İndekskitap.com.ilan için 750 lira bağışta bulundu kendilerine çok teşekkür ederim
Mahlaki
@Mahlaki
Mahlaki tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Data akademide gazete ilanı için 250 lira bağışta bulunmuştur kendilerine çok teşekkür ederiz
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@sui-generus bende demeyim demeyim diyorum da böyle yazarak sadece duyumcuları küstürüyorsunuz pareto üstad duyduğunu aktarıyor ve artık kurumlarda kesinlik yok kendi verdiği tarihte sınava girecekler listesini dahi açıklamayan kurumlarvar. Yanılmıyorsam sgk dent. Yard. 2016 alımında başkan yakında açıklancak diye twit attı 2 3ayda açıklandı... daha ne bekleniyor anlamıyorum duyumun mantığı gereği olmama ihtimalide var. Bu yazdığınızın kimseye faydası yok...
-
Arkadaşlar Facedeki Yusuf Tekin ( gazete ve twitter etkinliği için para topladığı zaman hesaplarını paylaşan arkadaş) kardeşimle konuştuk cumaya kadar açıklanmazsa guy ve dguy mülakat tarihinin açıklanması etkinliklere yine başlıyoruz sizden ricam hangi ilin guy Whatsapp grubu varsa bana özelden msj atın ki zamanı geldiğinde ordaki arkadaşlarada ulaşıp yönlendirmeleri yapalım katılımı artıralım.
-
Arkadaşlar hepinizi anlıyorum, hepinizin ayrı ayrı önem verdiği bir durum var ve gazete ilanında hepsinin yer almasını inanın ben de çok istiyorum. Ancak gazeteye vereceğimiz ilanın boyutu küçük olacak mecburiyetten ötürü cümle kalabalıkliğı yapamıyoruz. Az ve öz bir şekilde isteklerimizi dile getireceğiz.
Kamu bankalarini ilana koyun diye 3-4 kişi çok baskı yapıyor. Ancak bizim seslenecegimiz kesim belli, bu kesime bankalarda istihdam yaratsin diyemeyiz. 35 yaş gibi, kpss B gibi diğer sorunlara da deginemeyiz. Çünkü odak noktası olan kpss A sorunlarını gölgede bırakabilir.
Zaten anket yaptım, kimsenin hakkına girmemek için gerekli özeni göstermeye çaba gösteriyorum.
Topladığımız paranın çok çok büyük kısmı kurumlardan geldi. Bu kurumlar kpss A kurumları.
Kamu bankasından ilan bekleyen arkadaşların isteklerini dile getirmemiz için onlara, kendi aranızda para toplayın ve ilanın boyutunu büyütelim size de bir yer ayıralım gibi bir seçenek sundum. Dönüş olmadı.
Bu seçeneği kpss B ve 35 yaş sorunu için de sunuyorum.
Önceliğimiz guy ve Dguy mülakat sürecinin hızlanması çünkü bu iki alım gerçekleştiği zaman kpss A grubunun ilanlarinin önü açılacak.
SGK mhuy ve diğer kpss A sorunlarına da değinmeye çalışacağız.
İptal olan vmy sınavına da değineceğiz.
Ama şu an tasarımiz yarın netleşecek olan gazete ilanınin boyutuna bağlı.
Aynı zaman da ilanın çıktığı gün Twitter da direk gündem de yer alacak tag ile seslenmeye devam edeceğiz.Arkadaşlar facede de paylaşıldı son vaziyetler bu malesed paramız 10*10a yeterse büyük ihtimal sadece mülakatlarxan bahsedikcek yoksa herşey karınca duası gibi kalıyor bakalım gazete ne diyecek onlardan haber bekliyoruz.
-
Arkadaşlar arda hakan öğretir hoca 200 lira yolladı Allah razı olsun. Arkadaşlar ilan gazeteye yollandı hukuki süreçler ilerliyor bir sorun olmazsa yarın gazete görcez inşallah boyut 10(en)*15(boy) şeklinde olcak. Mülakat vurgulu bir şekilde bahsedilcek ve alım süreçlerinindeki sorundan ve ilanlardan bahsedilcek yerimiz kısıtlı olduğu için en iyi şekilde yapmaya çalıştık
-
Bugün saat 20.00 da twitterda guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması için etkinlik yapılacaktır. Paralı tagdır lütfen katılım gösterelim.
