@t-robert-malthus cok şükür ki genelde duyduğun sesler tutmuyor :))
Nisan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Arkadaşlar hepimizin Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.. Dilerim huzurla umutla yeni güne başlayan bir gençlik olur ülkemizde.. Atamızı ve silah arkadaşlarını da sonsuz saygı ve minnetle anmak dilegiyle .
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
ben de bugün girdim arkadaşlar.
Fisher etkisi
Kdv ötv farkı
Amortisman yöntemleri
M1 m2 m3 para durumları
Gayrimenkul kiraladin üzerine bina yaptin nereye atarsin
Daha Bir kaç şey daha vardi ama hatirlayamadim
Herkese başarılar dilerim -
Bir süredir hepinizi uzaktan izliyorum sabırsızlık ufaktan bende de var göstermeye başladı. Guy sınavını kazanan arkadaşları da ayrıca tebrik ediyorum.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@alperen-turkuaz hocam ben 4 guy sınavını da kazandım çok şükür. Ama şu an 600 kişi için tek sıralama yapılacak guy da il bazında neticede. Kimine göre sınav kolaymış kimine göre kendini belli etmeyen zor bir sınav. Lâkin tek bildiğim gelir idaresi zor sınav yapmaz sadece sazan gibi atlayıp dusecegimiz sorularla eler genelde şu forumda o kadar sorular tartıştık ki hangisi doğru hangisi yanlış onu da saymayı bıraktım. Beynime girdim çıktım ve bitti fikrini aşılayarak kendimi beklemeye aldım.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@köşeminderi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Vergi dairesinde çalışan gelir uzmanı arkadaşım ile konuşurken kendisi bir teori ortaya attı kendince bir teori. Yedek hakkı yazılı sınav sonucu açıklanınca yanıyor yani geç açıklama sebebi belki de İstanbul Ankara İzmir gibi illerin yedek sırası yanmasın diye olabilir bizim daireye daha dün bir arkadaş yedek olarak başladı yedek kazananlarının güvenlik soruşturması daha bitmedi dedi. Belki de bundandır dedi. Arkadaşın sadece kendi düşüncesi içeride herkes biliyormuş açıklanmadığını ve böyle bir olaya ilk kez tanık olunduğu
Arkadaşın yanlış bilgi vermiş. Yedeklik hakkı mülâkat sonuçlarının açıklanma tarihinden itibaren 1 yıl sürer. Ah bazı insanlar keşke konuşmak için konuşmasa. ayrıca sözüm size değil onu söyleyen uzman arkadaşa.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Maşallah. Herkes de bir kesin bilgi var ama maalesef örtüşen yok.
-
@dr.-price aynen o muhtemelen degisiyordur.. hayırlısı ile bizde insaAllah girip çıksaydın..
-
Benim netler
Maliye 37.50
Muhasebe 25.25
Hukuk 18.75
Iktisat 13.75
Çeko 19.75Dilerim hepimiz için hayırlısı olur. Gönlümden geçen, geçen sene yüksek alıp bu sene ıyi beklemeyen ve sgk mülâkat bekleyenler kazanır insaAllah.
-
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. biraz sakin olalım arkadaşlar.. bu stres bize zarar
Nisan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Maşallah. Herkes de bir kesin bilgi var ama maalesef örtüşen yok.
-
Haftaya geri sayım baslar sanırım:) Hakkımızda hayırlısı olsun insaAllah.
-
@bydaler hangisinin yakıştığını düşünüyorsan onu takmalısın:) yakın renkler neticede
-
@kpsscibiri komisyon başkanı personel daire başkanıydı. Yani ismail bey.
-
ben de bugün girdim arkadaşlar.
Fisher etkisi
Kdv ötv farkı
Amortisman yöntemleri
M1 m2 m3 para durumları
Gayrimenkul kiraladin üzerine bina yaptin nereye atarsin
Daha Bir kaç şey daha vardi ama hatirlayamadim
Herkese başarılar dilerim -
@proust ortalama kaç dk sürüyor?