın. Herşey fazla belirsiz çünkü. Ve yeterince uzattılar herşeyi. Neyı beklıyoruz bu kadar, yazık gercekten aldıgımız puana da emege de.
-
@devletguy umarız oyle olur. En azından agustosa kadar gelsın. Bız eylulde de gireriz sınava. Yeter ki puanımızı kullanabılelım
-
@paretowilfredo tesekkur ederız hocam. Umarım agustosta olsa bıle gelır. Benım takıldığım baska bır konu var. Dıger bır baslıkta bır arkadas yazmıs karamsar olmak istemem ama yenı tamamlandı surec maliyenin alım yapma ihtimalinin zayıf oldugunu soylemıs. Sanırım Kendısı atanmıs halı hazırsa guy 'du yanlıs hatırlamıyorsam. Kendı hissiyatını kendısıne saklasın. Cunku 9 ay' dır bekledıgımız ılanlar gelmedı. Hadı dıyelım sgk geldı. Onun halı hazırda ısı olanların da basvuru yapacağını bız hepımız biliyoruz. Pekı ya puanı 80-85 aralığında olan benım gıbı bırcok ınsan var. Onlar ne olucak. Bır daha gırsın sınava 90 mı alsın? Ya yorulduysak beklemekten. Bu sekılde insanın hevesini kırıcı şeyler yazmasınlar lutfen. Surec yeterince yorucu. Bızde istemezdik 18 agustos 2018 guy 'un surecı bu sekılde uzasın. Bıraz hassas davranılması gerektiğini dusunuyorum...
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@aybala başım agrıdı şu istatistik iibf kavgasından. Daha ortada ilan yok yani. Olsa buralar alev alacak.
Tükendikagrubu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
@Hasret yok bellı değildi onda da.
-
@Gökcelif İngilizce yazmıyor ilanda. Sadece gy denilmis. Ben daha once finansbankın bu sekılde onlıne sınavına gırmıstım. Ing yoktu ve sekil, sayısal mantık gıbı sorular vardı.
-
@paretowilfredo once kurumıcı sınavı olucak o zaman, ben yazdıklarınızdan onu anlayabildim üstad. Yanlıs mı anlamadım acaba?
-
Kac kısı alınacak dıye sormak ıcın aradım ama bılgı veremiyoruz dediler. Sayıyı bıle bılmedıgımız bır sınava giricez. Enteresan bence.
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@paretowilfredo üstad tesekkur ederız. Sızın tavrınızı ve olaylar karsısındakı cızgınızı cok begeniyorum kendı adıma. Mhuy ıle alakalı var mı son gelismeler. En sonkı duyumlar gecerlı mı?
-
@Anhedoniccc her dersı tekrar ederseniz faydanıza olur . Artık guy da her sene aynı sorular sorulmuyor.
-
@paretowilfredo sarkacak olan ne üstad? Hangı alım ıcın dedınız?
-
@albertcamus hem bızden yok hem de sınav o ücreti ne ya? Bu sene de kurumıcı senesi. Geçmiş olsun!
-
@paretowilfredo üstad il göç için kac kısılık bır alım bekliyoruz?