10 kat çağırılması liyakati azaltır masal okumanın manası yok.Çıkarlarım gereği 10 kat istiyorum dersin ama adaletli değil diyen birisine karşı tez oluşturma lütfen
Fernando Reges
@Fernando Reges
Fernando Reges tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Her soru çok kıymetli soru başı 2,2 TL muazzam
-
RE: 2018 Guy Alımı
@zenginmemur 15 kere sormuşsundur sen bunu.d Aynen kardeşim saklandığımız zamanlar oluyor muhabbete girince tanımadığın adam bile meslek soruyor bazen.İnsanlar zaten sistemi bilmiyorlar geçen birine uzmanlık sınavı bekliyorum dedim askerlik zor iş ne yapacaksın dedi.Komşuya iftara gittik güzel bir savunma yaptım.Bayrama da eş,dost uyduracağız birşeyler:)) Kısaca mahçup oluyoruz. Durum böyle bundan kurtulmanın tek yolu var.Sabırla derse sarılmak.Başka türlü bedenin gibi zihnin de yıpranır.Bizi bu duruma düşürenler .. neyse
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Bayram öncesine sınav koyan düşünceyi tebrik ediyorum.Bizim yetişme telaşımızı geçtim yollar zaten ana baba günü olacak bir de bizi ilave edip daha da kalabalık hale getiriyorsun..Koskoca 1 yılda bayram öncesini bulmak büyük başarı tebrikler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Sabah annem sağlık ocağına tahlil yaptırmaya gitti.Doktorun tayini çıktığı için geri göndermişler.Nereden baksanız 2-2,5 ay oldu gideli hala yerine doktor verilmemiş.Başlarda diğer doktorlar bakıyordu şimdi onlarda bıktı demek ki bakmıyorlar.184 aradım adam kayıt oluşturdum diyor.Arkadaş internet arızası için aramadım sağlık bu ya.Nerede bu idareciler nedir,nerede denetimler,nedir bu başıboşluk ben anlamıyorum.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Umut tacirleri yok mu ya ortalarda? Onlar da bıktı tabi. 4-5 ay önce atıp tutanları sevgiyle anıyorum. Forumun itibarlı kişileri lafımın dışındadır. İlanla ilgili yorum yapmıyorum çünkü mevcut bakanla ilgili olumlu tek bir düşüncem yok. Bir de burada geldiği gün sevinmiştik vay halimize vay
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Bodrum'da guy olmak nasıl bir duygu acaba herkesin aklından bir kere geçmiştir
Fernando Reges tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Normalde 20 katı çağırıyorlardı arkadaşlar. Tabi yıllardır sınav olmuyor vs. ama yine 20'den şaşmazlar bence
-
Guy ve Hazine Uzman yardımcısı gelirken bu ilanın bekletilme amacı nedir arkadaşlar? Bilgisi veya duyumu olan var mı? En geç Aralık'ta gelmesi gerekir. İnsanlar robot değil ki bir Aralık'ta çalışsın, bir Şubat'ta sınav stresi çeksin, çalışsın. Sonra Kpss'ye girsin ona çalışsın. Bu kurum sınavlarının belli aralıklarda yapılması gerekir ki ona göre hazırlıklı girebilme imkanı doğsun. Şubat'ta bile sınav yapılacaksa şimdiden ilanı verilsin ne olacak sanki..
-
Guy'a 1000 kişi girecek kalan 4000 yine başvuracak bu sınava. Ya bunlar da hiç mi empati yapmak diye bir şey yok. Bu sene son kpss sınavına girip son şansını bekleyenler var. Yaşı 35 olup buna umut bağlayanlar var. Vereceksen ver artık şu ilanı yıl sonu gelmiş. Yazık günah ya. Kendimden geçtim şu insanları boşa harcamayın artık. Alt tarafı yıllar sonra bir alım yapılacak !
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Earth11 Herkes ilk tercihini İstanbul yaparsa haklısın. Alternatif yazarsa ondan önceki illerin gelmeyeceğini nereden biliyorsun dostum
-
@kderviş Size öyle geliyor hocam kurum içi alımlar oldukça bize bu pay düşer ancak
-
@homecinomiss İnsanlar ilan gelince gaza geliyor aa sınav ve mülakat sonucunda sadece 1000 kişi işe girerken diğerleri sadece oyalanmış olacak. Bitirdiler kpss'yi bitirdiler
-
1500 kurum içi nedir ya o kadar işsiz varken...
-
Günaydın sürekli olumsuz yaklaşımları bir kenara atmak gerekir. 80 vb. aldıysanız bu sınava girme olasılığınız, girmeme olasılığınızdan kat kat yüksektir. Burada daha düşük puanlarla umut besleyen arkadaşların çalışma arzusunu kırmamak gerekir. Önceki Guy'da 72-73'ler umudunu kesmesin diyen biriyim. Ben bu sınavda 10 katı aday çağırılmasını da bekliyorum. Ortada olumsuz bir tablo görmeyenlerdenim herkese başarılar
-
RE: 2020 KPSS A MUHASEBE SORULARI VE CEVAPLARI
@Hayaller71 Stokların maliyetine eklenmez sorusunda bir sonraki üretim aşaması için zorunlu olanlar dışındaki depolama giderleri olmalı. Tabi şıkta böyle yazıyordu diye hatırlıyorum farklıysa bişey diyemem
-
RE: 2020 KPSS GK - GY SORU VE CEVAPLARI (LİSANS)
@Legendary1 Kendin kanun diyorsun dostum soruda verilen milletlerarası anlaşmaydı.. CB genel af çıkartamaz