-
İstanbul Murat (Aksaray Kadıköy Mecidiyeköy) dershaneleri toplan 2000 tl bağışta bulundu Allah razı olsun bir önceki ilanda da katkılarını esirgememişlerdi. Murat derhaneleri candır
-
RE: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar etkinlikleri organize eden grubtan olanlar olarak dguydan önceden hanerimiz vardı guy ile ilgili haberi aldık şuan piyasadaki duyumları çabalayıp alan kişiler olarak, biz şuan oturup gönül rahatlığıyla ders çalışamazken ve ETKİNLİK ETKİNLİK diye kemdimizi yırtarken diğer arkadaşlardaki bu rahatlık nerden geliyor anlamak güç... Güzel bi hava yakalamışken, elimizden uçup gitti İNŞALLAH YARIN KATILIM BÖYLE OLMAZ YOKSA KORKARIMKİ SEVİNEN (Dguy-Vmy dahil) 1000-1500 KİŞİ ANCA OLUR OLMAZ. Tercih size kalmış...
-
Arkadaşlar bildiğiniz üzere yaklaşık 6 aydır gelir uzman yardımcılığı ve devlet gelir uzman yardımcılığı mülakat tarihlerinin açıklanmasını bekliyoruz. Bu mülakatlar yapılıp sonuçlanana kadar ne yazık ki gelecek olan diğer ilanın da vakti bir o kadar gecikiyor. Arkadaşlarımızın mülakat tarihleri ne zaman açıklanacak sorusuna karşılık olarak bakan beyin onayında olduğu yanıtını aldık. Bunun için sürecin ivedilikle sonuçlanmasını talep etmek adına daha önce yaptığımız gibi gazeteye ilan vermeyi uygun bulduk. Yeterli maddi desteği ve manevi desteği arkamıza aldıktan sonra inanıyoruz ki gelir uzman yardımcılığı ve devlet gelir uzman yardımcılığı mülakat aşamaları ivedilikle sonuçlanacak ve yeni gelecek olan ilanın önünü açacaktır. Gazete ile görüştük ve 10x10 ebatlarında vereceğimiz ilan için yaklaşık 3.5 bin TL ücret belirlendi. Bu miktarı toplamak için sizlerden, kpss kurumlarından ve hocalarından destek bekliyoruz.
Banka Hesapları
Ziraat Bankası ;
Hesap Numarası: 1946-63231232-5001
IBAN Numarası: TR 9600 0100 1946 6323 1232 5001Garanti Bankası ;
IBAN Numarası: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37Akbank ;
IBAN Numarasi: TR570004600066888000358982Yapı Kredi Bankası:
IBAN Numarası: TR940006701000000053026560Finansbank :
IBAN Numarası: TR38 0011 1000 0000 0075 1411 65
Mahlaki tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@hizmetli güzel anlatmışsiniz emegijize sağlık , bur ekleme yapayım 15 Temmuz 2018 den sonra goreve başlayanlar için evlilik yardımı kalktı hocam
-
@don-pablo yönlendirme gibi olsun istemem ama memurluktan ( guy,mhuy ,sgk dent.) İstifa edip gelenlerde var 657 olmamasina takılmayın sözleşmeniz süreli değil ve adalet bakanlığı uzmanlığına denk sayilan uzmanliklardan kobi uzmanlığı
-
@abdullah_cevdet sözleşmeli olduğunuz için istifa eder gecersiniz diye düşünüyorum.
-
@mrvguy kurum güzel arkadaşlar mevzuatı temiz çalışma koşulları iyi 3600 gösterge merkezî uzman maaşı + günlük yaklaşık 21 lira yemek parası var , yds kursu için 1 sefer olmak kaydıyla belli bir miktar kurs paranida karşılıyor .
-
@sui-generus bende demeyim demeyim diyorum da böyle yazarak sadece duyumcuları küstürüyorsunuz pareto üstad duyduğunu aktarıyor ve artık kurumlarda kesinlik yok kendi verdiği tarihte sınava girecekler listesini dahi açıklamayan kurumlarvar. Yanılmıyorsam sgk dent. Yard. 2016 alımında başkan yakında açıklancak diye twit attı 2 3ayda açıklandı... daha ne bekleniyor anlamıyorum duyumun mantığı gereği olmama ihtimalide var. Bu yazdığınızın kimseye faydası yok...
-
RE: Maden ve Petrol Uzman Yardımcılığı 2019
@Alaaddin bende merak ettim bu konuyu 3600 gösterge mi olcak yoksa daha mı düşük olcak
-
2.kpmisyonda sıra kaçta
-
Bugün kaç kişi mülakata girmedi bilgisini olan var mı
-
@emr koyu renk olmalı siyahta olur diyorlar düz den kastınız ne bilmiyorum ama desen vs olmasın üzerinde
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
Arkadaşlar evrak teslimi için asıl listeyi mi bekleyeceğiz ? Şuan için teslim edilcek birşey yok değil mi?