SGK açıklandıysa sonunda somut bir pozitif adım görüldü GUY yakındır yakalım meşaleleri
Anhedoniccc
@Anhedoniccc
Anhedoniccc tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Aynen şöyle #GUYUNELİKULAĞINDA gibi bir etiket hoş olur
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Buna müjde demek çok trajik bence hangi ünvana kaç kişi alındığı dahi yazmayan bir açıklama 4-5 ünvan için toplam 2000 kadro kaldı ki kim başvurabilecek belli bile değil Susun artık diye paylaşılmış gibi geldi bana...
-
@maliyeci123 aynen hocam Temmuza zaten konular yetişmezdi
-
@Su28A Üstüne seneye de alım olmayıp kurum içine fırsat verecekler kpss A çalışmanın çok anlamı kalmıyor artık
-
@RootofAllEvil iyidir iyi olmasına da Mhuy ve Dguy'a başvuranlar Guy'a da başvuracak düşük puanlar telef olacak
-
@eomer Kardeşim oturup zırlamak değil mesele madem her sene 1000 1000 guy alınıyordu 2 sene alınmıyorsa 2000 olsun ki adalet olsun, herkes hakkı yendiğinden sızlanıyor. Yoksa kim istemez 2000 Guy yanına 500 500 diğerlerinden gelsin.
-
@strtmn biz de kalabalığız aslında fikirlerimiz de var ancak kanaat önderleri arayışındayız biri reislik yapsın da destek verelim. Varsa reislik yapıp hakkımızı organize savunacak biri maddi manevi destek için oluşum başlatalım...
-
Arkadaşlar o zaman ne duruyoruz hazır forum bu kadar aktifken belirleyelim bir Tag başlayalım hakkımızı aramaya , ne kadar çabuk reaksiyon gösterirsek o kadar iyi değil midir ?
-
@Baelish, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
000'i
Tüm etkinliklere katlıyorum siz içinizi ferah tutun baya iyi sonuçlar almışız maşallah etkinlikler aşşşşırı ses getirmiş gibi duruyor devam edelim planlı saatinde etkinliklere her etkinlik sonrası 1000'er kadromuz geliyor nasıl olsa...
Anhedoniccc tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@extraordinary Gerçek manada mı İroni olarak mı diyorsunuz hocam
-
RE: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
@sblue Hocam ben 19 Eylülde girdim. Mülakat bittikten sonra kuruldakiler 3-4 hafta içinde mesaj ya da mail olarak bilgi gelecek dedi.
-
@keynesyenizm Kime - nereye sordunuz hocam ?
-
19 Eylül- Antalya. Arkadaşlar sakal traşı olunmalı mıdır var mı tecrübesi olan ?
-
Buna müjde demek çok trajik bence hangi ünvana kaç kişi alındığı dahi yazmayan bir açıklama 4-5 ünvan için toplam 2000 kadro kaldı ki kim başvurabilecek belli bile değil Susun artık diye paylaşılmış gibi geldi bana...
-
@homecinomiss Hocam zaten ilanı vermeye gönülleri yoktu hazır bahane edebilecek önemli bir durum da oluştu kolay kolay gelmez diye düşünüyorum
-
@akncıı Hocam nedir maliyeti bir bilgin var mı ?
-
@hayırlısı035 Sadece 1700 tweet mi var ben mi yanlış görüyorum ?
-
@mathilda Açıkçası ben koruyamadım ilana kadar da ders çalışmamı motive edecek bir şey yaşanacak gibi görünmüyor. Varsa eğer konuyla ilgili motivasyon önerisi olan dinlemek isterim.
-
@keynes5 İlan ne zaman geliyormuş onun bilgisi var mı