Bugün Ben, gerçekten onların sabretmelerinin karşılığını verdim. Şüphesiz onlar, 'kurtuluşa ve mutluluğa' erenlerdir." (Mü'minun Suresi, 111) Burdaki herkes iyiki var. Hepinize teşekkürler yalniz hissetmedik .Herkesin yolu acık olsun...
maliyeci123
@maliyeci123
maliyeci123 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@sarsilmaz2 tek il tercihi olduğunu hatırlatırım elinde 80puanın yanar me olduğunu anlamazsın
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zenginmemur Temmuz erken Aralık gibi bitsin bitmeyen yapılanma İlan duyumu 2021 gibi gelsin işte 2021 baharınada sınav olsun iyice oyuncağa döndü gören ülkeye padişah olucaz sanar
-
@hasan2 arkadaşm haklısın da wp mesajı gb niye yazıyosun ? Ayrıca olumsuzluk yapmayalım duyumcularıda kaçırıyoruz böle
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Necm39-İnsan için ancak çalıştığı vardır.40-Şüphesiz onun çalışması ilerde görulcek.41-Sonra çalışmasinin karşılığı kendisine tastamam verilecektir.
Buda burda dursun...Okuyunca gruba yazmak istedim -
RE: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar ilan ,sayı çok önemli ama asıl önemli olan tek il tercihi belası twit atarken bunada deginelim lütfen geçen sene ben dahil bi çok arkadşmz 81 puanla. Sınava bile girmedik
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Aristotales hocam buraya yazar mısınız ? Hepimiz iyi de olsa kötü de olsa doğru bilgi kıtlığı içindeyiz
-
Arkadaşlar Bu etkinlik çok önemli pareto ilan hazır sadece kurumiçimin önüne geçmeliyiz dedi bu bilinçle katılım gösterelim emeğine saygısı olan etkinliğe katılır
-
Virüs gelmeden söz verildiği gibi ilan gelseydi şimdi belki mülakat bekliyorduk valla sizi bilmem ben bittim
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Arkadaşlar olumsuz bi tag belirlemeyelim sistem ve algı "EVET"üzerine bence #3000geliruzmanyardimcisinaEVET olsun
maliyeci123 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Arkadaşlar sizce hangi iller olur azcık hayal kurayım karadeniz olur mu?
-
Arkadaşlar mülakata çantamızı telefonumuzu getirebiliyor muyuz ?
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar ben 2020 mülakat bekliyorum size bişey sormak istiyorum evrak teslim ederken ben diploma fotokopimi verdim bi problem olmaz demi
-
Virüs gelmeden söz verildiği gibi ilan gelseydi şimdi belki mülakat bekliyorduk valla sizi bilmem ben bittim
-
Arkadaşlar ben evrak teslimine gittiğimde 45lik alım için bi görevli biz bilemeyiz dedi bi başkası onun daha vakti var dedi
-
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapılmış olan başvurunuz incelenmiştir. Başvurunuzda belirtilen Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı açılmasına ilişkin Bakanlığımızca çalışmalar yürütülmekte olup, söz konusu sınavın açılmasına karar verilmesi halinde ayrıntılı bilgi Bakanlığımız internet sayfasından (www.hmb.gov.tr) ilan edilecektir. Bilgilerinizi rica ederiz. Arkadaşlar ekimde mali hizmet için cimere başvurmştum şimdi bu cevap geldi
-
Arkadaşlar mülakat sizce ne zaman olur ?
-
@zenginmemur Temmuz erken Aralık gibi bitsin bitmeyen yapılanma İlan duyumu 2021 gibi gelsin işte 2021 baharınada sınav olsun iyice oyuncağa döndü gören ülkeye padişah olucaz sanar
-
Dahada duyumculara kızmayalım baksanıza