TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Aristotales
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 93
    • En İyi 58
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Aristotales

@Aristotales

133
    İtibar
    905
    Profil Görüntülemeleri
    93
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Aristotales Takip etme Takip Et

Aristotales tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı

Dostlar benim oldu çok şükür.. Daha önce elendigimiz yerler oldu bu sebepten nihai listede adı olmayan (kazanamayan değil çünkü şu kıvama gelmiş her arkadaş kazanmıştır yalnızca somuta ermesi için biraz daha sabır gerekiyor) arkadaşların duygularını anlıyor ve onlarla bunu paylaşıyorum. Belki daha iyisi olacağı inancımızı yitirmeden çalışmaya devam edersek sonu inşallah güzel olacak.

Devletimize hizmet etmek şereftir. Pareto üstadın söylediklerine katılıyorum, çok çalışacağız. Ancak ek olarak bu kurumun ve mesleğin önümüzdeki süreçte çok daha iyi bir noktaya geleceğini düşünüyorum.

Kpss süreci hiç bitmez derlerdi. Haklilarmis 🙂 Çalışmaya devam..

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Aristotales
    • RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

Kurumlar yüksek puanlilarin gideceğini bu dönemde düşünemez,düşünmemeli! Kurumlar neticede insanlardan oluşmaktadır ve o insanlarin da bizim yaslarimizda evlatları yok mudur ? Ki hangi yüksek puanlilardan bahsediyoruz ? Ben bu yıl 8 puan türünde ilk 50deyim fakat henüz sadece İl Göç sınavına girebildim.. Bilmiyorum farkında mıyız ama bu yıl öyle bir yıl ki 2018 puanlarıyla henüz atanan yok 🙂 Tek tek saymadim fakat takriben 170 kişilik ilan geldi diyebiliriz. Hele hele üstüne biz ilanların ertelenmesi hususunda beyan öne sürüyorsak zaten mevcut durumu hakediyoruzdur diye düşünüyorum. Çünkü ilan 2019 kpss öncesi gelse göreve en erken ihtimalle 2020 Ocak civarı başlarız.. Uyuyoruz adeta.. Rica ederim artık birşeyler yapalım.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Aristotales
    • RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)

Az evvel açıklamayı takip ederken aklıma geldi:

Nisa Suresi 58. ayetin bir meali şöyledir ; "Allah size, emanetleri, kamu görevlerini, devlet işlerini, sorumluluk gerektiren meseleleri mutlaka ehline, kabiliyetli, liyâkatli, bilgili, dürüst ve güvenilir kimselere vermenizi, insanlar arasında hakem-hâkim, idareci olduğunuz zaman, adâletle icraat yapmanızı, hüküm vermenizi emrediyor. "

DİĞER içinde yayımlandı
      A
      Aristotales
    • RE: 2019 Ramazan Ayı Herkese Hayırlı Olsun

Rabbim tuttuğumuz oruclarin hürmetine gönlümüze huzur,ömrümüze bereket,bedenimize sağlık versin..

Ailesinde,yakınında hastalık olanlara şifa versin.

Sınav süreçleri gelir geçer, ruhumuza aşk versin. Selametle,

DİĞER içinde yayımlandı
      A
      Aristotales

@adolf-stalin Evet oluşturmuş olduğunuz tablo iyi bir siyasal discus örneği oluşturmaktadır, fakat ne yazık ki benden oy alamaz. Az evvel yazdığım içerikte verdiğim rakam 170 olduğu için ben özürlerimi iletmek isterim size. Sanırım kamuya bu konuda görüşümü ilettiğimde alacağım yanıtı verdiniz.

Fakat sorarım size 2018 puanıyla kaç kişi atandı ? Dereceli arkadaşlarımız dahi normal şartlarda şu an minimum 10 sınava girmeliyken 1-2 sınava girmiştir peki bu tablonuzla bu probleme de bir yanıt üretir misiniz ? Rica ederim beyfendi, topyekün bir sistem değişikliği gerekliyken ve özellikle böylesi bir dönemde verdiğiniz bu cevap gerçekten yüksek seviyedeki ümidimi hırpalamıştır. Bazı yazılanlara ziyadesiyle şaşkın ve üzgünüm. Şahsınızdan öte bir şekilde sorunlara ortak çözüm üretmek gayesiyle bu foruma üye olmuştum ve birkaç haftadır bu doğrultuda ufak ufak adımlar atmak için girişimlerde bulunmaya başlamıştım. @Fernando-Reges arkadaşımızında ifade ettiği gibi 'bu tablonun farkedilmesi' adına girişimlerde bulunmamız gerektiği aşikarken maalesef bırakın girişimde bulunmayı girişimde bulunmadan dahi kendi içimizde aldığımız yanıtlar zaten bizi yalnızca özçevremiz ve bireyselliğimiz doğrultusunda adım atmaya yönlendirmektedir. Size hatırlatmak isterim, hiçbir siyaset dersi almamış eğitim fakültesi mezunlarına 20.000 kadro geldiğinde 40.000-50.000 istiyorlar,mülakata 2 katı giriyorlar,yanlızca kpss aşamaları var ve sonradan oturup saçlarını beyazlatmaları gerekmiyor 🙂 İlahiyat Fakültesi mezunlarına son zamanlarda senede 2 defa 9500'er kadro açılıyor. Geçen hafta meclise,ardından külliye'ye gittiler 'gelen ilanlar yeterli değil sesimizi duyun' dediler ve bir 9500 ilan sözü daha aldılar 🙂

