Ortada bi mağduriyet olduğu kesin ama bunun çözümü daha fazla insanı mağdur etmek değil. Sınavın iptali demek beraberinde bir sürü olasılığı bir sürü mağduriyeti meydana getirir. 5000 kişinin haklarının tamamen hiçe sayılması, yeniden basvuruların alınması, listelerin değişmesi vs bir sürü seyin en başa dönmesi demek olur. Geçtiğimiz yıllarda bunun örneğini vmy alımlarında gördük. Hatta süreç uzarsa 2019 puanlı kişilerin bile puanları riske girebilir yani dediğinin farkındadır umarım arkadaş. Ben bu başlıkta artık ertelenme iptal gibi kelimeler dönmesinden gerçekten çok sıkıldım
yenikeynes tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar lütfen ciddi olarak bu kuruma girmek istemeyenler öylesine başvuru yapanlar şehir dışından sınava gelemeyecek olanlar sınavı ciddiye almaksızın denemek amaçlı girenler vs lütfen böyle düşünenler başvurmasın ki gerçekten isteyen kişilerin önünde engel olmasın siz de biliyorsunuz virgülün dahi önemi var. Hepimiz çevremizde girmeyeceği halde başvuru yapacak olan kim varsa uyaralım mağduriyeti en aza indirmek adına
-
1-2 hafta ertelenmesine en köyü ihtimalle tamam derim ben de ama sorun şu ki gib o kadar herseyi zorlaştıran bi kurum ki suan sınavı erteleyip yeni bi tarih vereceğine asla inanmıyorum en fazla sadece ertelendi diye açıklama yapacak. Sonra biz yine haftalara belki aylar geçicek bize tarih verin diye yalvarıp durucaz. Ben artık tek bi gün bile fazladan ders çalışmak istemiyorum ya
-
Arkadaslar şimdi aradım yaklaşık 5 dk konuşmuşuz kadın beni dinlesin diye gerçekten çok kibar konuşup resmen yalvardım yaşadığımız durumları anlattım maddi manevi çok zorda olduğumuzu bu yolda çok yıprandığımızı ailemizin bi beklentisi olduğunu vs düzgün bi dille anlatmaya çalıştım. O da ben de gelir uzmanıyım sizi çok iyi anlıyorum vs dedi. Şu güvenlik alımı ile ilgili bi ilan yayınlamışsınız başka sınavlar için hazırlık yapıldığını görünce biz tamamen unutulduğumuzu düşünüyoruz lütfen bizi duyun falan dedim. Sizin sınavınız daha kapsamlı bir sürü okulla anlaşma yapmamız gerecek ösym ve MEB ile iletişimde olmamız gerekecek o yüzden bekletiliyor bu güvenlik alımı yüksek ihtimal sadece eğitim binasında yapılıcak gibi bısey söyledi. Ben de işte lütfen beni daha yetkili biriyle sesimi duyacak biriyle konuşturtmaz mısınız dedim sonuçta siz aracısınız ve çok telefon alıyorsunuz sizi meşgul etmek istemiyorum vs dedim o da suan sizi o şekilde bağlayamam yukarıya ama müdürüm tam şimdi odamda ve ger dediğinizi anlatıcam dedi güzel dinledi beni herseyi anlatmaya çalıştım size yalvarıyorum tüm bunları iletin bir sürü insan mağduruz dedim
-
Hayırlı olsun arkadaslar artık ertelenme kelimesini duymak bile istemiyoruummm
-
Gerçekten artık inanamıyorum işleri bu kadar zorlaştıran bu kadar mağduriyet yaratan bir kurum daha görmedim. Alt tarafı memur olup asgari bi yaşam düzeyi elde etme peşindeyiz. Bu bile çok görülüyor. Ortalıkta binlerce mezun varken önce şaka gibi bi sayıyla ilan verip sonra yine süreci şaka gibi yürütüyorlar. Ya da yürütemiyorlar demeliyim. Ben artık bi mağduriyet daha kaldıramıcam umarım kurum geri adam atar listeye o kişileri ekler ve sınav tarihinde de bir değişikliğe gitmez. Lütfen bi kez olsun bizi şaşırtsınlar bu kadar zor olmamalı
-
