Bu ise basladiysan geri donemiyorsun vicdanin el vermiyor.O kadar maddi manevi emegim var yazik olmasin diyorsun.Kan dişe bulasti bir kere geri donemiyorsun.Bir sirkülasyondur devam ediyor.Cok zor bir surec sanki hic bitmeyecekmis gibi..Sabredip karsiligini insallah alacagiz arkadaslar.Subat ayi bizim ayimiz olsun...
duranvarlık
@duranvarlık
duranvarlık tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
koca bir ooooffffffffffffffffffffffffffff çekmek istiyorum darlandım
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Bugün güzel haberler alsak yine:) Günaydın gözünü açar açmaz buraya giren dostlar:)
-
RE: GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
@paretowilfredo okurken agladim:( Allahim bizede ekmek kapilarini aç...
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Erkekler suan sayfayi hayretle izliyorla4 ve ne eyeliner cekmek ne stiletto ne ombre anlamsiz gozlerle bakiyorlar..kizlar anladi erkeklerin gözü yaşlı capsleri misali
-
RE: İSTANBUL GUY
@angarabebesi acaip keyfim yerine geldi 76yi gorunce valla kurumda cok yuklenmeyin ortalama biseler yapin herkes girsin
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Normal bir hayata cok yaklastik Allahim yuzumuze bakar insaallahhh
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Arkadaslar gibte calisan arkadasim dun gece aradi ve ustada sordum ustad sali gecesine yetistirmeye calisiyorlar erkenden aciklanacak demis.Bende hemen sizlerle paylasayim dedim artik mayistan beri var olan gerginligimiz bitsin cok bunaldik..
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
@antimülakat hocam zaten subat ayinda yayinladilar 2017 kadrosunu ileri bir tarihe attilar desek epey ilerdeyiz suan:) yani hocam 2017 yili icinde beklemeyelim mi mhuyu
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Malum yilbasi eglenelim diye disari ciktik.Suan masaya yeni arkadaslar geldi tanisma fasli.say bastan herkes ne is yaptigini falan soyluyor.sira bana geldi yine hüsran dedim hiiicc sorma kankamdan hemen destek geldi sorarsan gece biter 2015 guydan baslar anlatmaya nerde olursak olalim aklimiz hep halimize takik,sinirim bozuldu kendi dunyama foruma döndüm:) 2019a bu dusuncelerden siyrilmis olarak kendimizi anlatirken ayy simdi sira bana gelcek ne dicem korkusu yasamadan girmek nasip olur insallah hepimize..
duranvarlık tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bazı iller kontenjanı dahi doldurmamış bir fikri olan???
-
TK dediyse gelir.yılların tecrübesiyle söylüyorum..
-
@bozo_ nasıl vardınız bu kanıya?
-
Tugrul Koçer ne twiti atmıştı da hocam niye twiti sildiniz diye soran olmadı falan diyorrr ?? Twiti yakalayan var mı silmeden önce
-
@nopainnogain epey geride kalmışım çalışıyorum hiç bakamıyorum ve açıklanınca haberim olur umarım dostum
-
@nisan çalışmalar bugunluk sona ermiştir üstadlar en kosa sürede açıklayacak yazmış.bu akşam olur mu diye sormuşlar beklemeyin demiş
-
Arkadaslar Tugrul Koçer bi tweet atmış gördünüz mü
-
@harmenihas jestiyon ile egzersiz değil mi işte
-
Dostlar selamlar.Mülakat için soyadı gğncellemesi yapmam gerekir mi sizce? Evlendiğim için mülakat listelerinde eski soyadım yer alıyor bana bi sıkıntı çıkartırlar mı mülakatta acaba evlilik cüzdanını götürsem yanımda