Bu akşam saat 21:00 twiter etkinliği yapılacaktır. Tüm İİBF liler , onalara kitap satan hocalar ,kitap reklamı yapan grup yöneticileri , kitap çekilişi yapan grup yönetici asistanları ve tüm mağdurlar Hz. Ali der ki: Haksızlığa karşı susarsanız, hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz #GUYDGUYAcıklansın yeni ilanlar gelsin ... Biz kendi göbek bağımızı kesmedikçe kimse bizim derdimize çare olmaz . Bugünkü açıklamalar doğrultusunda ne yapmamız gerektiğini artık herkes biliyor... AKŞAM HER BİRİNİZİ BEKLİYORUZ...
T.Robert Malthus
@T.Robert Malthus
Keynes “19. asırda ekonomi biliminin temelini Ricardo yerine Malthus atsaydı bugün dünyamız daha uslu ve zengin olacaktı”
T.Robert Malthus tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Başta bu kadar organize olup ta elimizde etkinliği patlatan GELİR İDARESİNE , desteğini hiç eksik etmeyen maddi manevi destek veren @kadem hocaya; ayrıca TERCİHİNİ YAP YÖNETİCİLERİNE BAŞTA @paretowilffredo OLMAK ÜZERE @Antimülakat VE DESTEK VEREN TERCİHİNİ YAP AİLESİNE @istatistikk @lilith @Hamidiye @Mahlaki @toranj @ShankS @emre1910 @Victory-Carleone @no33 @ilanbekleyenbiri @James-Buchanan @desa121215 @rul0kat @bydaler @otuzyılsavaşı @kuşçubaşıeşref ve birçok isimsiz kahramana ... Ayrıca sürecin en başından beri desteğini eksik etmeyen KATALAKSİ YAZARI sayın hocam Cemal ARSLAN'a, RASYO MUHASEBE YAZARI sayın hocam Alican DEVLETOV'a, iktisat hocamız sayın Musa CEYLAN'a, 3Y TİCARET HUKUKU yazarı sayın hocam Serdar İnal IŞIK 'a, MUHASEBAT yazarı sayın hocam İsmail KELEŞ 'e, KAYMAKAM kitabı yazarı sayın Fatih YEL'e, PARETO maliye yazarı sayın Anıl Ulaş GİRGİN 'e , Sayın Salim GÖL hocamıza, KAMU HUKUKU hocamız İlker GENİŞYOL 'a, Business Channel Türk'te bizi davet edip derdimizi dinlemeye çalışan sayın Simge KONUK'a, Kamu Bülteni . com da haberimiz yapıp sesimize ses olan Kenan AKBULUT'a , facebook YÜKSEL BİLGİLİ İKTİSAT NOTLARI grubu yöneticisi Muhammed GÜNDOĞDU Kardeşime ve tüm 4T yayını hocalarına, facebook KPSS A VE KURUM SINAVLARI grubu yöneticisi Gökhan ALTINDAŞ kardeşime ve diğer destek veren yöneticilerine katkılarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum, HER NE KADAR DESTEK OLMAYIP DA TÜM ETKİNLİKLERE KÖSTEK OLAN facebook kpss a grubuna değil ama hastanede olup da desteğini esirgemeyen Neşet ÇALIŞKAN'a , bu uğurda hiçbir zaman desteğini esirgemeyen emektar İİBF li kardeşlerime , teşekkürü bir borç biliyor emeklerinden dolayı kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum . Her ne kadar etkiliğimiz patlamış olsada ulaşacağı yerlere ulaştığını düşünüyorum . Biz birlikte hareket ettiğimiz sürece her şeyin üstesinden geleceğimizi düşünüyor , #iibfkadroistiyor etkinliğiyle hız kesmeden yanan bu meşaleyle yolumuza devam edelim diyorum . VİRA BİSMİLLAH DAHA YENİ BAŞLIYORUZ...
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Başta bu kadar organize olup ta elimizde etkinliği patlatan GELİR İDARESİNE , desteğini hiç eksik etmeyen maddi manevi destek veren @kadem hocaya; ayrıca TERCİHİNİ YAP YÖNETİCİLERİNE BAŞTA @paretowilffredo OLMAK ÜZERE @Antimülakat VE DESTEK VEREN TERCİHİNİ YAP AİLESİNE @istatistikk @lilith @Hamidiye @Mahlaki @toranj @ShankS @emre1910 @Victory-Carleone @no33 @ilanbekleyenbiri @James-Buchanan @desa121215 @rul0kat @bydaler @otuzyılsavaşı @kuşçubaşıeşref ve birçok isimsiz kahramana ... Ayrıca sürecin en başından beri desteğini eksik etmeyen KATALAKSİ YAZARI sayın hocam Cemal ARSLAN'a, RASYO MUHASEBE YAZARI sayın hocam Alican DEVLETOV'a, iktisat hocamız sayın Musa CEYLAN'a, 3Y TİCARET HUKUKU yazarı sayın hocam Serdar İnal IŞIK 'a, MUHASEBAT yazarı sayın hocam İsmail KELEŞ 'e, KAYMAKAM kitabı yazarı sayın Fatih YEL'e, PARETO maliye yazarı sayın Anıl Ulaş GİRGİN 'e , Sayın Salim GÖL hocamıza, KAMU HUKUKU hocamız İlker GENİŞYOL 'a, Business Channel Türk'te bizi davet edip derdimizi dinlemeye çalışan sayın Simge KONUK'a, Kamu Bülteni . com da haberimiz yapıp sesimize ses olan Kenan AKBULUT'a , facebook YÜKSEL BİLGİLİ İKTİSAT NOTLARI grubu yöneticisi Muhammed GÜNDOĞDU Kardeşime ve tüm 4T yayını hocalarına, facebook KPSS A VE KURUM SINAVLARI grubu yöneticisi Gökhan ALTINDAŞ kardeşime ve diğer destek veren yöneticilerine katkılarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum, HER NE KADAR DESTEK OLMAYIP DA TÜM ETKİNLİKLERE KÖSTEK OLAN facebook kpss a grubuna değil ama hastanede olup da desteğini esirgemeyen Neşet ÇALIŞKAN'a , bu uğurda hiçbir zaman desteğini esirgemeyen emektar İİBF li kardeşlerime , teşekkürü bir borç biliyor emeklerinden dolayı kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum . Her ne kadar etkiliğimiz patlamış olsada ulaşacağı yerlere ulaştığını düşünüyorum . Biz birlikte hareket ettiğimiz sürece her şeyin üstesinden geleceğimizi düşünüyor , #iibfkadroistiyor etkinliğiyle hız kesmeden yanan bu meşaleyle yolumuza devam edelim diyorum . VİRA BİSMİLLAH DAHA YENİ BAŞLIYORUZ...