@elara bence bu yazdığınız hiç hoş değil. Siz 6 sene beklediniz diye herkes 6 sene beklemek zorunda değil. Kimsenin yaşadığını küçümseme hakkımızda yok. Ben sizin açınızdan bakınca sınav iptal olmaktansa ertelensin yazmanıza saygı duyuyorum. Ama siz de sizin gibi düşünmeyenlere saygı duymak zorundasınız. Evet ben ne olursa olsun o sınava girmek istiyorum. Çünkü ben kuruma güvenmiyorum erteleme olduğunda yine bizi çok uzun süreler mağdur edeceğine bilgisiz bırakacağına peşinde koşturacağına adım kadar eminim o yüzden her ne olursa olsun sınav olsun istiyorum artık kazanan kazanır kazanamayan önüne baksın durumumuzu bilelim artık
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@gmzankr066 herhangi bir mesleğim yok halk bank sınavını da kazanamadım yani o yüzden böyle bir savunma yapmıyorum ama söylemeden de içim rahat etmedi. Her birimiz o puanları alıp bu noktalara gelene kadar çok emek veriyoruz ve netice de bi puan aldıysak sonuna kadar gelen tüm ilanları girip değerlendirme hakkımız olduğunu düşünüyorum. Bir çok kişi illa şu mesleği istiyorum diye girmedi ki bu yola. Puanını alırsın ve önüne ne gelirse hepsini kovalarsın. Halk bankta bunlardan biri. Kpss sürecinde olan biri girdi şansını denedi ve kazandı. Ne yapması gerekiyor suan belki 90 ı var. Puanını bırakıp belki bir daha yıllarca gelmeyecek bu ilanları elinin tersiyle itsin mi ? Ya da 90 aldığı için guy vb yerlere başvurmayı da bencilce görenler var kusura bakmayın ama asıl bencilliği siz yapıyorsunuz. Bırakın herkes sonuna kadar mücadelesini versin kim daha çok hak edip mesleğini en güzel şekilde yazıcaksa da o kazansın böyle düşünmemiz gerekiyor
-
@yolosapiens sen yoktun bi süre sevinmiştik biraz...
-
@kpsslik hangi kurumda görülmüş derken söz konusu gib ise hersey mümkün açıkçası diğer kurumlarla çok kıyas yapmayı mantıklı bulmuyorum. Ayrıca suan hersey normal ilerliyor diyorsunuz eğer mülakat temmuzda olursa da normal mi yani. Hayır normal olan bu değil geçmiş yıllarda da uzun sürmesi normal değil tam da bundan bahsediyorum. Bekletmeye alıştırmışlar bizi bizde bunu normal görmeye başladık. Siz aramaları istediğiniz kadar mantıksız bulun ben bu noktaya gelinmesinde aramalarına çok etkili olduğunu düşünüyorum
yenikeynes tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
Arkadaşlar alımların bu kadar az olduğu bi süreçte lütfen sınava girmeyi düşünmeyenler ya da bu meslekle ilgili herhangi bir planı olmayanlar başvurmasın lütfen
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (60 Kişi)
Ticaret müfettişlik için bir grup var mı acaba Telegram vs
-
RE: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
@helin005 anladım hocam çok teşekkür ederim. Daha önce girdiniz mi sınavına ? İlk girişte kazanmak çok mı zordur acaba
-
@abd94 haklısınız hocam ben de öyle yani mesleğe dair bi sürü şey merak ediyorum ama internetten sınırlı bilgiye ulaşabiliyor insan. Tanıdığım bi idari yargı hakimi de yok maalesef
-
Arkadaşlar idari hakimlikte atamalar nasıl oluyor yani 5 yılda bir şehir değişikliği vs olayları çok duydum. Hangi şehirde olacağımıza vs biz karar verebiliyor muyuz yoksa dediğim gibi belli şehirlerde belli süreler bulunma zorunluluğu var mı
-
RE: BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar merhaba bi soru sormak istiyorum. Murakıplıkta İngilizce daha mı kolay yani böyle bi söylem var ama her iki sınavın İngilizcesi arasında ne kadar bi fark olabilir ki
-
Arkadaşlar sizce sınav tahminen ne zaman olur
-
@papatyaçayı ingilzice konusu nasıl oluyor hocam ekonomi ile ilgili çeviriler mi oluyor daha çok
-
RE: BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@sokrates12 anladım hocam teşekkür ederim
-
RE: BDDK Uzman Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@sokrates12 hocam İngilizce çevirisi kompozisyon şeklinde miydi konu olarak ekonomik şeyler miydi