@adolf-stalin Evet oluşturmuş olduğunuz tablo iyi bir siyasal discus örneği oluşturmaktadır, fakat ne yazık ki benden oy alamaz. Az evvel yazdığım içerikte verdiğim rakam 170 olduğu için ben özürlerimi iletmek isterim size. Sanırım kamuya bu konuda görüşümü ilettiğimde alacağım yanıtı verdiniz.
Fakat sorarım size 2018 puanıyla kaç kişi atandı ? Dereceli arkadaşlarımız dahi normal şartlarda şu an minimum 10 sınava girmeliyken 1-2 sınava girmiştir peki bu tablonuzla bu probleme de bir yanıt üretir misiniz ? Rica ederim beyfendi, topyekün bir sistem değişikliği gerekliyken ve özellikle böylesi bir dönemde verdiğiniz bu cevap gerçekten yüksek seviyedeki ümidimi hırpalamıştır. Bazı yazılanlara ziyadesiyle şaşkın ve üzgünüm. Şahsınızdan öte bir şekilde sorunlara ortak çözüm üretmek gayesiyle bu foruma üye olmuştum ve birkaç haftadır bu doğrultuda ufak ufak adımlar atmak için girişimlerde bulunmaya başlamıştım. @Fernando-Reges arkadaşımızında ifade ettiği gibi 'bu tablonun farkedilmesi' adına girişimlerde bulunmamız gerektiği aşikarken maalesef bırakın girişimde bulunmayı girişimde bulunmadan dahi kendi içimizde aldığımız yanıtlar zaten bizi yalnızca özçevremiz ve bireyselliğimiz doğrultusunda adım atmaya yönlendirmektedir. Size hatırlatmak isterim, hiçbir siyaset dersi almamış eğitim fakültesi mezunlarına 20.000 kadro geldiğinde 40.000-50.000 istiyorlar,mülakata 2 katı giriyorlar,yanlızca kpss aşamaları var ve sonradan oturup saçlarını beyazlatmaları gerekmiyor
İlahiyat Fakültesi mezunlarına son zamanlarda senede 2 defa 9500'er kadro açılıyor. Geçen hafta meclise,ardından külliye'ye gittiler 'gelen ilanlar yeterli değil sesimizi duyun' dediler ve bir 9500 ilan sözü daha aldılar 
@modigliani-0 Kendi gözümden bakmamamı rica etmişsiniz
Canınız sağ olsun. Uzatmayacağım.
Sanırım anlatamamışım; Sistemsel-Kökten-Topyekün bir problem çözümü arayışındayım. Ziyanı yok, inanın. Hepimiz adına meclise'de gideceğiz, külliyeye'de gideceğiz. Köşe yazıları da hazırlıyoruz. Yeter ki bir çözüm bulunabilsin..
Hatırlatırım; biz yönetim bölümleri mezunlarıyız. Evvela devletimiz sağolsun.
Herkesin önünde 2'li tartışmak niyetimde, özelliğimde değildir. İnsanlar bir nebze olsun ümitlenmek,güzel haber almak, dayanışma ve aidiyet duygusunu hissetmek, belki de bir ders arasında gülümsemek için bu sayfaya giriş yapmaktayken gayem çözüm için girizgahlar yapıp öneriler sunmak,paylaşmak ve harekete geçmekti.
@paretowilfredo Ben gerçekten üzüldüm. Sizin şahsınıza herkesin önünde tekrar teşekkür ederim. Bu platformda emeği olan tüm ekibinize ve destek veren kişilere de keza aynı şekilde saygılarımı iletmek isterim. Sizin iyi niyetiniz'le yaptığınız faaliyetleri bilirim dostum,Allah razı olsun. Bu devran elbet dönecektir. Ben yinede ümidimizi,beklentimizi yitirmeyelim derim.
Şunu şiar edindim; Umut, uyanık insanın rüyasıdır.. Selamet ve saygılarımla,