-
@turinturambar heeeeehhh bir sen eksiktin . laf dedin bal kabağ ,koy tabağ, ye sabağ . biz bunu bilmiyorduk aydınlattığın için tşkler
-
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
o zaman size bir mutlu haber daha vereyim 350 ile 375 kişi arası mali hizmetler sınavı ilanı için ösym yi takip edin
-
http://www.kamubulteni.com/gib-sinavlar-konusunda-sinifta-kaldi-makale,3.html BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM . HABERİ YAYINLATTIM .
DARISI TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMAYANLARA -
öncelikle beni topa tutmayın günahı vebali bana ait değil... bende duyumcunun duyumcusunun yalancısıyım yarın 16:00 kadar hiçbişey beklemicekmişiz. yarın açıklanmazsa perşembe kesin acıklanacakmış iki sınav birden puan var mı dedim duyumlarının arasında kesin bilgi olmadan söylem dedi...
-
@ultras06 onun bir halt bildiğini zannetmiyorum . çalışmalar bitmişmiş bizahmet bitsin artık 1 ayı geçti . Bizde biliyoruz çalışmaların bittiğini münetcim olmaya olmaya gerek yok ki
-
Hz. Ali der ki: Haksızlığa karşı susarsanız, hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz. ordakileri bu sözü hatırlatmak lazım
T.Robert Malthus tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
@paretowilfredo mhuy alımını ertelediler diye duymuştum. şimdi ise 350 kişilik alım iptal edilmiş deniliyor . ösym den sınav için gün istenmişti görüyorum ki iptal konusu gecerli siz ne düşünüyorsunuz ?
-
kimse kusra bakmasın
-
@mahlaki dostum boş yere uğraşma bunlar için deymez ... @zenginmemur kardeşimizi burada linç ettiler neymiş morellerini bozuyormuş bir kaç kendini bilmezin . adam burda derdini paylaşamıyacaksa napsın forumda . sizler için herşey günlük gülüstanlık olabilir hatta sözüm onlara A HABER kafasıylada etrafınıza bakıyor olabilirsiniz . bırakın insanları da düşüncelerini özgürce paylaşsınlar
-
@ezo şakacı ... bu kadar korkağın kahramanı olmaktansa sizin gibi korkup kaçmayı yeğlerim .
-
@ezo ben ne kadar gizliysem sen de bir okadar gizlisin . Sen neden gizli gizli yazmadın ?
-
herkes arkamızdan atmış tutmuş sıkıntı yokta bakanın bile duyumu fos çıkmışken neden kimsenin sesi cıkmıyor da bir gariban maltusun duyumları patladı diye veryansıl ediliyor. hiç biriniz bakanın twitinin altına noldu neden teşkilat kararnamesi açıklanmadı . hani aralık ayı sonu açıklanaaktı diye yorum yapmadınız.
düzenlenmiştir
-
Kasım dedik kasım geçti aralık dedik aralık bitti . yıl bitti gib ten hala ses seda yok yeni yıldan temennim GİB Allah belanı versin ...
-
@mrnobody bana kalsa hepsini yapacam da imkan vermiyorlar be hocam . orasıda karışık . burasıda karışık . mhuy da karışık vmy da karışık . öyle bir seneye denk geldikki arap sacına dönmş bütün kurumlar kimse ne yaptığını ne dediğinini bile bilmiyor
-
@zenginmemur keşke ben twiterde #kabullenartık diyerek gib e de berat albayraga da yazıyorum .
-
açıklanacak diyenlerden biriside bendim . ama artık açıklnanacağına da inancım kalmadı . biri laf söylüyor lafına itibar ediyoruz burada paylaşıyoruz . olmuyor . diğer duyumları burda paylaşsam ana avrat söversiniz kaldı ki ben sürekli bana söyleyenlere sövüyorum . başkada elden bişey gelmiyor. kurumdakiler zaten allahlık telefona bakanlar hergün farklı cevaplar veriyor . bizim sesimiz çıkmıyor. hep belli başlı kişiler isyanlarda diğerleriin keyfi ne kadar yerinde anlamış ve anlam vermiş değilim