@yenikeynes hocam anlamakta zorlandıgınız şu; BAHSETTİĞİMİZ KİŞİLER ' BEN GUY İÇİN SON GÜNÜ BEKLİYORUM HALKBANKASI OLURSA BİRİNİN HAKKINI YEMEK İSTEMEM ' diyen kişiler. kardeşim varsa derecen iiiiisssstediğin yeri yaz hakkın.(vicdani sorumluluğu tabiki kişinin kendine kalmış)ama gelip burada sahte vicdan yapıp itibar kasma.
keynesyenizm
@keynesyenizm
Bu son çaba,biraz dayan..
keynesyenizm tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
arkadaşlar merhaba ben bugün mulakata girdim. Benim komisyonum cok pozitifti. Sonuc ne olur bilemem ama kendinize güverek gidin. söyleyeceklerim bu kadar. ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
sınavdan sonra 1 kez foruma girmedim açıklanması için de gün saymadım sonra sabahın 5 i tavana kafam çarpacak kadar zıpladım mutluluktan evde ama mulakattan sonra buraya girmediğim gün olmadı. hiçbir seye odaklanamaz oldum. şimdi bir karar aldım açıklanana kadar foruma girmeyeceğim yoksa elden diğer sınavlar gidecek. İnsallah mutlu haberlermizi paylaştıgımız günde görüşmek üzere dostlar.
-
@mulkiyelii imzami atıyorum. mulakattan elenen biri olarak.
-
Dün gece gözüne uyku girmeyenlerdenim bende.Seneye girecek arkadaşlara sesleniyorum. Seneye karşınızda kırgın ama daha hırslı, daha çetin bir rakip olacak. Bu sefer uzmanlık değil müfettişlik için varımı yoğumu ortaya koyacağım. Yine kimseyi arkama almadan sahalarda olacağım,tek tabanca. Kazanan arkadaşları tekrar tebrik ederim.
'Beni öldürmeyen şey güçlendirir.'
-
@uvyx hocam bahsettiğimiz kişiler olumlu oldugu vakit asla uğrasmayacağım diyen kişiler boşa atıp tutmuyoruz. aylarca halkbank iletisinde yatıp kalktık. yoksa kimseye sözümüz yook.
-
kaldıgım ilk mulakat 2 yıldır kpss sürecindeyim. emek verip kazanan bu yolda devam eden herkesin Allah yolunu bahtını açık etsin. size inanmayanlara inat pes etmeyin.
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@2pacalypse ÖSYM çökerse sebep benimdir sayfa yenilemekten iflahım söküldü.
-
bu arada guy başvurumu yapmak durumundayım üzülerek. guy bekleyen arkadaslar insallah hakkını helal eder. benim yüzümden bir kişi açıkta kalırsa vebali buna sebep olan kurumlara.
keynesyenizm tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
lifo fifo müfettişlikte vardı
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Arkadaşlar müfettişlik için ayrı sayfa açıldı mı yoksa buradan mı konuşuluyor? Uzun zamandır foruma girmiyordum kusura bakmayın.
-
@lyssa hocam ben bana göre sınav yökdil kıvamındaydı yökdil çkmış sorularına göz gezdirip az çok anlayabilirsiniz. tabi sorular bankaya özgüydü
-
@kandi9669 ondan muhtemelen hocam aranacaksınız merak etmeyin
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@rosebahar06 hocam sorular halbankın kontrol edeyim ama bence vakıfın sorularını çözün
-
@kandi9669 hocam sizin BT uzmanlık mıydı? belki o yüzdendir.
-
@rosebahar06 hocam banka sınavlarında yanlış dogruyu götürmez.
-
@rosebahar06 hocam ben internetten bulmuştum pdf olarak indirmiştim. sonra çıktı aldım.
-
@kandi9669 hocam arandık yılbaşından sonra başlıyoruz artı olarak mail atmayacağız dediler.
-
Bende Halk Bank uzmanlığa başlayacaklardan biriyim. Sınava hazırlanırken alan kısmı için kpss kaynaklarımdan devam ettim. İktisat ve maliyeye biraz daha ağırlık vermiştim. Gk gy çok zor olduğu için inglizcede 15 sorum boş kaldı fakat cevapladığım soruların çoğu doğruydu. gkgy 50 soru ingilizce 50 soru alan 100 soruydu. İlandan geldikten sonra masadan sadece yemek yemek için kalktım. birde bankanın geçmişteki çıkmış sınav sorularının hepsini çözdüm. ingilizce dahil. yökdilden 50 üstü alan adayların bile sansı çok büyük(ingilizce için) ingilizce soruları ekonomi virüs ve bankacılıkla ilgili gelmişti. umarım yardımım dokunur kolay gelsin. Allah hepinizi muvaffak eylesin.