Lokma yeme muhannetin elinden
Kurtulaman sonra acı dilinden
Namertlerin kaymağından balından
Merdin kuru yavan aşı makbuldür
Aşık Hüdai
paragliding
@paragliding
paragliding tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
En güzel günlerimin
üç mel'un adamı var:
Biri sensin,
Biri o,
biri ötekisi...
Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi...
Sana gelince...
Ne ben Sezarım,
Ne de sen Brütüssün...
Ne ben sana kızarım
ne de zatın zahmet edip bana küssün..
Artık seninle biz,
düşman bile değiliz..
N.Hikmet -
Zaman, can çekişirken,
Akrep yelkovan, arasında;
Bir adım öteye gidemezken geceden,
Ay, ışığını çekerken sinesine,
Yıldızlar çekilirken kuytu karanlıklara,
Hüzün, bakır bir çaydanlıkta demleniyordu,
Ve ben, son sigaramdaki dumanları da hapsediyordum içime,
Saat on ikiyi beş geçiyordu.
Serkan Uçar -
Doldur saki vakit dar bugun gunlerden efkar
Ne cabuk tukenirsem ne kadar bitersem karTika basa doluyum kederden tasiyorum
Yasamak buysa eger gor isde yasiyorumMezeye hic gerek yok derdim cerezdir bana
Sen bir huzun getir bir siir yazdir bana... -
RE: Şarköy Belediyesi
@onuktekin
Bide hocam ben bile bu puanla bazi ilanlara mesela basvurmuyorum gelmeyecegini biliyorum. Hadi kaza bela bir iki kisi basvurdu 60 li 70 li puanli belki olur diye. Siz 56 puanla boyle bir ilana basvururmuydunuz. Bence biz fazla iyiniyetliyiz. -
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Gonlumde hakimlik var ama burdada yerimizi alalim. Herkese bol verimli calismalar ve nacizane tavsiyem kanun okuyun okuyun okutturun. Kaynak olarakta tek tavsiyem kemal gozler olur ki uni yillarindada ders kitabi olarak hocamiz bize bunu okutmustu allah razi olsun iyiki de oyle yapmis.
-
Doldur saki vakit dar bugün günlerden efkar
Ne çabuk tükenirsem ne kadar bitersem kar
Tıka basa doluyum kederden taşıyorum
Yaşamak buysa eğer gör iste yaşıyorum -
RE: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Kitap elime ulaşti. Allah hayirlarinizi kabul etsin. Teşekkur ederim.
-
RE: adalet bakanlığı memuru alımı 2019
@gmzankr066 onlisansta bilg dersi gordugu icin lisanstada olan bilg dersinden muaf olmus yani zaten lisans transkripinde bilg dersi almis oldugu gozukur. Lisans mezunu old icin ve bilg dersi aldigi icin bunu gostermesi yeterlidir
paragliding tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
@ozanant07 hocam @as-soon-as hocamin dediklerine katiliyorum.
-
@ozanant07
Neyse hocam dedigim gibi biraz ugrasaacak gibi duruyorsunuz ama teciliniz olacaktir evelAllah bu konuda rahat olun. Yardimci olabildiysek ne mutlu. Kolay gelsin. -
@paragliding @as-soon-as hocamin diyecektim eksik yazmisim.
-
@ozanant07
Sizi cok iyi anliyorum hocam. Ben bizzat kanundan bir haber memura kanuna gore islem yaptirdigimi bilirim. Kimseye lafimiz yok ama ne yazikki karsilasilan durumlar boyle. Genelde okuldaki enstitu memurlari veya enstitu sekreteri daha bilgili oluyor bu konularda, en azindan kanunu yonetmeligi okumus oluyorlar ama oda rast gelmesi lazim. Mesela @as soon as hocamin dedigi gibi bir durum 2019 dan itibaren olmamali yani sistemden hallediliyor bu isler artik ama kendini guncellemeyen kisiler veya kurumlardan oturu farkliliklar oluyor. -
@ozanant07
Anladim hocam tahmin ettigim seyler. Okul ve askerlik sube uygulamalarinin sorunlari yuzunden biraz ugrasacaksiniz ama teciliniz olur onu dert etmeyin bence. Simdiden kolay gelsin. -
@ozanant07
Benim durumum biraz farkliydi hocam. Teciliniz olur merak etmeyin. -
@ozanant07
Subenin yanitinida burda paylasinki sizin durumunuzdaki arkadaslarda sorunlarina yanit bulur belki hocam. Sonucta bende daha once bu durumlarla ugrastigim icin tamamen yardim amacli tavsiyelerde veya tahminlerde bulunuyorum. Ama dedigim gibi her uni vs ayni islemiyor ne yazikki. -
@abd94
Ben diyeceklerimi diyorum zaten hocam sizin varsa bir diyeceginiz, bir tavsiyeniz dinlemeye hazirim. -
@ozanant07
Bence daha beklemenin bir anlami yok hocam. Subeyi arayip durumunuzu anlatin en dogru yol haritasini onlar size sunacaktir diye umit ediyorum. -
@ozanant07
Hocam 10 eylulde deseydiniz kaydinizin silindigini, ilk attiginiz mesajda dun sildirdim diye yazmistiniz ben ona gore size tavsiye de bulunmaya calistim. Neyse subeyi arayin yada bizzat gidin onlar size yapmaniz gerekeni soyler hocam.