Millet giriyor bir şey yazmıyor ilginç..Ben yazayım bari.Bugün girdim.Komisyon 3 kişiden oluşuyor. sıcak kanlı,sevecen ama bir o kadar da ciddi.İktisat alanından girdim ve gerçekten nitelikli bir mülakattı.İktisada dair baya bir şey sordular(Güncel,makro mikro,tr ekonomisi karışık iyi bakın).Kurumla ilgili de güzel sorular geldi.Projelere vs iyi bakınız.Mülakat kamera ile kayıt ediliyor.Kamera tam karşınızda o yüzden biraz stres oluyor ama kendinizi consol edin.Yaklaşık benim mülakat 20 dakıla sürdü.Genel anlamda da 10-20 dk arası değişiyor.İnşallah herkes için hayırlısı olur...
Akademili tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Bende PTT ye dava açacağım arkadaşlar.Sayıştay sınavı yüzünden çok kolay bi sınav olan ptt yi kaçırdım.Hatta PTT ye sadece sınavı sayıştayla aynı gün yaptıkları için değil ,sınavı çok kolay yaptıkları için de dava açacağım.Açacağım da açacağım.Nasıl fikir ?
-
Sevgili arkadaşlar, başka bir kurumu kazandığım için Botaş dan feragat ettim.Bugün kurumdan aradılar ; feragat konusunda kararınız kesin mi diye.Bende kesin olduğunu ilettim ve ne zaman açıklanacağını sordum.Bugün açıklamayı düşündüklerini söyledi.Bilginize olsun ve herkes için hayırlısı olsun.
-
RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
Şükürler olsun oldu...Omuzlarım da ki yük bir anda kalktı..Darısı sizlere tüm hak edenlere olsun arkadaşlar..
-
RE: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
@1w2 iktisat 70 para banka 58 ekonometri 40
57.4 ile mulakattayım -
RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Kurumu aradım sorular yayınlanacak dedi ,ama zaman vermedi.Zaman için üniversiteyi arayın dedi.Aradım ulaşamadım.Bugün açıklanır herhalde.Ek olarak telefonu kapatırken başka üni kalmadı miydi soru hazırlatmak için diye de ekledim,yüzüme kapattı akfjakdk.Kurumla seviyeli bi ilişki yaşıyoruz.
-
RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Arkadaşlar kesinlikle İibf için sınavda yanlış şeyler var.Kurumu aradım yetkili bir kişi ile görüştüm.Yanlış sorular olduğunu ve soruların açıklanmadığını söyledim.Her sorunun 1 puan olarak hesaplandigini ilettim.Yetkılı kişi tüm alanlarda katsayı belirlenmişti 1 soru 1 puan olamaz dedi.Üniversiteyi arayıp durumu bildirin dedi, bende üniversite bizi muhatap almıyor siz talimat veremez misiniz dedim.Biz sınav süreci dışındayız o yüzden bir şey yapamayız en iyi yapabileceğimiz şey seneye bu kuruma soru hazirlatmamak olur dedi ve üniversitelerin sınav sorularını yayınlamama yetkisi var dedi.Siz en kısa sürede soruların neden yayınlanmadıgini, puanlamanin nasıl yapıldığını ve yanlış soruları hatırladığınız kadarıyla tek dilekçe halinde verin dedi.Bizim bu süreçte yapmamız gereken Ankara da ki arkadaşların bunları tek dilekcede maddeler halinde yazıp kurumu ulaştırmaları olur.Ya da ortak bir dilekçe yazalım herkes göndersin posta yoluyla vs.Ek olarak sürekli kurumu ve üniversiteyi arayıp baskı yapmamız lazım..YAZIKLAR OLSUN YBÜ #Ybukapatılsın
-
RE: Mgk uzman yardımcısı alımı
Bugün yarın açıklanacakmış, listeyi hazırlamışlar.Kaçla kapattığını söylemedi.
-
RE: 29 iletişim uzman yardımcılığı
Ne saçma salak bi ilan bu ya.Madem ingilizce sorcan koy 60 70 yds herkes ekmeğine baksın..
-
RE: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
@kyrieirving İngilizce deneyimlemeye gelebilecek bir mevzu değil hocam, ya yaparsam diye halledilmez.Bu konunun ciddiyetini kavramak lazım..
Akademili tarafından gönderilen son iletiler
-
@stat Sizi aradılarsa telefonda feragat geçerli olur hocam,kazandınız diye aradılar mı ? Öbür türlü dilekçe ile feragat etmenizi öneririm.Ya da fax ile dilekçe gönderebilirsiniz diye düşünüyorum...Bir arayıp danışmanızı öneririm.
-
@iibfmağdur inş..Hocam yds isteyen 3 kişilik kadroya 84 kusürle mülakat gitmiştim.
-
@dhmi Teşekkür ediyorum.Pazartesi günü kazansam da kazanmasam da tüm haklarımdan feragat etmek istediğimi dile getirdim kuruma gidip.Zaten atandığım kurumun yanı.Dilekçe verip çıktım.Bugün ise sabah aradılar başka bir kurumu daha kazanmışsınız tercihiniz orasımı olcak yoksa burası diye soruldu.Ben de daha önceden buradan feragat ettiğimi tekrarladım.Bu şekilde ögrenmiş oldum kazandığımı hocam.
-
Sevgili arkadaşlar, başka bir kurumu kazandığım için Botaş dan feragat ettim.Bugün kurumdan aradılar ; feragat konusunda kararınız kesin mi diye.Bende kesin olduğunu ilettim ve ne zaman açıklanacağını sordum.Bugün açıklamayı düşündüklerini söyledi.Bilginize olsun ve herkes için hayırlısı olsun.
-
@nasibinikolla Bazı arkadaşlara verilmiş fakat bana da verilmedi.O yüzen bir sorayım dedim.Teşekkürler.
-
Belgeleri teslim eden arkadaşlar tarafınıza bir takip numarası verildi mi acaba ?
-
Şükürler olsun oldu...Omuzlarım da ki yük bir anda kalktı..Darısı sizlere tüm hak edenlere olsun arkadaşlar..