@moonlight bi arkadas aramis da ona gece 12 ye kadar aciklanacak demişler
zdrn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@majezik arkadaşım milletin basvurup basvurmayacagina sen mi karar veriyosun da bu yetkiyi sana kim verdi. Böyle yönlendirme yaparak kac kişinin geleceğini etkileyeceginin farkinda mısın ? Şuan kim ne hayaller kuruyor bu meslekle alakalı sizin gibi zihniyetler yüzünden bu hayallerin kararmamasi için yazıyorum. Birde denetmenim diye ciktin bir anda ( her ne kadar inanmasamda )makam mevki onemli değil onemli olan hoş bir seda bırakmak .
-
- Promosyon da olduğu gibi umarim bu senede işsiz kişileri alırlar.
-
Guy olup da basvuranlara bir sey demiyorum artik bu kadar aç gözlüklük olmaz şuan benim hissedigim duyguyu onlar da mülakat sonucu yasasinlar tek temennim
-
RE: Yuksek lisans ilanlari devam ediyor mu ?
@refik-soydam anladim tesekkur ederim.
-
RE: TG ALAN DENEME SINAVI
@antimülakat aynen kardesim dogru soyluyosun da dersaneler tamamen ticari olmuş bu devirde
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Maç saatine denk getirmişler yığılma olmasın diye
zdrn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@kar nerde hocam şırnak grubu
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaslar ozel hukuk kisminda cok degisiklik var mi benim kaynagim 2016 basim da kamu kismini guncel aldim ozel hukuk kismi cok degisti mi bilgi verirsesiniz sevinirim
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
A kadro hukuk 2020 konu ve konsesnsus ikisi yeterli mi sizce arkadaşlar a kadro ozellikle kullanan varsa yazabilir mi lutfen
-
Guy olup da basvuranlara bir sey demiyorum artik bu kadar aç gözlüklük olmaz şuan benim hissedigim duyguyu onlar da mülakat sonucu yasasinlar tek temennim
-
Arkadaşlar sakın olalim delinin biri kuyuya taş atmis herkes peşinden koşuyor 2 gün kaldı öğrenmemize yıllarca ilanı bekledik 2 gün de sonucu bekleyelim.
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
@smyy-drms bakalim göreceğiz listeye kalsak en azindan mulakat gorsem bari bu süreçte
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
@smyy-drms benim puan da 81 lerde baska bildiginiz var mi basvuru yapan
-
- Promosyon da olduğu gibi umarim bu senede işsiz kişileri alırlar.