TBB'de çalışan birisiyim. Bildiğim kadarıyla AB projeleri ile ilgili bir birim kuruluyor. O birim için açıldı bu ilan. Kurumun çalışma şartları ve ortamı güzel, arkadaşlar. Şartlarınız tutuyorsa hiç düşünmeksizin bu ilana başvurun derim.
nasibinikolla
@nasibinikolla
nasibinikolla tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL ALIMI İLANI
-
RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
Ben dün mülakata girmeden evvel kayıtlarımızı kabul eden insan kaynakları personeli ile konuşmuştum. O sonuçların bir hafta içinde açıklanıp mayıs başı gibi işbaşı yapılacağını söylemişti. Güvenlik soruşturmaları şu an bile devam ediyormuş. O yüzden bekleme süresi kısa olacak, 1 ay gibi bir süre içinde kazananlar çalışmaya başlayacakmış. Bilginize arkadaşlar...
-
RE: TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL ALIMI İLANI
İşçi statüsüne kafanız takılmasın. Maaşları memurlardan iyi oluyor. Sadece özlük hakları biraz daha düşük ama burada kağıt üzerinde işçisiniz. Genelde UZMAN olarak anılıyor. Memurluk gibi, 657 vs. gibi bir derdiniz varsa bile basamak olarak görüp buradan yükselebilirsiniz. Devlet kurumunun havasını soluyup diğer kurumlara yükselen çok kişi var burada. O bakımdan insan yetiştirmek için güzel bir kurumdur. Futboldaki ALTINORDU kulübü misali:)
-
@nasibinikolla deneye deneye buldum arkadaşlar
-
Açıklansa da süreç bizi kangren etmese keşke...
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bugün bitecek bu çile. Yazın bir yere.
-
Arkadaşlar RTÜK Uzman Yardımcısı maaşları ne kadar? Bir de mühendislerin istihdam edilme şekli nasıl? Kurum şehir merkezine biraz uzak. Dolayısıyla servis imkanı var mı? Bu soruların cevabı bilen arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
-
RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya istifa etmiş arkadaşlar. Bizim için ne hızlı bir gün. Başım döndü
-
yeni bir gelişme yok mu bugün mülakatlardan dostlar? Özellikle mühendislerden tüyo bekliyoruz.
nasibinikolla tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
@beirutde evet Bilkent'teyiz. Ama şimdilik TOBB binasında da üç dairemiz var. (Uluslararası İlişkiler, Strateji, Kamuoyu). Merkez uzm. yard. ile maaş farkı yok. Genel olarak (Türkiye standartlarını da göz önünde tutarsak) memnunum. Başka bir kuruma geçmek gibi bir hedefim yok. Şimdilik beklentimi karşılıyor.
-
RE: 2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
Arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun. Ben de kurumun 2019 promosyonu uzman yardımcılarındanım. Aklınıza takılan sorular varsa yardımcı olabilirim.
-
Haftaya tebligatlar gönderilmeye başlanır mı bilgisi olan var mı?
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar ben mühendislikten girmiştim mülakata. DGUY'u kazananlar arasındayım ama bu süreç bitene kadar başka bir kurumu kazandım ve oraya başlamak üzereyim. Yedekler olacak mı? Olacaksa feragat edeceğim... Kazananları da tebrik ederim. Allah hayırlı etsin.
-
Bugün bitecek bu çile. Yazın bir yere.
-
Yarın açıklanacak bence.
-
bugün açıklanmaz sanmam.
-
@akademili çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum hocam. Mühimse arar öğreniriz.