@modigliani-0 Kendi gözümden bakmamamı rica etmişsiniz 🙂 Canınız sağ olsun. Uzatmayacağım.

Sanırım anlatamamışım; Sistemsel-Kökten-Topyekün bir problem çözümü arayışındayım. Ziyanı yok, inanın. Hepimiz adına meclise'de gideceğiz, külliyeye'de gideceğiz. Köşe yazıları da hazırlıyoruz. Yeter ki bir çözüm bulunabilsin..

Hatırlatırım; biz yönetim bölümleri mezunlarıyız. Evvela devletimiz sağolsun.

Herkesin önünde 2'li tartışmak niyetimde, özelliğimde değildir. İnsanlar bir nebze olsun ümitlenmek,güzel haber almak, dayanışma ve aidiyet duygusunu hissetmek, belki de bir ders arasında gülümsemek için bu sayfaya giriş yapmaktayken gayem çözüm için girizgahlar yapıp öneriler sunmak,paylaşmak ve harekete geçmekti.

@paretowilfredo Ben gerçekten üzüldüm. Sizin şahsınıza herkesin önünde tekrar teşekkür ederim. Bu platformda emeği olan tüm ekibinize ve destek veren kişilere de keza aynı şekilde saygılarımı iletmek isterim. Sizin iyi niyetiniz'le yaptığınız faaliyetleri bilirim dostum,Allah razı olsun. Bu devran elbet dönecektir. Ben yinede ümidimizi,beklentimizi yitirmeyelim derim.

Şunu şiar edindim; Umut, uyanık insanın rüyasıdır.. Selamet ve saygılarımla,

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Aristotales

"Bir medeniyeti yok etmek istersen bunun 3 aşaması vardır;

1. Aileyi yıkmak!
      2. Eğitimi yıkmak!
      3. Örnek Olanın Değerini Düşürmek..

Aileyi yıkmak için; Annenin rolünü değiştirir, onu ev hanımlığı vasfından utandırırsın. Zorluk karşısında boşanmanın en ideal yol olduğunu kadın ve erkeklere aşılarsın.

Eğitimi yok etmek için; Muallimleri toplumda önemsiz hale getirirsin,öyle ki öğrencileri bile ona hakaret edebilsin.

Örnek olanları gözden düşürmek için; Alimlerin ve fikir adamlarının değerini düşürür, onlardan şüphe duyulmasını sağlarsın. Taa ki kimse onları dinlemeyinceye dek.. "

DİĞER içinde yayımlandı
      A
      Aristotales

@simón-bolívar @islimbot Dün bu hususta bir girizgah yapmıştım. Madem hocayada aynı bilgi aktarılmış konuyu biraz daha açabiliriz;

Dernekler Denetciligi bildiğiniz üzere İçişleri Bakanı adına ülke çapında genellikle görece büyük derneklerin denetimini yapmaktadır. Yeni yapılanmada İl Dernekler Müdürlüğü revize edilip 'İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü' adı altında düzenlenmiştir. Bu doğrultuda Dernekler Denetçilerinin gerek dosya yüklerini hafifletmek gerekse de merkeze bağlı taşra birimleri aracılığıyla ve sivil toplumu kapsayacak şekilde denetim,planlama,iş ve işlemlerin yürütülmesi planlanmaktadir.

Dün ifade ettiğim 'Sivil Toplumla İlişkiler Uzman Yardımcıları' İcisleri Bakanlığı'nin Taşra birimi çalışanları olarak görev yapacaklar. 200~300 kişilik bir alım yapılması planlansa da Cumhurbaşkanlığı ilk isteğe olumlu yanıt vermemiş.

Şimdilik bildiğim bu kadardır. İlerleyen süreçte bu kadronun akıbeti netlesecektir, özellikle 10 güne kadar açıklanmasını beklediğim '2019 Performans Programı'nda daha somut veriler üzerinden görebileceğiz.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Aristotales
    • RE: Geceye Bir Şarkı Bırak

Müzeyyen Senar cennetmekan olsun, Ruhun Şad olsun..

Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime...
      Perde-i vuslat çekilmiş, korkarım ikbalime..

https://www.youtube.com/watch?v=HDIBU25z6X4

DİĞER içinde yayımlandı
      A
      Aristotales

Hayalle yaşarken gerçek dünyada
      Zamanı içmişiz haberimiz yok...

