Sınav iptal de olsa, kazansa da atanıp yerinden edilse de bu iibfliden bir halt olmaz kusura bakmayın. Bunu Sayıştay'da da gördük. Orada 5000 kişi kuzu kuzu dağılıp evine gitti. Bir arkadaş vardı sandalyeye çıkıp bağırmıştı: "Bu kadar iibfli bir daha bir araya toplanamaz külliyeye gidip kadro isteyelim adabınca" diye ama arkadaşa gülmüşlerdi. Öğretmenler örnek veriliyor, onlar hakkını söke söke alıyor. Bunun devletle alakası yok, öğretmenleri atayan da devlet. Sorun hakkını aramaktan aciz bizlerle alakalı..
no33 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
20temmuzdan beri haftasonları sınavlara giriyoruz. Daha önümüzdeki 2 haftasonu da bayrama kadar dolu. Bu yaz hiç bitmiyor sanki.. İki dakikalık deniz mesafesinde daha parmağımın ucunu suya sokamadım. Hangi soru hangi sınavda sorulmuştu onu bile karıştırıyorum. Dün Ankara'daydım sanki hiç gitmemiş gibiyim. Allah aklımıza mukayet olsun, şu cehennem sıcaklarında yardımcımız olsun..
-
Salak saçma kaba görgüsüz kelimelerine forum yoneticileri gerekli cevabı verecektir ben bir kadın olarak hakaret etmeyeceğim ve muhattap almayacağım. Burada tüm gün belirli kişiler konuşup duruyor. Sadece bir konuda değil bir çok konuda geyik yapılıyor. Bir sey söyleyince de bir sürü hakaret, gerginiz vs. Sanki bir tek bunlar sınav sonucu bekliyor, bir tek bunlar gergin inanılır gibi değil.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
22 Gk-Gy
46 AlanHayırlısı. Çıkmadık candan umut kesilmez. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bildiğim tek şey parmaklarımın ucuna kadar yorulduğum. Dguy, sayıştay, guy derken hepinizin Allah gönlüne göre versin inşallah..
-
Guy için Ankara'dayım.. Şimdi Gib'in önünden geçtim ışıklar yanmıyor
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Çok güzel bir sevinçmis. Allah'a binlerce kez şükürler olsun
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar burası siyaset meydanı değil. Seçimi asla, buraya tartışma konusu olarak taşımayın herkes adına ricamdır.
Saygılar
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
O değil de başvuru sırası kaç oldu acaba Buranın başlığı 2018 Guy değil mi? Ben mi yanlış yerdeyim acaba
-
@ceks74 tolere etmek zorunda değilim. Burası kimsenin tapulu malı değil. Canınız istediginiz gibi konuşup eleştirilince saldıramazsınız. Başlığın adı üstünde soru tartışılacak tabi ki kazak türküsü değil. Üslübunuza dikkat edin. Gerçi bu üsluba laf anlatmak baştan yanlış.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Ne yazsak boş. Hiçbir avuntu hiçbir söz teselli olmuyor biliyorum. Ama birkaç şey söylemek isterim. Üniversiteyi kendim çalıştım kendim okudum. Bir ailenin tüm sorumluluğu üzerimde olduğu için bu sürece tam 31 yaşında başladım. Şu anda 34 yaşındayım. Bu sürece başladığımda herkes benimle dalga geçiyordu, kimse de inanmiyordu. Ama ben kendime inandım. 2017'de elendim, çok ağladım sizler gibi sorguladım ama bir süre sonra tekrar ayağa kalktım çünkü biliyordum ki Allah gercek emek verenin emeğini asla karşılıksız bırakmaz. Yaş sınırına geldiğimde ancak atandım demek ki kısmet bugüne imiş. O yüzden yılmayın sonuna kadar mücadele edin, vazgeçmeyin. Bu işin yaşı, yılı yok. Sadece biz değil Allah biliyor nasip neredeyse ne zamansa. İnanın yeter. Dualarımız sizinle yol arkadaşlarımızla her zaman..
no33 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@paretowilfredo bu haber sevindirici hocam emekliliğim geldi çünkü benim
-
@paretowilfredo Hocam ama ödediğim günler yanmıyor değil mi? Ben mesela 2500gun ödedim şimdiye kadar, onlar da sayılacaktır umarım
-
@eliff Danıştay bu kararı kaldırdı deniliyor da ondan sordum
-
Arkadaşlar üniversite ve lisede okuduğumuz hazırlık bir işe yarıyor mu? Bir de ben 10sene özel sektörde çalıştım acaba yıllık izin için yine de 1sene beklemek gerekiyor mu ki
-
Keşke guy olan bir arkadaşımız bize süreci baştan sona açıklasa..
-
Eğitim süreci ile bilgisi olan var mı? Yani nerede kalacagiz vs gibi. Eğitim sürecinde masrafları biz karşılıyormuşuz sanırım.
-
@pierre10 evet tam sevinmeye korkuyorum sanki tam sevinsem biri görecek adım listeden kaybolacak falan sanıyorum
-
Onca stresten sonra burada eğitimleri, maaşı, meslekte yükselme konuşmalarını okumak ne kadar güzel Hala gerçek olduğuna inanamasam da çok çok güzel..
-
@birgaripiibflii şu süreçte en çok sen yıprandın valla hayırlı olsun