@byteks1 haklısın kardesm bende marjınal fayda yaptım ama tereddütteyim diğer iki soruya gelecek olursak bence cok tartısılacak bır yanı yoktu birde forumu cok takıp etmedım batık malıyet sorusu için fırsat malıyetı olacak falan da denmıstı gibi gibi gibi
abd94 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 KPSS İktisat Sorulari
-
RE: sıfırdan ingilizce yardım arkadaslar
@aliveli ı go we go you go dan sonrası uçmus bende abı
-
RE: çalışma motivasyonunu artıran şeyler
@hussle kardeşim bitirdin bizi be bu yazdıgın tüm durumlar bende de mevcut sabırla çalışmaktan , bıktıgımız zaman kendımızı motıve etmekten başka çaremiz yok sanırım ( ayrıca arada dinlemek iyi geliyor diye attıgın videonun ingilizce olması üst kurulların yds ıstedıgını hatırlattı ve moralım bozuldu teşeke )
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
İnsanlar buradan gelen iletilerle heyecanlanıyor çocukluk yapmayın özelden tartışın
-
RE: Takip edebileceğimiz yazarlar siteler..
@agor yok abi amacım o değil sadece bazen sohbet muhabbet ediyoruz @onuktekin abimle o ara niye sormadıysam acaba didim Herkeşler yararlanmalı
-
Ramazan ayında ders çalışmak..
daha ilk günden hissettirdi kendini psikolojik mi biyolojik mi bu bitkinliğim anlamadım siz nasıl çalışıyorsunz arkadaslar ramazanda nasıl bir program izliyorsunz
-
RE: A Kadro Maaşları / Kariyer Meslek Maaşları / A Grubu Maaşları
@soulofnight 30 a ermeden denemek lazım oyleyse
abd94 tarafından gönderilen son iletiler
-
Altın hesabı açtırmak karlı mı ?
Arkadaşlar merhaba, babam emekli oldu ve bir miktar para verdiler. Biz de paranın değer kaybetmesini ve hatta kar elde etmek amacıyla bu parayı yatırım amacıyla kullanmak istiyoruz. Altın hesabı actıran var mı orta ve uzun vadede karlı mı zararı olur mu bize bu konuda bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.
-
kyk borcundan dolayı haciz...
arkadslar merhaba ben bu eylulde kyk borcumun bır kısmını yapılandırdım onu odeyecegım yapılandıramadıgım kısmın ıse faızı ıslemeye basladı (1 agustostan ıtıbaren ıslemeye basladı). acaba bu faız ısleyen ve henuz odeyemedıgım bu kısım ıcın evıme hacız gelır mı
-
Yüksek lisanstan ilk sene atılma
Arkadaşlar bu sene yuksek lısansa kayıt oldum ama danısman hocam tez calısması adında bır ders daha ekledı derslerımın arasına. Benim bildiğim tez 2. sınıfta yazılıyor. Acaba bu sene hiç gitmesem okuldan atılma olasılıgım var mı ?
-
iktisat muhasebe maliye kitapları satıyorum
iktisat muhasebe maliye kitapları satıyorum arkadaslar ılgılenenler olursa konusalım
-
RE: P3 Merkezi atama- kurumlar?
Bu sene çift yıl olmasına rağmen bu başlığa ilgi çok az neden acaba
-
RE: P3 Merkezi atama- kurumlar?
@fenerbahceli Bu konuda ben de bilgi sahibi olmak istiyorum hocam valla
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
@ozanant07 haklısın bende de aynı durum var o yazıyı gormeden ınsan ıslerıne tam odaklanamıyor ama bi 2 hafta sabredınce bı seyler hallolur bence tabii okulla ırtıbatı da kesmemek lazım
-
@ozanant07 Kanki sen biraz beklesen mi acaba? Sistemsel bi şey olmasın bu içinde bulundugun durum?
-
@paragliding estagfurullah hocam ben aslında şunu demek istedim kaydın silindıgını askerlık subesı hemen görmüyor bence @ozanant07 arkadasımız askerlık subesıne gıdıp durumunu anlatsın
-
@ozanant07 @paragliding hocam ne diyon bu işe :)))))))