Ömürle yüz yüze geldik aynada
      Harcanıp gitmişiz haberimiz yok..

DİĞER içinde yayımlandı
      A
      Aristotales

@ua1905 Elbette umarız ki veri hedef olarak kalmasın ve somut alımlara dönüşsün.

Yanı sıra netlestirmedim ancak motivasyon arttirabilecegini düşündüğümden paylaşmak istiyorum; İcisleri Bakanlığı Dernekler Denetciligi bildiğiniz üzere yeni bir yapılanmaya girdi. Bu doğrultuda benim işittiğim kadarıyla 200~300 bandında Sivil Toplum Uzman Yardımcısı alımı yapılması planlanıyor. Yeni bir yapılanma söz konusu olduğu için süreç biraz uzun olabilir.

Herhangi bir gelişme olduğu takdirde bu merciden güncellenen duyuyumu paylaşacağım. İyi çalışmalar.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Aristotales

Aristotales tarafından gönderilen son iletiler

@guymağduru Birçok sınavı 0,6 - 0,8- 1,2 gibi puanlarla kaçırmıştım dostum tek kurşunum vardı.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Aristotales

Dostlar benim oldu çok şükür.. Daha önce elendigimiz yerler oldu bu sebepten nihai listede adı olmayan (kazanamayan değil çünkü şu kıvama gelmiş her arkadaş kazanmıştır yalnızca somuta ermesi için biraz daha sabır gerekiyor) arkadaşların duygularını anlıyor ve onlarla bunu paylaşıyorum. Belki daha iyisi olacağı inancımızı yitirmeden çalışmaya devam edersek sonu inşallah güzel olacak.

Devletimize hizmet etmek şereftir. Pareto üstadın söylediklerine katılıyorum, çok çalışacağız. Ancak ek olarak bu kurumun ve mesleğin önümüzdeki süreçte çok daha iyi bir noktaya geleceğini düşünüyorum.

Kpss süreci hiç bitmez derlerdi. Haklilarmis 🙂 Çalışmaya devam..

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Aristotales

@gresham-t Aman dostum bunu dusunmeyelim bile 🙂

En son alım ilan gelme gününden sonuç gününe 6 ay sürmüş. Bu doğrultuda bizim ilan Kasımda geldiğine göre buna dayanarak en fazla Gençlik ve Spor Bayramı sonrasına kalacağını düşünüyorum.

Hatta Ankarada olan bir dostumuz varsa İnsan Kaynaklarına gidip sorsa pek bir makbule geçecektir.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Aristotales

@paretowilfredo Doğru söze ne hacet.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Aristotales

@paretowilfredo Üstad peki öngörünüz stabil midir ? Ek olarak şahsi fikriniz nedir ?

Bir tüneldeyiz, ucu karanlık. Kendi umut isigimizi yakıp öteye atıyoruz, o ışığa kadar koşuyoruz. Ardından aynı döngü devam ediyor.

Tünelin ucundaki o güneş ışığı için durmak yok, gün gelir elbet devran döner de;

Çevremiz,ailemiz olmasa sorun değil, artık cevap bulamıyorum 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Aristotales
    • RE: 2019 Ramazan Ayı Herkese Hayırlı Olsun

Rabbim tuttuğumuz oruclarin hürmetine gönlümüze huzur,ömrümüze bereket,bedenimize sağlık versin..

Ailesinde,yakınında hastalık olanlara şifa versin.

Sınav süreçleri gelir geçer, ruhumuza aşk versin. Selametle,

DİĞER içinde yayımlandı
      A
      Aristotales
    • RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

Kurumun neye hangi kritere göre çağırdığı belirsiz, geçen yıl İstanbul 67 ile cagrilmadim. 53 ile İç Kontrolorluge davet alan arkadaşım var. Bilin istedim

Umarım bu yıl böyle birşeyle karsilasan olmaz

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Aristotales
    • RE: Beşiktaş

@antimülakat Kartallar yüksek uçar üstad 🙂

Galatasarayın stadindan 1 ya da 3 puan ile döneriz, sonra Trabzonda 3 puan alır ve Şenol Güneş Stadında Şampiyonluk turu atarız 🙂

Bu öngörüm burada dursun..

FUTBOL içinde yayımlandı
      A
      Aristotales

@paretowilfredo Artık şaşırmıyorum.

Eyvallah üstad, Allah sonumuzu hayreylesin.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Aristotales
    • RE: Türkiye tarım kredi koop mülakat

@vaveyla Faiz ve ona yakın konuları bilmenizi, bunlara dair islami bakış acisini hissettirmenizi önerebilirim 🙂

Kuruluş tarihi, sürecine de önem veriyor kurum.
      Yanı sıra Kooperatifin ne olduğuna hakim olun.
      Kurumun sitesini takip edin

KAMU PERSONELİ içinde yayımlandı
      A
      Aristotales