Meslek hakkında ne merak ediyorsunuz bilmiyorum ama elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışayım. Diğer A grubu kadrolar ile benzer bir pozisyon fakat maaş ve özlük hakları daha iyi. BOTAŞ bir kamu kurumu ama memur değil işçi olarak personellerini istihdam ediyor. Bu da bir avantaj. Kapsamiçi ve kapsamdışı olmak üzere ikiye ayırıyor personellerini. İki tarafında kendine göre avantajları var diyebiliriz. Kapsamiçi personel (büro görevlisi, teknisyen gibi) düz memur gibi bir statüdedir. İş güvenceleri var ve Sendikaya bağlılar. Kapsamdışı personel (uzm yard. , Mühendis , avukat vb.) A grubu kadrolara benzer hatta pek çoğundan daha da iyidir. Maaş anlamında çok avantajlıdır ancak memur gibi bir iş güvencesi yoktur. Kısaca bunlar aklıma gelenler umarım faydalı olur. BOTAŞ Türkiye'nin en iyilerinden biridir umarım hepiniz için hayırlısı olur. Herkese başarılar diliyorum.
iibfmağdur tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Hayır biz neden sınava girdik ben onu anlamadım. Madem alım olmayacak Biz neden ömrümüzü çürüttük. Hiç sesimizi duyan yok. Hiç mi üzülmez insan halimize...
Yazık günah binlerce genç insanları ve ailelerini bu kadar üzmeye hiç kimsenin hakkı yok. Yatacak yerleri yok bunların. Bir kum zerresi kadar hakkım varsa haram ediyorum. -
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
@Akademili Hocam öncelikle hayırlı olsun inşallah biz de bu sevinci yaşayabiliriz. Hocam özel değilse puanınız kaçtı acaba
-
RE: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Öncelikle bu ince davranışından ötürü kazanan arkadaşı çok tebrik ederiz.Arkadaşımızdan Allah razı olsun inşallah böyle güzellikler bizlere de nasip olur.
Ben eğer mümkünse murat yayınları hukuk ve muhasebe ihtiyacım var(Hangisi uygun olursa).
Tekrar arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz böyle bir hayra vesile oldukları için. -
RE: DHMİ ASİSTAN - STAJYER HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ GİRİŞ SINAVI
Hemen klasik soruyu sorayım kaç puana düşer acaba ?
-
@Akademili anladım hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
-
RE: DHMİ ASİSTAN - STAJYER HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ GİRİŞ SINAVI
Sınavı nasıl oluyor nasıl çalışılabilir acaba zeka falan diyor gözüm korktu
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
diğer iller nasıl kapattı geçen yıl bilgisi olan var mı acaba ?
iibfmağdur tarafından gönderilen son iletiler
-
@masteryoda8 Okul bilgilerini sistem otomatik mi atıyor? atmıyorsa manuel olarak uluslararası ilişkiler olarak girseniz belki öyle olur
-
Meslek hakkında ne merak ediyorsunuz bilmiyorum ama elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışayım. Diğer A grubu kadrolar ile benzer bir pozisyon fakat maaş ve özlük hakları daha iyi. BOTAŞ bir kamu kurumu ama memur değil işçi olarak personellerini istihdam ediyor. Bu da bir avantaj. Kapsamiçi ve kapsamdışı olmak üzere ikiye ayırıyor personellerini. İki tarafında kendine göre avantajları var diyebiliriz. Kapsamiçi personel (büro görevlisi, teknisyen gibi) düz memur gibi bir statüdedir. İş güvenceleri var ve Sendikaya bağlılar. Kapsamdışı personel (uzm yard. , Mühendis , avukat vb.) A grubu kadrolara benzer hatta pek çoğundan daha da iyidir. Maaş anlamında çok avantajlıdır ancak memur gibi bir iş güvencesi yoktur. Kısaca bunlar aklıma gelenler umarım faydalı olur. BOTAŞ Türkiye'nin en iyilerinden biridir umarım hepiniz için hayırlısı olur. Herkese başarılar diliyorum.
-
@gpale malesef bu konuda bir bilgim yok insan kaynaklarını bir arayın sorun isterseniz geçen yıl da bu sistem üzerinde sorun yaşayan arkadaşlarımız olmuştu biraz problemli bir sistem sanırım işkur ilgileniyor bu sistemle
-
Maaş ve özlük haklar her kit' te olduğu gibi tatmin edicidir. Güzel bir kurumdur. başlarsanız 3 yıl kurum içinde farklı bir şehre tayin isteyemezsiniz. Herkese başarılar dilerim
-
@squirtle Uzman Yardımcısı yazın arkadaşlar geçen yıl öyle oluyordu
-
RE: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Arkadaslar herkes sadece kendi mezunu olduğu bölüme mi başvurabiliyor ?
-
Arkadaşlar bir sorum var ben yedekten kazandım da acaba asil kazanan arkadaşlar imzaladığınız hizmet akdinde belli bir süre çalışma zorunluluğu var mı
-
Arkadaşlar küçükçekmece tarafından mülakata gidecegim ama bir türlü yol sorununu çözemedim nasıl gidebilirim bilgisi olan var mıdır acaba?
-
diğer iller nasıl kapattı geçen yıl bilgisi olan var mı acaba ?